Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΜηνύματαΠεριφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη για τις Πανελλαδικές.
Αγαπητοί μαθητές,
Με την ευκαιρία της έναρξης των εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, δύναμη, επιμονή και νηφαλιότητα.
Αυτή την εποχή, όλοι σας, βρίσκεστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Μια πρόκληση που θα σηματοδοτήσει το μέλλον σας και θα χαράξει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ζωής σας.
Μαζί με τις ευχές μου, θα΄θελα να επισημάνω, ότι αν η είσοδος στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι η αρχή, η αποτυχία δεν είναι το τέλος. Η πρώτη ανοίγει με τον καλύτερο τρόπο έναν καινούργιο κύκλο στην ενήλικη ζωή σας και η δεύτερη είναι μια ευκαιρία για ανασύνταξη των δυνάμεων και ανασυγκρότηση των σχεδίων σας.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας που έχετε να δώσετε. Και ανοίγει έναν από τους πολλούς δρόμους που έχετε να πάρετε στη ζωή σας. Το πιο σημαντικό είναι αυτές οι εξετάσεις να γίνουν η αρχή για την κατάκτηση της γνώσης αλλά και για τη δημιουργία μιας συγκροτημένης κι ελεύθερης προσωπικότητας.
Πιστεύοντας ακράδαντα πως το μεγαλύτερο κεφάλαιο του τόπου μας είστε εσείς οι νέοι και η επένδυση σε εσάς είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα μιας σύγχρονης κοινωνίας, εύχομαι να κατακτήσετε τους στόχους σας και να δικαιωθούν οι επίπονες και πολύχρονες προσπάθειές σας.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Κλέαρχος Περγαντάς

moulkiotis_george_antiper0_1
Από αύριο ξεκινάει για όλους τους υποψηφίους η τελική μάχη στον αγώνα για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας.
Εύχομαι να ανταμειφθούν οι προσπάθειες και οι κόποι των υποψηφίων. Σίγουρα τα αποτελέσματα θα γίνουν αφορμή για μια νέα αρχή και μια νέα πορεία.
«Καλή επιτυχία σε όλους και καλά αποτελέσματα».

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: