Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί ο εορταστικός Αχός Αράχωβας

 http://1.bp.blogspot.com/_gbsN8yG8kKw/SxJIFX6f-hI/AAAAAAAAAFw/jigdmGo8Y9Q/s320/axos.jpgΟ Μιχάλης Χατζηγιάννης σε αποκλειστική συνέντευξη μας αποκαλύπτει γιατί προτίμησε την Αράχωβα

 

όπως πάντα τα νέα της στρούγκας και τα σφηνάκια
Αφιέρωμα στους μεγάλους τραγουδοποιούς που έφυγαν πρόωρα Μ ΡΑΣΟΥΛΗ και Ν.ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Οδοιπορικό στην Ουγκάντα-Αποστολή Ανθρωπιάς


Στα εν ΔΗΜΩ η πικρή αλήθεια για την οικονομική κατάστση του Δήμου μας


Στα εν ΟΙΚΩ χωματερή και σκουπίδια περιμένουν λύση



Οι εξελίξεις στο θέμα του Παρνασσού και των Σφαγείων


Βουλευτης ο *ψηλός* με την Δημ.Συμμαχία??


Θεατροφρένεια..ΚΑΜΆΡΙ για τον Δήμο μας



Ερχονται οι Arachovistas


Τα νεα απο διστομο-στειρι -αντικυρα-ασπρα σπιτια κι ολες οι εκδηλωσεις του φθινόπωρου


Ενα!!!!εξώφυλλο Καλών Τεχνών


οι επιτυχόντες στα Πανεπιστήμια..το μέλλον μας

73 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βουλευτής ο ψηλός με 1,5% της Ντόρας. Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις;;;;;;αααααχαχαχαχαχαχαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε η μαλλον ανωνυμη των 8.32 ,οψιμη σαμαρικια,μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες.η ντορα 3% θα παρει μην γελιεσαι.κι αν το παρει αν ηξερες απο εκλογες θα βλεπεςς οτι μια απο τις πιο πιθανες εδρες ειναι της βοιωτιας αν ο ψηλος παρει 5000 σταυρους μαζι με τους δικους του συνηποψηφιους.παντως στην αραχωβα θα ναι πρωτο κομμα .ο ψηλος εχει συμπαθειες ,τον αγαπαει ο κοσμος κι αλλωστε για να χρησιμοποιησω την ορολογια του τσοπανου ολοι οι αρχικαπεταναιοι τον πανε με χιλια.αρα κρατα και καμια πισινη

Ανώνυμος είπε...

οσο και να σπρωχνεις, κουτσο αλογο ο ψηλος-ΝΑΝΟΣ !!! αντε γεια**********

ΙΚΑΡΟΣ είπε...

Ο Τύπος στην υπηρεσία της προπαγάνδας και των προσωπικών συμφερόντων, που το βαφτίζουμε ενημέρωση! Συνήθειες και αντιλήψεις περασμένων δεκαετιών και μυαλών.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9:37, τους υποτιμάς πολύ τους Αραχωβίτες αν πιστεύεις αυτά που λες. Σου θυμίζω δύο πράγματα: οτι και στη Β΄Αθηνών ολοι οι αρχικαπεταναιοι με την Ντόρα ήταν, αλλά εκεί ήταν που το καράβι της πλημμύρισε και ο άλλος πήρε κάτι εξηντάρες ξεγυρισμένες.
Επίσης, ο ψηλός μπορεί να έχει συμπάθειες και να τον αγαπάει ο κόσμος, αλλά κάτι βασικό: η Αράχωβα ψήφισε Σαμαρά με διαφορά. Πως το εξηγείς αυτό εφόσον ξέρεις από εκλογές? Μήπως τελικά τον κόσμο τον ενδιαφέρει ποιος θα βγει πρωθυπουργός και όχι ποιοι θα είναι οι αυλοκόλακες? Μήπως τελικά χαλάει η μανέστρα στην Ντόρα και όχι στον Ψηλό?

Ανώνυμος είπε...

ΙΚΑΡΕ επειδή διετέλεσα συνεργάτης στον ΑΧΟ καιί ξέρω πόσες ώρες και λεφτά ξοδεύτηκαν εκεί για πές τα συμφέροντα.δεν ντρέπεστε γκαβαραπάδες.μόλις δείτε κάτι αμέσως.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 5:24, κακός σύμβουλος ο πανικός! τα περί ντροπής επιστρέφονται στον αποστολέα......

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε β….α, ακόμα δεν καταλάβατε τι συμβαίνει; Σαμαράδες και Παπανδρέου καθώς και όλο το παλιό πολιτικό σύστημα καταρρέει κι εσείς ασχολείστε ακόμα με τις εκλογές και το μοίρασμα των κουκιών; Σε λίγο όλοι αυτοί θα φύγουν νύχτα όταν η ανέχεια και η λαϊκή κατακραυγή τους εξωπετάξει. Τραβάτε και φυτέψτε κανένα περιβόλι , για να έχετε να τρώτε κανένα λάχανο και μην ασχολείστε με όλους αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 11:38, συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

βρε κακομοιρη ΙΚΑΡΕ εσύ τώρα τι κανειs? προπαγανδα μεσω του ηλεκτρονικού τύπου δέν κάνειs? και μάλιστα τζάμπα και ανώνυμα? ΞΕΦΤΙΛΙΖΗΣ το όνομα.

Ανώνυμος είπε...

ενω εσυ ανωνυμε 4:56 τι κανεις; την ορντιναντζα του ψηλου και του γιαννελου; αφου λοιπον θες να χοντρυνουμε το παιχνιδι, για να δουμε την πορεια του δυδιμου ψηλος-γιαννελος:απο τη ν.δ. ακολουθησαν το σαμαρα στην πολαν,μετα γυρισαν πισω στη ν.δ. και το παιζαν και παραγοντες, στη συνεχεια πηγαν με τη ντορα-γιατι ετσι εχουν μαθει, μια ζωη κολοτουμπα και παραγοντιλικι. εκμεταλευονται τις αναγκες του καθε φουκαρα(καμια διαθεση μειωσης για κανεναν) που κοιταει να πιαστει απο οπουδηποτε για να εξασφαλησει το ψωμι του.τους μαθαμε....ουστ......

*για να δω τσοπανε θα το δημοσιευσεις????????????

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προς το λαμόγιο που έστειλε το μηνυμα με την πλαστογραφημενη υπογραφη ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ.
Η υπομονή έχει και τα ορια της και με τους προβοκάτορες και πλαστογράφους δεν έχω καθόλου υπομονή.
Ισως νόμισες ότι επειδή είμαι τσοπάνος είμαι και χαζός. Ότι και αν θες να πετύχεις με αυτές τις ενέργεις ΜΑΚΡΥΑ απο αυτό εδώ το μπλόγκ. Ντροπή σε εσένα η σε αυτούς που σε έβαλαν να το κάνεις.
Λίγη αξιοπρέπεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

Αγαπητε Τσοπανε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση οτι καποιος επιχειρησε πλαστογραφωντας την υπογραφη μου να βαλει σχολιο(το ιδιο ειχαν κανει προ καιρου με την λενα συρου) .Θα σου πω ομως οτι δεν χρειαζεται οργη.Ανανενομενα ειναι ολα αυτα.Το εχω ξαναγραψει.Πικρανε πολλους η υπερβαση που καναμε και η νικη μας.Τα κρατικοδιαιτα λαμογια ειναι πολλα στην Ελλαδα μας και τα κομματικα υπολλειματα ακομη περισσοτερα.Εγω οσο κι αν σου φαινεται παραξενο χρωσταω ενα ευχαριστω στον πλαστογραφο!!!!!γιατι πανω που απογοητευομαι και λεω δεν αξιζει ν ασχολεισαι με τα κοινα με τοσα που ακουω(ΔΙΚΑΙΑ ΚΙ ΑΔΙΚΑ),ερχονται αυτα τα φαντασματα του παρελθοντος-χρησιμοποιω επιεικη εκφραση για να μην τ αποκαλεσω φασιστοειδη-να με *ντοπαρουν*ωστε να μην τα παρατησω και πεσουν τα χωρια μας σε τετοια χερια.Γραψτε λοιπον λαμογια !!!πλαστογραφηστε!!βριστε!!!ξερω πολυ καλα ποιοι και ποιες ειστε!!!και κυριως ποια συμφεροντα εξυπηρετειτε!!!Δ Ε Ν ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.Πρεπει ομως αγαπητε τσοπανε ν απαντησω και στον ανωνυμο των 10.52.ουδεμια σχεση ειχα ποτε με πολ.ανοιξη κι ουδεμια με δημ .συμμαχια.το οτι εκτιμω τον ψηλο!για την ανιδιοτελη προσφορα του δεν το κρυψα ποτε.Οσο για τους ..φουκαραδες εργαζομενους μου εχω ξαναπει!!!αυτοι περασαν συνεντευξη και δουλευουν με την αξια τους.Εσυ μπορεις να ριξεις την κουκουλα και να μας πεις σε ποια δημοσια υπηρεσια σε διορισαν και ποιος ωστε να χεις χρονο να γραφεις τετοιες γελοιοτητες.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και μιας κι ειμαστε στην στηλη των σχολιων ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.

μνήμων είπε...

ΣΤΑΘΑΡΑ ψυχραιμία.στις προηγούμενες εκλογές,σε σαμπόταρε η ΝΔ της Αράχωβας..βλέπε φούρναρη..σε κυνήγαγε όλο το δίστομο και βγήκες πρώτος.Τώρα 5 λαμόγια πράσινα.και μια γαλάζια κυρία πορωμένη θα φοβηθείς.τράβα μπροστά.ξεσβελιασέ τους

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ

ΜΑΓΟΣ ΒΑΛΤΑΣΑΡ είπε...

Αγαπητε Τσοπανε για πες μας πως καταλαβες οτι δεν ηταν ο Γιαννελος? εκτος και αν ειστε συγκινονουντα δοχεια.
Εσυ φιλε Σταθη για πες μας κατι για την εποχη 70 80 της Ν.Δ.εκτος και αν μπηκες στο κομμα με παρθενογεννηση.
Ολα τα προηγουμενα Δ.Σ. του δημου Αραχωβας ηταν φασιστες? μηπως ηταν και ο πατερα σου εκει ? μηπως ηταν και ο μπαρμπας εκει? μηπως εχουν περασει και αλλοι?

Γι αυτο φιλε Σταθη να προσεχεις τι λες γιατι τους βαζεις ολους στο ιδιο σακουλι.
Σε εχουμε βαρεθει και σενα και τους αλλους ολο βριζετε , οι μισοι φωναζετε κλεφτες και λαμογια και οι αλλοι φασιστες και κοματοσκυλα.
Για ρωτηστε και παλια για να δειτε τι εκαναν οι συμβουλοι.
Αμφιβαλλω αν εχετε ιδεα?
Πατιστε λοιπον στην γη Δημαρχος και συμβουλοι αγκαλιαστητε μερες που ειναι και ας κανετε μια καινουργια αρχη και εσεις με τον καινουργιο χρονο.
θα ηθελα να μου πειτε συμπολιτευση και αντιπολιτευση τι σας χωριζει.
Αμφιβαλλω αν οι μισοι απο το Δ.Σ. θα μπορουσαν να αναπτυξουν αυτο το θεμα.Αυτο βεβαια ισχυει και για τα τοπικα.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Μάγε Βαλτάσαρ.....
Είπα και προηγουμένως Τσοπάνος ναι, Χαζός όχι.
Μην προσπαθείς λοιπόν να μου πείσ για συγκοινωνούντα δοχεία και τέτοια μαγικά.........
Ούτε το ύφος ούτε ο λόγος του γιαννέλου υπήρχαν σε αυτό το μήνυμα.
Σάς πέρασε μία φορά με την Σύρου δεν είναι πάσχα κάθε μέρα.
Απο την στιγμή που είχα αμφιβολίες έστειλα μήνυμα στον κ. Γιαννέλο (δεν είναι ανώνυμος έχει mail , facebbok κλπ)και τον ρώτησα αν έχει στείλει το σχόλιο. Όπως φυσικά περίμενα δεν ήταν δικό του.
Ξεκάθαρα αντρίκια και διάφανα πράγματα. Και έγιναν έτσι για να μην μπορεί κανείς να μου πεί εμένα για συγκοινωνούντα δοχεία , μαγικά διασυνδέσεις και παρόμοιες κατηγορίες.
Σε παρακλώ λοιπόν μην συνεχίζεις αυτό το τροπάριο γιατί αυτό που έγινε με έχει κάνει έξω φρενών και δεν έχει καμία σχέση με γιαννέλο παρά με το ότι υποτιμήσατε την νοημοσύνη μου και προσπαθήσατε να με εξαπατήσετε και ίσως να με μπλέξετε σε κάποιο απο τα άρρωστα παιχνίδια σας.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗΣ είπε...

Αγαπητε Τσοπανε εισαι ψευτης λυπαμαι για σενα. μιλησα με ατομο που ειδε το σχολιο δημοσιευμενο και διαβασε και τι ελεγε. απο την αισθηση που ειχε δεν του φανηκε καθολου ψευτικο ισα ισα μου εκμηστυρευτηκε οτι πιστεψε πως ηταν του Προεδρου.........
Αυτο που λες οτι καταλαβες ειναι μεγα ψεμα διοτι αν το ειχες καταλαβει δεν θα το δημοσιευες......
Ακουγεται μαλιστα στα καφενεια οτι ο Γιανελος εριξε βομβα για συγκεκριμενο ατομο αλλα μετα πεσαν τα τηλεφωνα και τα βρηκε σκουρα και αναγκαστηκε να σε πιασει κοροιδο με αυτο τον τροπο..... Αν θες σου λεω και για ποιο ατομο αναφερθηκε. μη ξεχνας οτι ο γιανελος ειναι μεγαλος σκακιστης εχει ετοιμη την επομενη κινηση για να καλυψει τα νωτα του........
αλλα γιατι δεν κανεις κατι καλυτερο.δημοσιευσε μας το επιμαχο σχολιο με υποσημειωση οτι ειναι πλαστοηραφημενο για να κρινουμε εμεις αν ταιριαζει στο στυλ του γιανελου η οχι.
εισαι λοιπον κι εσυ ψευτης και οπως λενε και στα καφενεια και ο γιανελος μεγαλος τριπλαδορος.σε επιασε κοροιδο φιλε τσοπανο. το σχολιο επρεπε να το αφησεις.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.......ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ .................. ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ.


ΣΤΑΘΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ.ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΑΦΤΟΥΝ.ΕΣΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ..............ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.............

Ανώνυμος είπε...

τσοπανε τι ελεγε το σχολιο;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΝΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ!!!!!!ΚΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ!!!!!
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛ....... ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΟΜΕ.ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑ...................

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου πρόεδρε ,τιμητή των πάντων.... προς θεού μη,μη, μη το κάνεις.... (τα παρατησω και πεσουν τα χωρια μας σε τετοια χερια.)
γιατί θα χαθούμε χωρίς εσένα και τα άλλα δυναμικά και πρωτοπόρα στελέχη της ΑΕΠρωτοβουλίας.
Εσένα θέλουμε,εσύ μας οδηγείς!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ(Ευχές και μην το εκλάβεις σαν ειρωνεία)

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΕΛΟΣ ΣΕ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΜΠΟΛΟΙ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΑΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΔΕ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ.,

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Μικρέ τυμπανιστή το σχόλιο δεν δημοσιεύτηκε ποτέ. Ο μόνος τρόπος να το έχεις δεί είναι να το έστειλες εσύ.
Όσο για όλους τους άλλους σχολιαστές που αναφέρονται σε εμένα θα ήθελα να πώ ότι είναι δικαίωμα μου και ΣΩΣΤΟ να μην δημοσιεύω πλαστά σχόλια.
Αν αυτό το θεωρείτε λάθος η ότι με παίζει ο οποιοσδήποτε κομπολόι είστε βαθειά νυχτωμένοι.
Στον φίλο που αναφέρεται στο συνεδριακό το άρθρο κατέβηκε για νομικούς λόγους μετά από την συμβουλή του δικηγόρου μου. Δεν λέει τίποτα περισσότερο απο αυτά που αναφέρονται στην απόφαση του Δήμου που βρίσκεται αναρτημένη στο μπλόγκ μου και προέρχεται απο το Διαύγεια.
Καλές γιορτές και σε εσάς

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ είπε...

Τα εχετε βαλει με τον Τσοπανο κι ολοι παιζετε παιχνιδι για τον Προεδρο.
Ντροπη σας. Διασφαλιζει καποιον που εχει το θαρρος και γραφει επωνυμα ασχετο αν διαφωνουμε με τις πρακτικες του στο Δημο.

Σας παω στοιχημα πως απο το αυριανο Συμβουλιο παλι απων θα ειναι.... βλεπεις υπαρχει το τελευταιο θεμα και κανεις δεν γνωριζει τιποτα παρα μονο ο ιδιος..

Θέμα 15ο : Διευκρινήσεις επί αποφάσεων Δ.Σ. (Πρόεδρος Δ.Σ.).

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

φιλε τσοπανε επειδη τα λαμογια ζητανε τα ρεστα δημοσιευσε το σχολιο το οποιο ηταν μια γελοιοτητα αφου ηταν ενας αχταρμας που λεμε στο χωριο .βαλτο να δουν ολοι ποσο γελοιοι ειιναι οι πλαστογραφοι.περαστικα παιδια θα σας περασει.μετα απο ντελαλης εγινα και τσοπανος. και δεν ειμαι στριμωγμενος κομματοσκυλα.δεν λεω οτι η ΑΕΠ ειναι η τελεια δημοτικη αρχη αλλα προσπαθουμε με τα λαθη μας και τις αδυναμιες μας.τωρα ξαναβριστε ελευθερα.δεν θα σας ξαναπαντησω.5 ειστε ολοι οι ιδιοι κι οι ιδιοι τοσο καιρο.θα σας περασει.

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

σταυρε του νοτου εισαι καλα πληροφορημενος η εισαι δικος μας για να κανω κι ενα αστειο.Οντως θα λειψω γιατι ευρισκομαι στην πατρα για σοβαρους επεγγελματικους λογους.το 15 θεμα θα μετατεθει στο επομενο Δ.Σ και να σαι σιγουρος οτι θα καλυφθεις.τωρα για ποιες πρακτικες διαφωνεις ευχαριστως να τις ακουσω

σταυρος του νοτου είπε...

Κυριε Γιαννελο σε βολευει να πετας την μπαλα στην εξεδρα και να ριχνεις μονιμα ευθυνες σε αλλους οπως στους αντιΑΕΠαρεα, στα πρασινα κομματοσκυλα, αλλα το παιζεις....

Δεν σε εχω για τοσο ‘’αφελη.’’ Ξερεις καλα ποιοι τα γραφουν αυτα.
Επιτελους μια φορα πες τα πραγματα με το ονομα τους...

Μαζι θα πολεμαμε τα λαμογια ανεξαρτητου χρωματος, αλλα εδω κανεις ...κωλοτουμπα.

σταυρος του νοτου είπε...

Kυριε Γιαννελο αν ειμαι καλα πληροφορημενος οφειλεται στο οτι εχω εποικοινωνια μεσω mail με το 3o mati.
...ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ…... (ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.)

Συνδημότης είπε...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια κύριε Γιαννελο για το σχόλιό σας (21 Δεκεμβρίου 2011 1:55 π.μ.)
Ένα σχόλιο ευπρεπέστατο (για τους χαρακτηρισμούς που δημόσια απευθύνεται)
Σας τιμά ιδιαιτέρως, σαν δημόσιο πρόσωπο,επαγγελματία και οικογενειάρχη.
Προβάλλεται δημόσια το ποιόν σας, χωρίς την μάσκα σας.
Κερδίσατε για μια ακόμη φορά, επάξια τον πρώτο ρόλο στο θέατρο σκιών που συμμετέχεις και αποφασίζει για τον δήμο.

Ντρέπομαι

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΣΤΑΥΡΕ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ κατ αρχας ουδεποτε χρησιμοποιησα τη λεξη πρασινα κομματοσκυλα μονο αλλωστε παντα πιστευα οτι τα κομματοσκυλα δεν εχουν χρωμα,οι ιδιοι ειναι με ολες τις καταστασεις.Εχεις δικιο γνωριζω ποιοι και ποιες τα γραφουν απο το..αντιθετο στρατοπεδο και απο το ημετερο!!Οσον αφορα το αντιθετο δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο απο τους να τους πεισω με την εν γενει παρουσια μου οτι με αδικουν.Οσον αφορα τα ημετερα!!!ειμαι υποχρεωμενος να τους κατονομασω στα οργανα της ΑΕΠ πρωτα και θα το κανω,κι αν χρειασθει και δημοσια και γνωριζεις απο το προσφατο παρελθον οτι το χω ξανακανει.Παντως μεχρι το πρωι ουτε εγω γνωριζα οτι θα εχω σοβαρο προβλημα στην πατρα και θ απουσιασω αρα διαθετετε και υπερφυσικες δυναμεις.Στον συνδημοτη που ντρεπεται να του πω οτι δεν ειδα να εχει την ιδια ευαισθησια οταν με καθυβριζαν οι ανωνυμοι.Εκει προφανως δεν ειμαι επαγγελματιας και πατερας.βεβαια με το θεατρο σκιων που επικαλειται-το οποιο του επιστρεφω αφου εγω μιλω με ονομα κι αυτος κρυβεται-δειχνει και τον..λογο που τον εποιασαν οι ευαισθησιες.Μονο που συνδημοτη και τα δημοσια προσωπα κι οι επαγγελματιες κι οι πατεραδες δικαιουνται να οργιζονται.ολοι οι φιλοι μου μου λενε κακως απαντας.προσπαθησα ν ανοιξω ενα διαυλο επικοινωνιας,γιατι εβλεπα παλαιοτερα το τριτο(με γραμματα)ματι με την εμπεριστατωμενη του κριτικη,τονgiannidistomo,την ανενταχτη διστομιτισσα,το 3 ματι,με πολυ σκληρη και ενιοτε αδικη κριτικη αλλα εν πασει περιπτωσει κριτικη κι οχι υβρεις και ειπα μηπως μεσα απο το διαλογο καταφερουμε κατι.Ομολογω οι απετυχα και θα σας αφησω το γηπεδο να κανετε μονοι σας κολοτουμπες-εγω εκανα μια γι ανθρωπιστικους λογους για ενα τριμηνο και το μετανοιωσα-και να καθυβριζετε. ο τσοπανος ειχε πει οτι αν του ζητησει καποιος να μην ξαναμπει σχολιο με τ ονομα του θα το σεβαστει.Εγω δεν θα του ζητησω αυτο.θα του ζητησω να μην ξαναβαλει υποστηρικτικο σχολιο υπερ μου απο τον δηθεν ιντερνετικο στρατο και να βαζει μονο επικριτικα για να βλεπουν ολοι που φτανει η εμπαθεια και ο φανατισμος σ εναν ανθρωπο που ειχε την τυχη και την ατυχια να τον τιμησουν δυο φορες οι συμπατριωτες του και ο οποιος λαθη εκανε αλλα ενα!!!ενα!!!ευρω δεν πηρε,τ αντιθετο μαλλον.Δηλωνω στις γιορτες που ερχονται οτι καμμια σχεση δεν ειχα με ντελαλη και τσοπανο.Σεβομαι την προσπαθεια που εκαναν,αλλα φοβαμαι οτι καποιοι επιχειρησαν να τους μετατρεψουν σε αντρο συκοφαντιας.Και εχω την περιεργεια φιλε τσοπανε αν καθιερωνες για ενα!!!ενα !!μηνα μονο σχολια απο πραγματικα!!κι οχι πλαστα!!email ποσα σχολια θα γραφονταν??ενα??δυο??Αφου ευχηθω σε ολους Καλες Γιορτες και καλη συνεχεια στα ευπρεπη!!σχολια τυπου συνδημοτη θα μου επιτρεψετε να ευχαριστησω τον τσοπανο και τον ντελαλη παλαιοτερα για την φιλοξενια τους!!την ωρα που εγραφα το σχολιο πληροφορηθηκα οτι η κυρια γρανιτσιωτη εβαλε θεμα με την απουσια μου οτι δυσλειτουργει το ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.Την ευχαριστω αλλα αν αληθευει ,ξεχασε οτι το ειμαι ο μοναδικος προεδρος που δεν ειχε γραμματεα δημ.συμβουλιου και μονο χαρις στις φιλοτιμες προσπαθειες του Ν ΛΙΑΣΚΟΥ και της Β.ΝΤΑΦΟΥ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ)λειτουργησαμε ενα δημ,συμβουλιο με 27 ατομα και πιστεψτε με,πολυ δυσκολο ακομη και για εναν εμπειρο σε τετοια να τους κουμανταρει,ειδικα σε εναν νεο δημο,με διαφορετικες νοοτροπιες και πολυ ενταση.θα τα ξαναπουμε σε καποια αναρτηση κι οχι σε σχολια...ευχαριστω

Συμπολίτης είπε...

Αγαπητέ Συνδημότη θα συμφωνήσω μαζί σου.
Ο κύριος Γιαννέλος θα έπρεπε να ζητήσει δημόσια συγνώμη, αφού αποσύρει το σχόλιο των 1:55.
Λυπάμαι που πρόκειται για τον επικεφαλή του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν ο επικεφαλής έχει τέτοιο μένος για κάποιους, έστω αντιπολιτευόμενους, τι μπορούμε να περιμένουμε από τη Δημοτική Αρχή.
Κύριε Γιαννέλο ντροπιάζετε όλο το Δημοτικο Συμβούλιο. Λυπάμαι που δεν υπάρχει ένας, έστω ένας Σύμβουλος, να σας επαναφέρει στην τάξη...
Ντροπή σας κύριε Γιαννέλο. Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.ΕΛΑ ΓΙΑΝΕΛΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗΣ είπε...

Τσοπανο το σχολιο δεν το ειδα εγω αλλα φιλος μου. Που του ειπα τι εγραψες μετα και επιμενει οτι το ειδε και οτι εισαι ψευτης και απατεωνας γιατι το ειδε με τα ματια του.Μου εχει πει μεσες ακρες τι εγραφε γιατι δεν το δημοσιευεις που σου λεει κι ο προεδρος....... τι φοβασαι;και τωρα σιγουρα θα μου το κοψεις το σχολιο για να κρυψεις τις ψευτιες σου και θα ειμαι σιγουρη οτι εισαι απατεωνας

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ.ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ,

Ανώνυμος είπε...

Συνδημότη, λίγα λες. Ο κύριος δεν παίζεται με τίποτα. Θεωρεί ότι ανακάλυψε τον τροχό και όλοι οι υπόλοιποι τρώμε κουτόχορτο. Μόνος του ρωτάει και μόνος του-μέσω θαυμαστών(!) του, απαντάει. Ας κάνουμε λίγη υπομονή....το καλό πράγμα αργεί, αλλά έρχεται ... και τότε να δούμε ποιός είναι ο μάγκας!!

GRP1824 είπε...

ΣΤΑΘΗ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ 3 ΠΟΡΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ,ΕΝΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ,ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ.ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΜΕ IP,ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γιαννέλο εδώ ολόκληρο πρωθυπουργό και βρίζουν τον ίδιο και την οικογένεια του μέρα-νύχτα, είδατε να βγει στα blogs και να μιλήσει σαν αλήτης του δρόμου; Είδατε να έχει τέτοιο μένος όταν τον κοροιδεύουν;
Είστε και μορφωμένος άνθρωπος. Λυπάμαι για λογαριασμό σας. Πώς σας δίνουν τα πτυχία βρε παιδάκι μου;

ΔΙΣΤΟΜΟ ΜΕΡΙΑ είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΩΝΥΜΗ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΡΟΥΑ ΜΑΤ.

Ανώνυμος είπε...

στά χα πεί σταθάρα μου εγώ.οι λύκοι τρίχωμα αλλάζουν τομάρι όχι.τό ρημάδι το 71 πόσο πονάει όσο ο καιρός περνάει

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ. ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.

ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ!!!!!ΕΛΕΝΧΟ!!! είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ 8.38..ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ!!!!ΕΛΕΝ!!!ΧΟ.μά πρόεδρε άμα σε βρίζουν τέτοιοι τιμή σου είναι.βρε ούστ αγράμματοι που θέλατε να διοικήσετε κιόλας.ουστ.ουστ

Ανώνυμος είπε...

σταθη παρταλιως.η δημοφιλια σου πεφτει σα βαριδι οι φιλοι σε εγκαταλειπουν.παρτο αλλιως θα το ριξεις σε ξερα

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια περιέργεια σύντροφοι. η η κυρία ευαγγελία έβαλε απόψε το θέμα τού μηχανήματος τού αντιδήμαρχου διστόμου.την φυτική παραγωγή,την έλλειψη απαρτίας στην οικ επιτροπή,την αύξηση των ενοικίων,την χωματερή, το χαράτσι η αν πιστέψουμε τον πρόεδρο εφάρμοσε κι αυτή το γνωστό γιά όλα φταίει ο πρόεδρος και καθάρισε.ξέρει κανείς να μάς πεί

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

ΣΤΑΘΗ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ....ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.ΣΟΒΑΡΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒLOG.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΩΝ.ΠΕΤΑΜΕ ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ.ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Μικρε τυμπανιστη η μάλλον μικρη τυμπανίστρια σου εύχομαι οι άγιες μέρες των χριστουγέννων να φέρουν γαλήνη στο άρρωστο μυαλό σου.

γαβρος είπε...

Σπίθα η φίλη σου η βαγγελιώ ρώτησε για τον αντιδήμαρχο διστόμου η έκανε την πάπια γιατί το μηχάνημα το οδηγούσε ο δικός της.πρόεδρε με τις μαλακίες που γράφουν οι διστομίτες σε βλέπω 2400 επι συνόλου 2400 στην αράχωβα.Δήμος αράχωβας-αντίκυρας με έδρα το στείρι.αυτό ειναι σωστό αυτό ειναι σωστό πρωτάθλημα και κύππελο στον ολυμπιακό

ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΑΑ είπε...

¨...λειτουργησαμε ενα δημ.συμβουλιο με 27 ατομα και πιστεψτε με,πολυ δυσκολο ακομη και για εναν εμπειρο σε τετοια να τους κουμανταρει...¨ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ . ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΙΣΜΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ.ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΚΡΙΜΑ.ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΗΔΑΑ,ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ,ΑΝΩΝΥΜΟΙ,ΕΛΕΝ!ΧΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ,ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ,ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ .ΤΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΘΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ,,,ΚΟΝΤΑ!!!ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΕΤΣΙ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ είπε...

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ: ΕΛΕΓΞΕ ΤΑ ΜΕΣΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ: ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ, ΚΛΕΙΣΤΟ.

Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ. ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ. ΤΣΟΠΑΝΟ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

τσοπανε το παραπανω σχολιο βριζει ενα ολοκληρο χωριο. αυτος που τ ο εγραψε που ξερουμε ολοι ποιος ειναι δε θα τολμαει να πατησει στο διστομο.ντροπη σου που το αναρτησες.....

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί τι έπαθαν και παίρνουν ψυχοφάρμακα; Όλοι διορισμένοι είναι πιο είναι το πρόβλημά τους;

Ανώνυμος είπε...

ο γιανελος λεει κουμανταρει το συμβουλιο. δοξαστε τον. μας περναει ολους για ηλιθιους και τον εαυτο του για ξυπνιο. στειλτετον σπιτι του ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος.βαγγελιω τι καθεσαι και τον προσκυνας και δεν παραιτεισαι; ρε γιανελο μανατζερ εισαι οχι συνταγματαρχης.

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

φιλε τσοπανε ειπα να μην ξαναγραψω σχολιο αλλα το κακο παραγινε.φασιστας ειναι αυτος που κρυβεται κι οχι αυτος που βριζει ανωνυμα αντιφασιστα ανωνυμε.οσον αφορα τα δηθεν υποστηρικτικα σχολια που λειτουργουν προβοκατορικα εχω ξαναπειπροεκλογικα εφαγα λασπη πολλη!!αλλα οι εκλογες τελειωσαν.αντικυρα,αραχωβα διστομο ,στειρι,παραλια ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!!κανω λοιπον μια προταση τσοπανε και δεν ξανΑσχολιαζω.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΟ!!!!ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ!!!ΣΧΟΛΙΟ.ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ.ΤΕΛΟΣ.ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΩ.

3o mati είπε...

Κυριε Δημαρχε του Δημου Δ.Α.Α
Κυρια Γρανιτσιωτη
Κυριε Ζακκα.

Αν η πληροφορια που μολις μαθαμε ισχυει, ειστε και οι τρεις υπολογοι και πρεπει να απαντησετε.

Ειναι αληθεια η οχι, οτι Δημοτικος Υπαλληλος πηρε παρανομα το φορτηγο, οχημα του Δημου μαρκας ΜΑΝ απο το παρκιν του Δημου Δ.Α.Α και πηγε στην Αθηνα για προσωπικη του χρηση;

Αν η παραπανω πληροφορια ειναι ακριβης, τοτε πρεπει να σκεφτειτε σοβαρα ο καθενας σας τις ενεργειες που θα πρεπει να κανει, γιατι οι φορολογουμενοι Δημοτες, δεν συγχωρουν, ουτε δειχνουν ανοχη πια στην αδιαφανεια και στην ανεπαρκεια.

Υπαρχει το προηγουμενο με την χρηση του μηχανηματος JCB απο τον Αντιδημαρχο του Διστομου.

Παρακαλουμε για τις δικες σας ενεργειες , γιατι εμεις θα κανουμε τις δικες μας σιγουρα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΕΛΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ 10 ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΛΑΜΠΑΔΑ 2 ΜΕΤΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ο γιανελος πρωτα μας λεει ψυχοπαθεις και μετα ριχνει τους τονους. ελα απο το διστομο να δεις ντοματες που θα πεςουν,

Συνδημότης είπε...

Tο δούλεμα ή η κοροϊδία, δώστε όποια ονομασία θέλετε, έχει εξελιχθεί σε επιστήμη....

Μικρός είναι ο τόπος μας, λίγο ή πολύ γνωριζόμαστε ο ένας με τον άλλον...

Καλές γιορτές κύριε πρόεδρε.

ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

κ.γιαννελο,δεν ξερετε οτι αυτες τις μερες δινουν ευχες,κι οχι υβρεις;;;;;επιτελους υπαρχει κι ενα οριο.ερχονται γιορτινες μερες,μερες αγαπης.Δωστε αγαπη για να εισπραξετε αγαπη.Απο μια στειριωτισα..ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ..

αεπ είπε...

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΑΘΗ.εάν σιωπούσες όπως όλοι οι άλλοι θα ήσουν θεός.τώρα κάθε πικραμένος στα χώνει.είδες να τα χώσει κανείς στον *εξαφανισμένο δήμαρχο,στην ανύπαρκτη ευαγγελία,στόν αντιδήμαρχο με το μηχάνημα,στον μίχο με την κοινωφελή,στους κυρίους τίποτα.αν το δείς απο αυτή τήν μερια τραβάς ζόρια απο τα κομματόσκυλα(,απο την άλλη όμως ποιόν θές να βαράνε.τον καλογερόπουλο η τον πάστρα.τον πρώτο βαράνε πάντα παλιέ σύντροφε,αυτόν που τους πόνεσε.αμ κι εσυ ρε στάθη 600,τι τους ήθελες.ανυπομονώ να δώ τι θα πεί το αλλοίθωρο μάτι που ΄΄ηθελε απαντήσεις.ΕΝΑΣ βρέθηκε και πέσαν να τον φάνε.ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ λοιπόν.Απο δώ και πέρα οτι πεί το κόμμα.Οι αλλοι δεν δικαιούντα να ομιλούν.Συγχαρητήρια ανώνυμοι.το μόνο που καταφέρατε είναι να μας συσπειρώνετε πάνω που πηγαίναμε να διαλυθούμε.

Ανώνυμος είπε...

αεπ ανεξάρτητε

το καρυδότσουφλο βούλιαξε
και μην ξεχνάς ότι: οι πεθαμένοι δεν κ@ανουν.
όσο για τα 600 μην ξεχνάς οτι και ο gap πήρε 1.οοο.οοο και κάτι παραπάνω σαν πρόεδρος στο ΘΑΣΟΚ,τώρα όμως παίρνει το @ριτο το @α@@τερο.

Ανώνυμος είπε...

Κράτα μικρό καλάθι ανώνυμε με τις ντομάτες,γιατί υπάρχει εισαγγελέας για τήν ΙΡ σου κι αν ο στάθης δεν θέλει να το τραβήξει γιατί μπορεί να χει φιλοδοξίες αρκεί να το ζητήσει κάποιος άλλος.τ άκουσες φανατισμένε ,και ψάξε στά κάτω χωριά να βρείς ποιός η ποιά τα γράφει αυτά με τα ψυχοφάρμακα.Επιτέλους τσοπάνε σχόλια με ψυχοφάρμακα και ντομάτες.ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το γιανελο τον κανανε το βαπόρι των 8+15. Σαλπάρεις πρόεδρε... Καλο ταξιδι...

Ανώνυμος είπε...

οχι και δεν πηρες ενα ευρω! και αυτα που ταχαμ θα εδινες απο δω και απο κει, απο τις αντιμισθιες ή οπως αλλιως τις λενε, μεχρι σημερα, δεν ειναι στις τσεπες σου-που ειναι? δεν ντρεπομαστε λιγο.....
και παρακαλω οχι ψεματα.....

Ανώνυμος είπε...

θα μας κανεις ΝΤΑ μεγαλε GRP1824! εχεις και εισαγγελικο στυλακι.....μπρρρρρ!φοβαμαι!!!!!!!

πρωτο ματι είπε...

ενα σχολιο προς αεπ 7:30 .....: εχεις δικιο για τον "εξαφανισμένο δήμαρχο". που ειναι αυτος/ γιατι δεν ξεκατινιαζεται με τους διαφορους γραφικους που λυνουν ολα τα προβληματα του δημου μεσα απο τα blogs?.... στην πυρα!!!!!!!

3o mati είπε...

Ειναι αληθεια η οχι, οτι Δημοτικος Υπαλληλος πηρε παρανομα το φορτηγο, οχημα του Δημου μαρκας ΜΑΝ απο το παρκιν του Δημου Δ.Α.Α και το πηγε στην Αθηνα για προσωπικη του χρηση;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.ΝΑ'ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.
ΘΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ.
ΑΝΤΕ ΝΤΕ,ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ.ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

αεπ και πρωτο ματι
ε οχι βρε παιδιά και "εξαφανισμένο δήμαρχο"

ο ανεάρτητος επικεφαλής της ΑΕπρωτοβουλίας και νυν δήμαρχος, μας ευχήθηκε με γαλάζια κάρτα...

Ανώνυμος είπε...

Χαζός είναι να σού ξαναπαντήσει κανείς 3 μ'ατι να τον βρίζουν μετά.και τι έγινε δηλαδή.εδώ και το θέμα με το μηχάνημα η φιλενάδα σου η βαγγελιώ το κανε γαργάρα.αααααα ξέχασα γιά όλα φταίει ο πρόεδρος

Ανώνυμος είπε...

πρόεδρε
πρώτο:ανώνυμος 23 Δεκεμβρίου 2011 2:35 π.μ.
δεύτερο:ανώνυμος 23 Δεκεμβρίου 2011 2:41 π.μ.
τρίτο: πρωτο ματι 23 Δεκεμβρίου 2011 2:50 π.μ.

μας βλέπουν,κράτα λίγο και τα προσχήματα,μην καρφώνεσαι!!! γιατί ο GRP1824 παραμονεύει και αυτός δεν καταλαβαίνει από τέτοια .....

Ανώνυμος είπε...

2.35,2.41.2.50 3σχόλια εναντίον του προέδρου και διακριτικά υπερ του δημάρχου.ξενυχτάει η άμοιρη..βρέ ανώνυμε διαβασέ τα και μη ρωτάς τον πρόεδρο.την αδελφή ρωτα