Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΟΥΝ

ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΟΥΝ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΟΥΝ.
Κανείς μας δεν αντιδρά στην εξαθλίωση και στον τρόπο ζωής που οι άλλοι μας επιβάλλουν. Λεφτά υπάρχουν, ναι, αλλά στις τσέπες αυτών που τα καταχραστήκαν. Αυτοί λοιπόν κυκλοφορούν με την αξιοπρέπεια τους αντί να τιμωρηθούν και εμείς χάνουμε την αξιοπρέπεια μας και καταδικάζουμε τα παιδιά μας σε ένα αναξιοπρεπές μέλλον.

Γιατί όμως δεν αντιδρά κανείς; Όλοι δεν έχουμε την ίδια νοημοσύνη αλλά όλους ανεξαιρέτως επηρεάζει η σημερινή κατάσταση!Στην Ελλάδα την χώρα του ΠΑΡΑ (παρακράτος, παραπαιδεία, παραοικονομία και ούτο καθεξής) πιστεύω ότι η αντίδραση σταματά ακριβώς για αυτό το λόγο. Μπορεί δηλαδή το κράτος να έχει καταρρεύσει όμως το παρακράτος ακόμα δεν έχει φτάσει στον επιθανάτιο ρόγχο. Όμως και αυτό έχει ξεκινήσει. Για να δούμε τώρα τι θα κάνουν οι γιατροί χωρίς το φακελάκι, οι καθηγητές χωρίς το ιδιαίτερο, ο δημόσιος χωρίς το τυχερό του, η οικογένεια χωρίς το ηλικιωμένο μέλος και τη παχυλή σύνταξή του, ο εισοδηματίας χωρίς την είσπραξη του ενοικίου του) δεν μένει παρά! να αντιδράσουν. Όμως πολύ αργά για δάκρυα.

Στην Ελλάδα που γεννήθηκα αφήναμε τα παράθυρα και τις πόρτες ανοιχτά το βράδυ που κοιμόμασταν, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα για διαφορετικούς όμως λόγους. Η εγκληματικότητα και οι λεηλασίες θα χτυπήσουν κόκκινο. Η προστασία του πολίτη ανύπαρκτη. Αφήνετε λοιπόν τα παράθυρα διάπλατα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας σε κοινή θέα για να διασώσετε τη ζωή σας και των δικών σας ανθρώπων. Ακόμα σας φαίνεται υπερβολή αυτό που λέω; Όταν όμως τα πράγματα δυσκολεύουν και ο άλλος είτε είναι αλλοδαπός, είτε είναι μετανάστης, είτε είναι οικογενειάρχης δεν έχει να ταίσει την οικογένεια του, μεταπηδά στην κατάσταση εκείνη όπου επικρατεί η ζούγκλα και κυριαρχεί το ένστικτο της επιβίωσης.

Οι πολιτικοί και οι εκλεκτοί δεν διατρέχουν κίνδυνο έχουν λάβει τα μέτρα τους για τη δική μας ζωή δεν νοιάστηκαν ποτέ πόσο άλλωστε τώρα. Αντιδράστε! Ξεκινήστε όχι μόνο με πορείες. Αυτές πια είναι ντεμοντέ. Καιρός να ξεκινήσουμε ανταρτοπόλεμο. Σιωπηλοί τρόποι αντίδρασης που θα δείχνουν ότι δεν τρώμε κουτόχορτο. Για ποιον λόγο να είμαστε τυπικοί Έλληνες πολίτες προς το κράτος; Δώσαμε και Φ.Π.Α. παραπάνω και φόρους παραπάνω και έκτακτες εισφορές παραπάνω αλλά οι βουλευτές μας ζητούν αναδρομικά. Η ξεφτίλα τους σε όλο της το μεγαλείο.

Για ποιες θυσίες να συζητάμε όταν γίνονται ακόμα σκάνδαλα και φαγοπότια που δεν προβάλλονται αλλά διαδίδονται και επιβεβαιώνονται με τυχαίο τρόπο. Ας φτιάξουμε ομάδες μέσα από τα blogs και το facebook, ας ενωθούμε επιτέλους όλοι μας κάτω από ένα κοινό σκοπό. Δεν είμαστε κορόιδα. Ζητάμε μόνο δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια και να μας αφήσουν να ζήσουμε επιτέλους να ζήσουμε τη μικρή μας ζωή.

Γιατί πρέπει να παίζουμε ένα παιχνίδι που καθόλου δεν μας αρέσει και γιατί πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες του παιχνιδιού;

KANTE HΣΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΟΥΝ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

http://www.ramnousia.com

3 σχόλια:

600-10=590 είπε...

ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟ-ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ''ΕΞΥΠΝΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ'';
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΑΧΟΒΙΤΕΣ ΞΥΠΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΟΝ ΜΑΣ,ΑΙΣΧΟΣ,ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

ΦΙΛΟΣ είπε...

ΤΟΝ ΜΙΧΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ,Η ΛΕΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ,ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ,ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ,Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ,Ο ΧΑΡΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ,ΣΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ...ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ , ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟ...ΞΕΡΕΙΣ..ΚΟΠΑΝΑ ΤΗ ΣΤΑΘΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.ΔΕΝ Θ ΑΝΤΕΞΕΙΣ.