Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ανήλικοι μαθητές κάπνιζαν χασίς μέσα σε πούλμαν

Απίστευτο κι όμως συνέβη. Τέσσερις μαθητές Λυκείου συνέλαβε επ' αυτοφώρω η ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, μετά από έφοδο σε σχολικό λεωφορείο, που πραγματοποιούσε εκδρομή από τη Μυτιλήνη στην Πέτρα Μόλυβο.
H ομάδα δίωξης ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, ύστερα από πληροφορίες που είχε, έκανε έφοδο στο σχολικό πούλμαν, ανακαλύπτοντας επιβαρυντικά στοιχεία σε ακόμα τρία άτομα, δύο ενήλικες και έναν ακόμα ανήλικο, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Σε βάρος των δύο ενηλίκων σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ναρκωτικών ουσιών, αφού βρέθηκαν στην κατοχή τους μικρές ποσότητες ναρκωτικών, έτοιμες για διάθεση.
Ερωτηματικά ωστόσο προκύπτουν, για τις ευθύνες των καθηγητών που συνόδευαν τους μαθητές στην εκδρομή, ίσως δε και για τον οδηγό του πούλμαν, ο οποίος έχει και την ευθύνη των επιβατών που μεταφέρει.
Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη και για ότι νεότερο έχουμε θα σας ενημερώσουμε αμέσως.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συστηματική αστυνομική έρευνα, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, 5 ημεδαποί (4 ανήλικοι & 1 ενήλικος) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και 2 ημεδαποί (ενήλικοι) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

 Lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: