Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Με Φτιάχνει-Με Χαλάει

Με φτιάχνει: Που μεγάλος αριθμός από δήμους της Ελλάδας παγώνουν η μειώνουν τα δημοτικά τέλη αναγνωρίζοντας την τεράστια οικονομική στενότητα που έχει ο κόσμος.

 

Με χαλάει: Που ο δικός μας δήμος τα αυξάνει " έμμεσα" την χειρότερη στιγμή που θα μπορούσε. Δεν σκέπτεται τις επιπτώσεις στην τσέπη του απλού δημότη και κατ' επέκταση  στο χαράτσι της ΔΕΗ. Υπομονή να δείτε το "χαράτσι" της ΔΕΗ του 2012 και μετά θα μου πείτε αν έχω δίκιο η όχι.


13 σχόλια:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΜΜΕΣΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Και έργα ο Δήμος δεν κάνει! Όταν ερωτάται απαντάει ότι δεν έχει ρευστό. Καλά τα έσοδα από το νερό, τα δημοτικά τέλη τι τα κάνει; Η Αράχωβα είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ότι πριν ένα χρόνο! Ο κόσμος δεν έχει πλέον χρήματα. Του τα πήραν όλα, φαίνεται και στο ότι τα μαγαζιά είναι άδεια και ο Δήμος ανεβάζει τα τέλη! Βρεγμένη σανίδα θέλουν όλοι οι προύχοντες. Αλλά καλά να πάθουμε αφού ψηφίζουμε ακόμη πρόσωπα και κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο 450% η αύξηση στην τιμή ζώνης... ρε δεν ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Mια και μιλάμε για το Δήμο μας,δε μας λένε οι υπεύθυνοι τί προέγκριση αδείας, έδωσαν στο κατάστημα που πραγματοποιεί εργασίες σε απόσταση αναπνοής από το Γυμνάσιο-Λύκειο της Αράχωβας;

Ανώνυμος είπε...

25 Ιανουαρίου 2012 8:08 μ.μ.

για να ντραπείς πρέπει να έχεις τσίπα.

βλέπεις να έχει κανένας....
καλά τσίπουρα το Νοέμβριο.

Ανώνυμος είπε...

Αμα δεν σας αρεσει να πατε αλλου.
κΙ ΕΜΕΙς ΔΗΜΟΤΕς ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.
ΟΥΣΤ μηδενιστες τα εχετε κανει ολα
σκ....α

Ανώνυμος είπε...

Εσύ προφανώς είσαι πλούσιος δημότης και αντέχεις, εμείς ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

26 Σεπτεμβρίου 2012 10:26 μ.μ.

φίλε αυτοί μας ζήτησαν την ψήφο μας για να λύσουν τα καθημερινά προβλήματα του δήμου.Δεν τους βάλαμε με το ζόρι.
Έχουν αποδειχτεί ότι είναι .... ο΄πως θέλεις χαρακτήρισέ τους, τι να πάμε αλλού... θα τα ακούσουν από τους δημότες και εάν θέλουν ας βγουν στις πλατείες που μας γράφει ο τεως με τους 600 να τα ακούσουν κατάμουτρα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΟΤΣΑΝΕΣ (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΜΙΚΟΙ ,ΑΝΩΝΥΜΟΙ,ΞΑΝΩΝΥΜΟΙ) ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΜΜΕΣΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΜΑΝ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΣΙΚΑ
ΑΣΧΕΤΕ. ΑΠΛΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΗ ΔΕΗ . Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ
ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ανωνυμε των 12.38 αυτο που ζητας ηταν να παρανομησουν οι δημοτικοι συμβουλοι.ωραιοοοος.οι επαγγελματιες της αραχωβας δεν πληρωνουν τελη και νερο.να σβησουμε κι αυτα .πολυ ωραιααααααααααααααααααααααααα.εισαι ενας εντιμος ελληνας

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΑΝΩΝΥΜΟ 12.38 μμ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΠΑΝΟ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΧΤΑΡΜΑ.ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΣΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ.ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΣΚΕΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ .ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ?

Ανώνυμος είπε...

28 Σεπτεμβρίου 2012 1:18 μ.μ.

γιατί δεν έχουν.....