Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Νεκρός ο Οσάμα Μπιν Λάντεν



 Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε μία έπαυλη έξω από την πρωτεύουσα του Πακιστάν Ισλαμαμπάντ, όπως μετέδωσαν νωρίτερα τα αμερικανικά δίκτυα.

O αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε διάγγελμα του αυτή την στιγμή ανακοινώσε ότι βρέθηκε νεκρός και ότι είναι ένα χτύπημα κατά της τρομοκρατίας.
Ο Μπαράκ Ομπάμα είπε πως δέκα χρόνια προσπαθειών δικαιώνονται, επισημαίνοντας ότι ο αμερικανικός λαός έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει.

Έδωσε εύσημα στον αμερικανικό στρατό και στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας για την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Ο αμερικανός πρόεδρος απέφυγε να πει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για το πως σκοτώθηκε ο ηγέτης της Αλ Κάιντα.

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν νωρίτερα ότι έπειτα από χρόνια αναζήτησης για τον επικεφαλής της αλ Κάιντα από το τέλος του 2001 -- οπότε εξαφανίστηκε στο Αφγανιστάν -- ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός, ενώ έχει βρεθεί και η σορός του.

 Εκατοντάδες Αμερικανοί ανεμίζοντας σημαίες συγκεντρώθηκαν έξω από το Λευκό Οίκο σήμερα εν αναμονή της ανακοίνωσης από τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα του θανάτου του επικεφαλής της αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν, σύμφωνα με ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου.

    Το πλήθος τραγούδησε μία άσεμνη εκδοχή του αμερικανικού εθνικού ύμνου, όπως μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο.

    Η αμερικανική γερουσία είχε επικηρύξει τον Μπιν Λάντεν για 50 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους ο νεότερος είχε δώσει εντολή να συλληφθεί ή να δολοφονηθεί.
www.newsit.gr

3 σχόλια:

anentaxtidistomitissa είπε...

"Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 όλη η γη παρακολουθούσε σε παγκόσμια τηλεοπτική προβολή την πτώση των δίδυμων πύργων (πύργοι παγκοσμίου εμπορίου 1 & 2) της Αμερικής, εξαιτίας της σύγκρουσης δυο επιβατικών αεροπλάνων επάνω τους. Η κυβέρνηση Μπους ισχυρίστηκε ότι το συμβάν οφειλόταν σε αεροπειρατεία από Άραβες του Μπιλ Λάντεν. Όμως σήμερα όλοι γνωρίζουν κατόπιν αποδείξεων, ότι όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα και σκηνοθετημένα από την ίδια την κυβέρνηση Μπους!"

...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΒΟΥΛΗ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ι Α ...

3o mati είπε...

φονιαδες των λαων αμερικανοι.

ΗΛΙΟΣ είπε...

Όταν κάποιος ¨ χτυπάει¨ την Αμερική λέγεται ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!
Όταν οι αμερικανοί ¨ χτυπάνε¨ τους άλλους λαούς λέγεται ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ!!