Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Στολίζουν πραγματικό έλατο στοΤατόι για τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ!

Στολίζουν πραγματικό έλατο στοΤατόι  για τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ!Μια Χριστουγεννιάτικη πρωτότυπη, δροσερή και ...φιλοπεριβαλλοντική πρωτοβουλία αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για τα παιδία με καρκίνο διοργανώνουν και φέτος οι Μαραθωνοδρόμοι και δρομείς μεγάλων αποστάσεων που έχουν συγκροτήσει την  εθελοντική  ομάδα υποστηρικτών της «Φλόγας» του ομώνυμου Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια  και του Ξενώνα του.
«Οπως και πέρυσι –  έτσι και εφέτος είπαμε να στολίσουμε το «δενδράκι» των μικρών μας φίλων της Φλόγας, στα πρώην Βασιλικά Κτήματα,στο Τατόι, την επομένη των Χριστουγέννων, τη Δευτέρα 26/12/2011 τρέχοντας παράλληλα, όπως συνηθίζουμε, με την παρέα των Μαραθωνοδρόμων» , λένε οι οργανωτές.
Φέτος τα μέλη της ομάδας των μαραθωνοδρόμων της Φλόγας,
επεκτείνουν  την πρόσκλησή τους σε όλους τους ερασιτέχνες αθλητές-δρομείς, σε όλους όσους αγαπούν την φύση και την  «αθλητική»  δραστηριότητα μέσα σε αυτή, σε όσους που αυτήν την ημέρα θέλουν να κάνουν «κάτι άλλο» κάτι διαφορετικό που να «πιάσει τόπο»- για τους ίδιους αλλά – κυρίως – και για τα παιδιά με καρκίνο:
« Πρέπει όλοι να έχουμε φροντίσει να έχουμε μαζί μας από ένα παιχνιδάκι, ή μια χριστουγεννιάτικη μπαλίτσα ( με ένα σχοινάκι για να το κρεμάσουμε) και θα ξεκινήσουμε τρέχοντας να στολίσουμε το δέντρο, αλλά  και  αλλά και να μοιράσουμε  γλυκά (που μπορεί να φέρει ο καθένας μαζί του ), όπως φυσικά και τις ευχές μας και την αγάπη μας. Οσοι επίσης  θελουν – καθαρά προαιρετικά – μπορούν να βοηθήσουν με κάποιο χρηματικό ποσό την «Φλόγα»   για την λειτουργία του Ξενώνα και τις  άλλες δράσεις της», λένε.
Το ραντεβού είναι για  στις 26/12/2011 στις 8.30 το πρωί στην μπάρα της εισόδου των πρώην Βασιλικών Κτημάτων στο Τατόι δίπλα στην ταβέρνα «Λεωνίδας».

Οδηγίες για όσους θέλουν να πάνε :
Κατευθυνόμαστε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας (στο ρεύμα προς Λαμία) και βγαίνουμε αριστερά στην έξοδο της Βαρυμπόμπης. Στην αρχή ο δρόμος έχει στροφές δίπλα στην ρεματιά και στην συνέχεια υπάρχει μια μεγάλη ευθεία. Στο τέλος της ευθείας κάνουμε πλάγια δεξιά και μετά από λίγο συναντάμε την είσοδο των κτημάτων. Δίπλα από την είσοδο υπάρχει η ταβέρνα «Λεωνίδας». που είναι και το σημείο
http://www.prionokordela.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: