Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο Γιώργος Ανδρέου 2ος στην Κ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας


http://3.bp.blogspot.com/-ONvVZF9nKuM/TeNy67ifXNI/AAAAAAAAAtU/BqmAhBRIdgU/s1600/%25CE%25B1%25CE%25BD.jpgΟ δικός μας – Βοιωτός και Αραχωβίτης – καταξιωμένος δικηγόρος Αθηνών   Γιώργος Δ. Ανδρέου εκλέχθηκε από το ιδρυτικό  συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας δεύτερος στην πρώτη  200μελή Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Η εκλογή του και μάλιστα στην σειρά αυτή, με λίγες μόνο ψήφους διαφορά από τον πρώτο, είναι σίγουρα  επιβεβαίωση της προσωπικότητάς του και απόδειξη της εκτίμησης της δουλειάς και της προσφοράς του από τους συνέδρους (1200 περίπου από όλη την Ελλάδα) αλλά και την Αρχηγό του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη. Για την περιοχή μας θα είναι σίγουρα μια δυνατή και αποτελεσματική φωνή προάσπισης των μεγάλων θεμάτων μας. Για την χώρα ένας πετυχημένος και έμπειρος – αυτό δηλαδή που λείπει τα τελευταία χρόνια - στο προσκήνιο.  Για τον ίδιο μεγαλύτερες φουρτούνες ευθύνες και δουλειά. Του ευχόμαστε κουράγιο, δύναμη  και πάντα επιτυχίες. 
 

18 σχόλια:

Γ18 είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΝΤΟΡΑΣ είπε...

ΨΗΛΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ... ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕ ΤΗ SIEMENS,ΜΠΟΡΕΙΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΩΤΑ ΤΗ ΝΤΟΡΑ Η ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ.

παρνασσαρας είπε...

ο γιανελος πρωτος συμβουλος,ο ψηλος πρωτια στο συνεδριο,δεν το γλυτωνει το εγκεφαλικο ο φουρναρης κι η σοφια.προχωρα ψηλε μαζι σου μπας και πει και κανας καθαρος ανθρωπος στη βουλη

Ανώνυμος είπε...

Ψηλε κλεισε και για μενα μια χορηγια. Εχω μεγαλο σοι στο χωριο. Ρε παιδια εχει καλα λαπτοπ η ζιμενς η να προτιμησω τηλεφωνικο κεντρο;

2% κι αυτο με το στανιο. είπε...

Κυριε Ανδρεου θερμα συγχαρητηρια και εις ανωτερα.

Ως απλος αγανακτισμενος διαδηλωτης του συνταγματος σας προσκαλω ενα απογευμα στο συνταγμα, να ερθετε με την κυρια Μπακογιαννη να μας εκθεσετε το προγραμμα σας για την εξοδο απο την κριση καθως και οτι αλλο θελετε να μας πειτε.
Τα μικροφωνα ειναι ανοιχτα και το λογο παιρνει οποιος πολιτης επιθυμει, ποσω μαλλον υψηλοβαθμα στελεχη σαν εσας και την κυρια Ντορα.

Μην ανησυχειτε, οι εκδηλωσεις ειναι ειρηνικες. Αλλα υπαρχουν και ΜΑΤ για να μην εμφανιστουν τιποτα κλεφτες και πεσουν ολοι πανω να τους φανε.

Ξερετε κυριε Ανδρεου, οι αγανακτισμενοι τα εχουν βαλει με το πολιτικο συστημα που πριν καταληστεψε και τωρα ξεπουλαει τη χωρα, υποταγμενο σε καθε λογιων συμφεροντα. Αλλα τι λεω? Εσας δε σας αφορουν αυτα. Η μηπως σας οχι?

Σας περιμενουμε.
Με απεριοριστη εκτιμηση.
2% κι αυτο με το στανιο.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε παρε καλυτερα κανα ψυγειο η κουζινα. Δεν εχει λαπτοπ η ζιμενς. Ψηλε γερα η ζιμενς ειναι σιμα.

νικος είπε...

o ψηλος προσφερε αμμισθι τοσα χρονια ψωριαρηδες,την ωρα που μασαγε ο λαμπρου

ΙΚΑΡΟΣ είπε...

Νίκο μου, σου εύχομαι……. περαστικά. Το μόνο φάρμακο που υπάρχει για την ασθένειά σου, είναι η αλλαγή περιβάλλοντος. Κατέβα από τα όρη και τα άγρια βουνά, έλα στον πολιτισμό και ο ψυχικός σου κόσμος θα αγαλλιάσει! Είναι κρίμα βρε παιδί μου, να σε τρώει το σαράκι των ¨ψωριάρηδων¨!

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΝΙΚΟ
ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗΝ Α.Ε ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΠΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.
ΓΑΡΓΑΡΑ ΜΕ ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ.

νικος είπε...

ο πολιτισμος ειναι στο διστομο!!!!!μετα απ αυτο ικαρε κερδιζεις .δεν ξανασχολιαζω .αποσυρομαι.εσενα ουτε περαστικα δεν μπορω να σου πω.ανιατος

Γιάννης ΛΟΥΚΑΣ είπε...

Με το Γιώργο τον Ανδρέου, εκτός από την εντοπιότητα, μας συνδέουν και τα εξής:
Τα μαγαζιά των πατεράδων μας ήταν ακριβώς απέναντι κι εγώ πήγαινα καφέδες με το "κρεμαστό", στον μπάρμπα-Κοσμά και τον μπάρμπα-Μήτσο, επίσης Ψηλό...
Ο ίδιος ήταν τακτικός πελάτης του καφενείου, που έκανε πάντα αισθητή την παρουσία του με τη βροντερή φωνή του, παίζοντας και κανένα τάβλι...

Αφού λοιπόν αποφάσισε, τη δύσκολη αυτήν εποχή για τους πολιτικούς, να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή, εγώ προσωπικά θα ήθελα να του ευχηθώ καλή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιτυχία.
Με τις επιλογές του φυσικό είναι άλλοι να συμφωνούν, άλλοι να διαφωνούν και άλλοι να αδιαφορούν.
Αυτό είναι άλλο όμως και είναι άλλο να χρησιμοποιείται η επιτυχία του αυτή στο να εκτοξεύονται απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για ολόκληρα χωριά, όταν είναι γνωστή η στενή συγγενική σχέση του Γιώργου με το Δίστομο. Τι να πει κανείς...
Πάντως για να κλείσουμε πιο ευχάριστα, αγαπητέ Γιώργο, από την πολλή συναναστροφή σου με την Κρητικιά Ντόρα και τους υπόλοιπους "σύντεκνους" σε βλέπω από "Ψηλ-ός" να γίνεσαι "Ψηλ-άκης".
Πάντως κρητικές στολές στο Πανηγυράκι δε δεχόμαστε ούτε και για πρώην Προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου...

Ανώνυμος είπε...

Η παράταξη της κ. Μπακογιάννη έχει ξοφλήσει από τις πρώτες μέρες της.
Το ΝΑΙ στο μνημόνιο που είπε ήταν η καταστροφή της. Η δε πολιτική της θρασύτητα δεν έχει προηγούμενο, εξακολουθεί να υπερασπίζεται το ΝΑΙ που είπε την στιγμή που ακόμα και η Τρόικα και το μισό ΠΑΣΟΚ ομολογεί την αποτυχία. Η δε ιδεολογία της ανύπαρκτη. Δεν μπορεί να σταθεί τέτοιο κόμμα το 2011, το πολύ να βγάλει 2-3 βουλευτές στην Αθήνα. Αν κατεβεί εκεί ο Ψηλός μπορεί να βγει. Αλλά και πάλι ερωτώ: Τί θα μπορέσει να προσφέρει στην Αράχωβα εκτός από ρουσφέτια και ανουσιότατες ερωτήσεις στη βουλή που θα διαφημίζει στα blogs;

Πάρτε κάτι χαμπάρι κύριοι, αν δεν ήταν ο απλός κόσμος της ΝΔ να της κλείσει την πόρτα πέρυσι, τώρα αυτή με τον Tζέφρυ θα μας είχαν είδη ξεπουλήσει στη διεθνή Μασσωνία.
Αντώνη κράτα γερά στους εκβιασμούς, μην πουλήσεις την τελευταία ελπίδα μας, αλλιώς θα γίνεις και συ προδότης. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΕΙΡΙ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙ/ΡΧΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΨΛΟΣ ΕΦΕΡΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ:ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ.

αερων είπε...

ο ψηλος θα παρει πολλους λογω της εκτιμησης που του εχουν οχι λογω ντορας.ολα τα πρωτοκλασσατα ονοματα της αραχωβας τον ψηλο τον πανε με χιλια αλλοι λογω συγγενειας(γιανελος,μπεζεντες)κι αλλοι λογω φιλικης σχεσης.στην αραχωβα μην εκπλαγειτε αν βγει πρωτο κομμα.θυμηθειτε με.

3o mati είπε...

Κυριε Γ .Ανδρεου η εκλογη σας και με την θεση που καταλαβατε σε ψηφους ειναι πολυ σημαντικη για τον τοπο μας.!!
Σας ευχομαι και γω καλο κουραγιο και παντα επιτυχιες.!!
Μαζι με τα καλα ομως θα πω και κατι που ισως δεν θα σας αρεσει.
Γραφουν πολλοι πως ο παλιος μας Προεδρος του Δημου Αραχοβας ηταν στο πλευρο του Δημου παντα αμιστη.Εγω ομως ειδα στον προυπολογισμο του Δημου Δ.Α.Α δαπανη στον Γ.Αντρεου 1.700€ .Και επειδη αυτο δεν ειναι συμβατο με αυτα που γραφονται παρακαλω καντε κατι.

Ανώνυμος είπε...

αέρων, η εκτίμηση του κόσμου είναι αρκετή για να σε κάνει Αντιδήμαρχο, αλλά για να σωθεί η Ελλάδα χρειάζονται αρκετά περισσότερα.. ας την δείξει ο κόσμος την εκτίμησή του στον Ψηλό με άλλο τρόπο, όχι παίζοντας με το μέλλον της Πατρίδας.
Διότι απλά Ψηλός = Ντόρα, και αυτό δεν αλλάζει

Ανώνυμος είπε...

3o MATI ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΟΜΗΛΙΑΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ, ΘΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΓΙΑΤ ΓΙΑ ΤΣ ΧΑΓΙΑΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.