Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα, 9/5/2011 στις 19:30

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                   Δίστομο 03/05/2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
Αρ. Πρωτοκόλλου: 2730  
                     
                        Π Ρ Ο Σ
1) Τον Δήμαρχο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας
κ. Ιωάννη Πατσαντάρα
2) Τους Δημοτικούς Συμβούλους
3) Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων
4) Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας προσκαλούμε σε δημόσια συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος στο Δίστομο, την 9/5/2011 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 19.30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
Θέμα 1o:Κατάρτιση τεχνικού προγράμματος Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ οικ. έτους 2011.
Θέμα 2o:Παράταση μισθώματος ΚΕΠ Δημοτικής Ενότητας Αντίκυρας.
Θέμα 3o:Ενημέρωση-Συζήτηση για το σχέδιο Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.       Γεώργιος Σαμουήλ

43 σχόλια:

γκ είπε...

για προσεξτε ποιος συγκαλει το συμβουλιο.συνδυαστε το μ αυτο που κυκλοφορησε ποιους ορους εβαλε ο γιανελος.λες ν αρχισαν τα οργανα

3o mati είπε...

αρχισαν τα οργανα....ειδες που για μια ακομα φορα ..επεσα εξω;!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανεις μ αυτους που μπλέξαμε....

Συναρπαστικό online παιχνίδι:
http://www.erepublik.com/en/referrer/Titormos+of+Aetolia

απο αντικυρα είπε...

θαρθει ο γιαννελος μετα και θα γκρινιαζει που δεν θα βρει μικροφωνο.θα το φαει ο αντιπροεδρος.

3o mati είπε...

χωρις τον προεδρο του δ.σ προβλεπω ναχουμε ταυρομαχιες στο συμβουλιο.
ολε,ολε,ολε,ολε,ολε,ολε,ολε,ολε,ολε

φιλος είπε...

τελικα 3ο ματι θα μας τρελλανεις.ειναι καλος ο προεδρος η οχι.παντως το τσεκαρα.σ επαγγελματικο ταξιδι ειναι ο ανθρωπος εκτος

3o mati είπε...

Προς φιλος ειπε….

Με ρωτας αν ο προεδρος ειναι καλος ή οχι. Τωρα τελευταια ειναι ο καλυτερος!!!
Επειδη οπως λες το τσεκαρες και ειναι επαγγελματικο ταξιδι εκτος, σου απαντω: συμφωνω μαζι σου, το καρατσεκαρα!!!!!!

απο αντικυρα είπε...

δυο επαγγελματικα ταξιδια ακομα του προεδρου και παμε για αλλαγη μικροφωνικης στο δημο.

3o mati είπε...

Σημερα καποιοι κελαϊδανε σαν γαλιαντρεs.
Κατι δεν πάει καλα λενε με την απουσία του προεδρου του Δ.Σ.
Εχει να κανει λενε με το πρωτο θεμα του αυριανου δημοτικου συμβουλιου που αφορα τιs προτασειs για τα εργα του Δημου.
Λεs να εχουν δικιο; ή να ειναι λασπη; θα δουμε....

ξ είπε...

τι ενοεις 3ο ματι

3o mati είπε...

Προs ξ ειπε:

Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ X X X X X X X X X X X X X

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο giannisdistomo δεν έχει τίποτα να πει? Μας έλλειψε.

giannisdistomo είπε...

Ο giannisdistomo ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

ΥΓ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΗΛΙΟΣ είπε...

Διαβάζω για το σημερινό ΔΣ και με προβληματίζει το γεγονός ότι κανείς δεν ενημερώνει τους πολίτες του ΔΑΑ για το τι πραγματικά συμβαίνει στο δήμο μας.
Είναι αλήθεια ότι για το Στείρι φέτος δε προβλέπεται ούτε σέντσι ;
Είναι αλήθεια ότι πολλά από τα έργα ( ειδικά στην Αράχωβα ) είναι ¨φαινομενικά¨ και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; ( π.χ τα σφαγεία της Αράχωβας πως θα χρηματοδοτηθούν, όταν δεν διαθέτουν άδεια λειτουργίας; )
Είναι αλήθεια ότι τα έργα για το Δίστομο, είναι σχεδιασμένα και χρηματοδοτούμενα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή; ( Πανουργιάς )
Είναι αλήθεια ότι για τον κόμβο στο Κέντρο Υγείας Διστόμου, δεν έχει ζητηθεί, άρα και δεν έχει δοθεί, άδεια από την περιφέρεια; Πως τότε παρουσιάζεται ως έργο για εκτέλεση;
Πως σχεδιάζονται έργα σε χωριά που χρωστούν υπέρογκα ποσά ( Αντίκυρα, Αράχωβα ) και σε χωριά που είναι ταμειακώς εντάξει ( Στείρι ) δεν προβλέπεται τίποτα; Και έτσι για την ιστορία, να ενημερώσω τους Στειριώτες και τους Διστομίτες ότι τα χρέη των άλλων, θα τα πληρώσετε και εσείς, είτε με λιγότερα έργα, είτε με αύξηση των τιμολογίων που ελέγχει ο δήμος ΔΑΑ!
Τώρα καταλαβαίνετε πόσο ¨λίγοι¨ είναι, όπως καταλαβαίνετε και γιατί απουσιάζει από το σημερινό ΔΣ ο πρόεδρός του!
Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΔΣ , με το έκτακτο ( παράνομο ) συμβούλιο για την αδειοδότηση του Παρνασσού στην Αράχωβα και τις εκδηλώσεις για το Πανηγυράκι, έκλεισε τα ενδιαφέροντά του για τον ΔΑΑ. Σιγά μην ασχοληθεί με υποδεέστερα ζητήματα σαν το σημερινό ή με τις εκδηλώσεις ΜΝΗΜΗΣ της 10ης Ιουνίου. Θα κάνει δύο - τρεις χορηγίες της πολυεθνικής και καθάρισε!
Αφού οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας πια, δεν μπορούν να σχεδιάσουν τίποτα σωστό και ολοκληρωμένο, το βάρος πέφτει στους συμβούλους της μειοψηφίας, που πρέπει να προβάλλουν αντίσταση, για περισσότερη δικαιοσύνη, για διαφάνεια στις διαδικασίες, για περισσότερη και ισομερή ανάπτυξη.

Ανώνυμος είπε...

αυτος που γραφει με το ψευδωνυμο ειναι η πιο ευκρινης μορφη φανατικου κομματοσκυλου. σ ενα μονο σχολιο σπερνει διχασμο-υβρεις-ψεμματα.συγχαρητηρια τσοπανε.τετοιους ξεκινησε να βαζει κι ο ντελαλης και ειδες την καταντια του.ενας αραχωβιτης .υγ.κε γιαννελο αυτη την επιστολη να την δημοσιευσετε στον αχο.ειναι η καλυτερη σας διαφημιση

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του. Όσο την εκφράζει κόσμια μπορεί να γράφει. Αν ο τσοπάνος δημοσίευε μόνο όσα σχόλια καποιοι θεωρουν ευχάριστα και θετικά θα είχε τους άλλους μισούς δυσαρεστημένους.
θΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΏ. Εδω υπάρχει χώρος για όλες τις απόψεις.
Σχετικά με ντελάλη.
Το να κουραστείς και να πάψεις να σπαταλάς χρόνο για καποιους που δεν σου αναγνωρίζουν τίποτα καλό δεν είναι κατάντια. Ο ντελάλης υποθέτω ότι ησύχασε και ξαναβρήκε ψυχική ηρεμία.
Ο τσοπάνος είναι λίγο τρελλός και αντέχει ακόμα.

παρνασσος είπε...

τελευταιε ανωνυμε ανετρεξε σ ολα τα σχολια του ..ηλιου.θα διαπιστωσεις οτι προκειται περι επικινδυνου κομματοσκυλου.αν αληθευει οτι πανε να βγαλουν το συμβουλιο της αραχωβας ακυρο με κομματικη παρεμβαση οι 3 συμβουλοι της αραχωβας και η παρεα τους νομιζω οτι ηλθε η ωρα.σιωπησαμε οταν μας κλεψαν τ ονομα.οχι αλλο...γιαουρτια

ΑΝΕΠΑΦΟΣ είπε...

ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕΣ¨"ΗΛΙΕ" ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ.ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ.Ε ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΝΕΛΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ.......

1965 είπε...

ανεπαφε,ηλιε συνεχιστε ετσι ,βγαλτε κι ακυρο το συμβουλιο της αραχωβας και βλεπω δημος αραχωβας-αντικυρας με εδρα το στειρι,αλλαξτε βρε ψωριαρηδες αλλαξτε

3o mati είπε...

δεν ηταν λασπη
καλα τα λεγανε
το εβαλε στα ποδια
εγινε λαγος
ουτε την υπογραφη του δεν ειχε το θαρος να βαλει στην προσκληση για δ.σ
η απουσια δεν σε κανει καθαρο.
απο σημερα πρεπει να ειναι μονιμα σε επαγγελματικο ταξιδι.

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΛΕΞΑΜΕ είπε...

ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΙΑ ΜΑΙΜΟΥ .ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ.ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΜΙΛΑΤΕ.ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ενας απο τους 600 προεδρε.
Σε παρακαλω γραψε μας κατι γιατι αν δεν το κανεις τωρα ουτε καλημερα δεν θα σου πω ξανα.

ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ,ΔΙΣΤΟΜΟ ,ΑΝΤΙΚΥΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΙ ΟΜΩΣ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΤΟ 2011) ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 200.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΚΑΛΥΠΤΑ Ο Κ.ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.300.000 ΕΥΡΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΧΡΕΗ . ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ" ΤΟΥ Κ.ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ.

ΗΛΙΟΣ είπε...

Στην Αρχαία Ελλάδα, όταν οι άνθρωποι έφταναν στα όριά τους, έκαναν επίκληση στους Θεούς για να παρέμβουν και να δώσουν λύση στα αδιέξοδά τους. Στη σύγχρονη Αράχοβα, όταν οι ψηφοφόροι δεν έχουν γνώση και επιχειρήματα να αντεπεξέλθουν στα ζητήματα του δήμου, κάνουν επίκληση στον μέντορά τους, στον κύριο Γιαννέλο!
Αφού εξάντλησαν όλη τη φαιά ουσία τους σε φράσεις όπως ¨ …..φανατικά κομματόσκυλα¨, ¨…..επικίνδυνα κομματόσκυλα¨, ¨…..ψωριάρηδες¨ αφού εξάντλησαν όλη τη δημοκρατικότητά τους στο ¨πέταμα γιαουρτιών¨ και την ¨…..μεταφορά της έδρας στο Στείρι¨ ( τουλάχιστον θα κάνουν ένα έργο για το όμορφο αυτό χωριό ), αφού ¨…δεν θα παραστούν στις εκδηλώσεις ΜΝΗΜΗΣ της 10ης Ιουνίου¨ ( ω τι ζημιά πάθανε στο Δίστομο ), μπορεί τώρα να παρέμβει ο κύριος πρόεδρος και να κατακεραυνώσει όλους αυτούς που γράφουν ¨ανήθικα¨ σχόλια εναντίον της ¨ενδόξου και λατρεμένης Αράχοβας¨!
Για τα ερωτήματα που θέτουμε, για τις θέσεις που παίρνουμε, για την αγωνία να γίνει ο ΔΑΑ καλύτερος, ούτε κουβέντα! Δεν σας νοιάζει!
Όποιος προσπαθεί με επιχειρήματα, με γνώμη, με γνώση, με θέση, με χιούμορ να περιγράψει αυτά που συμβαίνουν στον ΔΑΑ, αυτομάτως είναι εχθρός της Αράχοβας, εχθρός του δημάρχου, εχθρός όλων!
Ο πρόεδρος του ΔΣ, σίγουρα δε μπορεί να σας μάθει σύνταξη και ορθογραφία που στραβωνόμαστε για να σας διαβάσουμε, όμως σίγουρα μπορεί να σας ¨αποσύρει¨ ( αν σας γνωρίζει ) γιατί κάνετε κακό στο προφίλ της Αράχοβας.
Όσο για τα θέματα που τρέχουν και περιμένουν....... αντιπαράθεση, θα τα πούμε ¨εν καιρώ¨……….

giannisdistomo είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ «ΑΜΑΡΤΩΛΟ» ΧΘΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΛΙΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ Δ.Α.Α ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΕΛΕΙΨΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ)ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ -ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ-ΓΝΩΣΤΟΙ !!!ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.Α)Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΠΟΤΕ Β)ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ Γ)Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ Δ)ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Ε)ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ Δ.Σ.ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΣΤ)ΤΗΝ ΩΡΑ ΦΙΛΕ?ΗΛΙΕ ΚΑΙ 3 ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑΖΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΣΤΟΜΟΥ,ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΕΝΩ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 2 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΦ ΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.ΚΟΣΤΟΣ?0 ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ .ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ (ΕΧΘΡΟΙ) ΚΑΙ(ΟΨΙΜΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ)ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΑΧΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ ΟΤΙ Θ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΣ ΤΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ LIVE METAΔΟΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ.Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣ ΟΡΕΞΗ,ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΥΓ.ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΥΡΕΠΗ.ΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΚΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΟΣΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

Αραχωβίτες – Διστομίτες σταματήστε επιτέλους αυτή την ηλίθια αντιπαράθεση που δεν οδηγεί πουθενά. Μην παρασύρεστε από φανατικούς τοπικιστές. Ο Δήμος αυτός είναι είτε μας αρέσει είτε όχι. Απομονώστε όσους με τα σχόλιά τους σπείρουν διχασμό. Ο Πατσαντάρας θα είναι Δήμαρχος και ο Γιαννέλος πρόεδρος έτσι κι αλλιώς. Με αυτούς θα πορευτούμε. Ας φροντίσουν να αφήσουν κάτι πίσω τους και κυρίως ας φροντίσουν να ενώσουν τον κόσμο των τεσσάρων χωριών. Και κάτι ακόμη φίλοι αρθογράφοι. Μην ξεχνάτε η πολιτική δεν γίνεται μέσα από τα blog.

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε giannidistomo και ανησύχησα. Έλεγα κι εγώ που είσαι – που είσαι?

Ανώνυμος είπε...

ΓιαννηΔιστομο αδικεισαι στο χωριο. Ελα Λιβαδεια να συνεχισεις την ενασχοληση σου με τα κοινα.

ΥΓ
Συντροφικούς-αγωνιστικους χαιρετισμους!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Γιαννελο , διαβασε αυτο, και σκεψου.
Οι συνδημοτες μας δεν ειναι πουλακια οπως ειμαστε εμεις την πρωτη σου τετραετια.Ρωτησαν και εμαθαν οπως το ιδιο καναμε και εμεις για αυτους .
Γι αυτο σου λεω και να το ξερεις οτι σε εχουν παρει χαμπαρι.
Εχουν μαθει για τις φωτοβολιδες που εριχνες με την δημαρχεια του κολητου σου του Λεοντιου.
Για πες μας ενα σκανδαλο το οποιο το εβγαλες στην φορα ? αλλα και αν το εκανες, παλι οπως σου ειπα ηταν φωτοβολιδα δεν εκανες τιποτα.
Για πες μας για τα μεγαλα σκανδαλα για τα οποια εσυ σαν αντιδημαρχος δεν ειχες καμμια ευθυνη.

Γι αυτο φτιαξε καμμια κοκα κολα για να ρευομαστε αυτα που μας λετε γιατι δεν χωνευονται με τιποτα.

σταθης γιαννελος είπε...

ανωνυμε υβριστη δεν καταλαβες τιποτα.μπες λοιπον στο τευχος του αχος 9 να δεις τι κατηγγειλα τοτε και τι βγηκε τωρα.κι επειδη κανεις μπαμ οτι εισαι αραχωβιτης πες μου και τι κατηγγειλαν οι δικοι σου.επι αντιδημαρχιας μου δεν υπαρχει απολυτως!!!!!!!!!!!τιποτα μεμπτον.για να κανουμε και λιγο χιουμορ βοθροι που λασπολογουν ανωνυμα σαν εσενα δεν χρειαζονται κοκα κολα.αποφραξη χρειαζονται..αντε...ξαναβρισε ανωνυμα τωρα

anentaxtidistomitissa είπε...

Πιστεύω πως θα είναι λάθος να καταθέτουμε τις απόψεις μας μόνο όταν αυτές είναι για να επικρίνουμε κάτι ή κάποιον, γιατί τότε αυτό δείχνει ότι πίσω από τα σχόλια βρίσκονται άνθρωποι αρνητικοί ή άνθρωποι που φορούν μόνιμες παρωπίδες. Όσοι θέλουν πραγματικά το καλό αυτού του τόπου, θα πρέπει να επικροτούν και τις καλές προθέσεις και προσπάθειες των ανθρώπων που μας εκπροσωπούν στον Δήμο Δ.Α.Α, εφόσον βέβαια αυτές είναι ειλικρινής και αποδειχθούν έμπρακτα.
Κύριε Πρόεδρε με εκπλήσσετε ευχάριστα για μια ακόμη φορά με την αλλαγή του τρόπου έκφρασής σας (παρότι επιδέχεται κι άλλες διορθώσεις) που δεν είναι πια προκλητικός, αλλά και που δείχνετε να ξεπερνάτε την εμμονή σας για κρυμμένους παντού ζηλόφθονους εχθρούς, προτείνοντας μέσα από το παραπάνω σχόλιό σας, την ενότητα που όλοι επιθυμούμε.
Με εκπλήσσεστε ακόμη ευχάριστα και με τα λεγομενά σας σχετικά με την επέτειο της 10ης Ιουνίου. Ελπίζω μετά από αυτές σας τις απόψεις, να σταματήσει διά παντός οποιαδήποτε βάρβαρη φωνή προσβάλει και βεβηλώνει την μνήμη των νεκρών μας.
Οι φετινές πρώτες εκδηλώσεις μνήμης της 10ης Ιουνίου υπό την αιγίδα του νέου Καλλικρατικού Δήμου, εύχομαι να είναι ανάλογες των προηγούμενων χρόνων και να παρακολουθηθούν από όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής μας, για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και για να μάθουν οι νεότεροι την τραγωδία που διαδραματίστηκε στο Δίστομο, χαράζοντας έτσι την πορεία του στο μέλλον.

DEXIOS είπε...

PROS ANONIMO.TA 2 PIO YPOPTA ERGA TOY LEONTIOY HTAN TO PARKING-EXIPNI POLI-.S AYTA DEN EIXE SYMMETOXH H PROHGOYMENH DHMOTIKH ARXH GIATI THIGETE KAI NEKROYS ETSI.MPOREI NA MOY PEI ENAS ARAXOVITISPASOKOS OTAN O GIANNELOS OS ANTIDIMARXOS KI ALLOI KATAPSIFISAN TON PROIPOLOGISMO TOY LEONTIOY LEGONTAS OTI YPHRXAN THOLA SIMEIA...ME POIOY??????? PSIFO PERASE O PROYPOLOGISMOS.EXETE THARROS

Ανώνυμος είπε...

Θελω κ. Γιαννελο να μου θυμησετε εσεις, τις καταγγελιες που εχετε κανει για ολα αυτα τα οποια δεν συμφωνειτε - σε αλλο επιπεδο- γιατι εγω και δεν θυμαμε, αλλα και δεν μπορω να τα βρω καπου γραμμενα.
Εσυ μας ειχες ταξει ορκοτους λογιστες σε Δημο και ΔΕΤΠΑ , εσυ μας ειχες υποσχεθει διαφανεια,και φωναζες οτι υπηρχαν κλεφτες.
Αλλα ολα αυτα ηταν μαλλον λογια στα καφενεια οπως λεμε και στην Αραχωβα.

γιαννελος σταθης είπε...

google αχοςαραχωβας τευχος ιουλιος-αυγουστος 2010 σελιδα 10-11

Ανώνυμος είπε...

Γιαννηδιστομο προχωρά δυνατά!
Ο πτεραρχος θα αποτελέσει μικρή παρένθεση!
Τα τιμημενα γηρατεια

giannisdistomo είπε...

ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ
ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ....

αραχωβιτης ποιητης είπε...

ο προεδρος ομιλησε ας γινει σεβαστος ας παψει της διχονοιας να σερνετ κουρνιαχτος.στις 10 ιουνη στου διστομου τη ραχη ας στειλουμε μηνυμα ολοι μαζι να σβησει το αγκαθι.ν ανθισει λουλουδι τρυφερο τς ομονιας στολιδι και στις πληγες τις προσφατες μη ριχνετε αλλο ξυδι. στοσταθη σου ειπανε πολλα και στο δημαρχο μας ας τα ξεχασουμε ολα ποια για ολων το καλο μας...ας ενωθει η Ραχωβα,το στειρι η παραλια το διστομο η αντικυρα σε μια κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι δυνατόν!!! Ο Πρόεδρος "ομίλησε¨ και τα σκυλιά δεμένα. Ρε σε ποιά χώρα ζούμε.

ψωριαρηδες είπε...

προεδρε θα σου δωσω μια πληροφορια.σημερα μια υπαλληλος της περιφερειας πρασινορουφιανα αποφοιτη δημοτικου παρα την αντιθετη γνωματευση νομικου εβγαλε ακυρο το δημοτικο συμβουλιο της αραχωβας.ο λαος της αραχωβας απαιτει.κανενας αραχωβιτης στις 10 ιουνιου. ν αλλαξει τ ονομα.και οι 3 διστομιτες συμβουλοι να μην ξαναπατησουν στην αραχωβα..αλλιως γιαουρτι

ψωριαρηδες είπε...

η αραχωβα σε εβγαλε πρωτο συμβουλο σταθη.αν οντως αληθευει αυτο πρεπει να το τιμησεις.να μην πας στις 10 ιουνιου.πρωτα μας κλεψαν τ ονομα.τωρα μας προσεβαλλαν.δεν αλλαζουν αυτοι.ψωριαρηδες ηταν.ψωριαρηδες θα μεινουν.ευαγγελια καμαρωσε τους

λακκα είπε...

αν οντως αληθευουν τα παραπανω ειναι η καλυτερη αποδειξη οτι οι ανθρωποι ειναι αδιστακτοι.κλεψαν τ ονομα,βριζουν τοσο καιρο με ψευδωνυμα,απειλουν μεσα στο δ.σ αραχωβιτες συμβουλους κι ερχονται στη λακκα για ποτο...γιαουρτι στα κομματοσκυλα,ηλιους,ανενταχτες,διστομογιαννους.γιαουρτια