Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δήμος εξακολουθεί να αδιαφορεί για την Χωματερή.....

Την περασμένη εβδομάδα έγραψα για το αίσχος της "κλειστής" χωματερής στην Αράχωβα.
ΚΑΝΕΙΣ δεν έκανε τίποτα
Επιστρέφω λοιπόν με στοιχεία.

 

Πρωί 10:30 πήγα εκεί. Κατα πρώτον ο δρόμος είναι ανοικτός για όποιον θέλει να πλησιάσει. 
Ένα φορτηγό μπάζα η ένα εμπόδιο στην είσοδο  θα ήταν αρκετό για να μην έχει κανείς πρόσβαση.
Αλήθεια, ποιούς εξυπηρετεί να μήν κλείσει η πρόσβαση;
Η κατάσταση που βρήκα είναι απερίγραπτη. Εκτός απο τα άπειρα σκουπίδια, (χωματερή ειναι θα μου πεις), υπάρχουν εκεί 2 αυτοκίνητα με αθίγγανους που σκαλίζουν για να βρουν χρήσιμα υλικά. 
Όσο είμαι εκεί φτάνουν 2 ανοικτά αγροτικά αυτοκίνητα ΓΕΜΑΤΑ με διάφορα σκουπίδια και άχρηστα υλικά και αδειάζουν. Αυτοί δεν ειναι αθίγγανοι είναι συμπολίτες μας.
Ποιός θα τους εμποδίσει εξάλλου αφού "ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα".
Παραθέτω για του λόγου το αληθές κάποιες φωτογραφίες που μπόρεσα να βγάλω απο μακρυά γιατί όταν προσπάθησα να το κάνω από κοντά αρκετοί κινήθηκαν προς το μέρος μου με απειλητικές διαθέσεις.

ΝΤΡΟΠΗ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

ΔΙΠΛΗ ΝΤΡΟΠΗ κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΑΡΑΧΩΒΑΣ

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ

Στο βάθος διακρίνεται ένα απο τα αυτοκίνητα που είναι εκεί
Εικόνα απο τον δρόμο προς την χωματερή. Όταν φτάσεις εκεί τα πραγματα είναι πολυ χειρότερα

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κανένας με φιλότιμο στον δήμο να μας δώσει κάποια εξήγηση?
Εδω και χρόνια γίνονται παράπονα αλλά κανείς δεν κάνει κάτι.
Ωραίο στολίδι για τα Χριστούγεννα έχει η Αράχωβα.
Αφού ο δήμαρχος είναι ΑΠΩΝ ΚΑΙ απο αυτό το θέμα, ο οικονομάκης γιατί αδιαφορεί?
Ίσως γιατί εκείνος μένει απο την άλλη πλευρά και ούτε τα βλέπει ούτε τα μυρίζει.
Τελικά αυτή η ΠΑΡΑΝΟΜΗ χωματερή βολεύει πολλούς και ισως γιαυτό κάνουνε όλοι μούγκα στη στρούγκα.
Θέλουμε και ποιοτικό τουρισμό τρομάρα μας

Ανώνυμος είπε...

Ρε τσοπάνε με τι ασχολείσαι τώρα, εδω ο δήμαρχος δεν έχει κάνει τίποτα για το χωριό, την χωματερή θα κοιτάξει? Μάλλον δεν ξέρει καν που βρίσκεται. Ούτε ένα έργο έτσι για τα μάτια του κόσμου, ούτε μία μελέτη έτσι για να ελπίζουμε για το μέλλον.
Λίγος πολύ λίγος και κατώτερος των περιστάσεων.

3o mati είπε...

Καλησπερα Τσοπανε της Αραχοβας και συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που εκανες για ενα τοσο σοβαρο προβλημα...
Οι μπλοκερ δεν ειναι κλεισμενοι στον μικροκοσμο του υπολογιστη τους, οπως καποιοι πιστευαν...
Δεν θα σου πω για τα μεγαλα προστιμα που μας ετοιμαζει η Ευρωπη, ουτε πως με το τελος της νεας χρονιας η χωρα θα πρεπει να εχει κλεισει ολες τις παρανομες εστιες μολυνσης που τις λεμε χωματερες.
Ολα αυτα εξαλλου τα εχεις αναρτηση πριν λιγο καιρο.
Θα σταθω ομως στην λειτουργια αυτης της αδιαφορης για ολα, κατακερματισμενης και ανυπαρκτης Δημοτικης Αρχης.
Εξακολουθει να αδιαφορει για την δημοσια υγεια.
Αδιαφορει για την εικονα, αλλα και για την ουσια στο ομορφοτερο χωριο του χειμωνα, την πανεμορφη Αραχοβα...
Μεσα στο κεντρο του χωριου ,μπροστα στα ματια των επισκεπτων, μπροστα απο τα ωραια ξενοδοχεια καδοι απορριμματων γεματοι σκουπιδια και απο εξω... (οι γατες του χωριου φαινεται αγαπουν πιο πολυ τον τοπο απο τον Δημο. Μονο ετσι εξηγειτε που δεν σκορπανε και αυτες τα σκορπια σκουπιδια, παρα καθονται πανω και μεσα στους καδους και απολαμβανουν την ανυπαρξια τους....}.
Ντροπη.
Εκανα και γω μια βολτα στην χωματερη. Ειδα και γω τις απειλητικες διαθεσεις καποιων, αλλα τελικα αδικα θα εχανα την φωτογραφικη μου μηχανη μιας και οι δικες σου ειναι το ιδιο αποκαλυπτικες.!!!
Υπαρχει ενας υπευθυνος στην Δημαρχεια; Στο Τοπικο Διαμερισμα;
Υπαρχει Δημοτικο Συμβουλιο, Προεδρος;
Ντροπη κυριε Αντιδημαρχε Αραχοβας.
Ντροπη κυριε Δημαρχε του Δημου Δ.Α.Α
Ολοι για δημοσιες σχεσεις οπως προχθες στην Αντικυρα. Ολοι μαζι μονο για μπουγιο, για φωτογραφιες και γραβατες...
Αυτες οι φωτογραφιες απο την χωματερη δεν σας αγγιζουν;
ΝΤΡΟΠΗ.

αραχωβίτης από την πρωτεύουσα είπε...

3o mati
δεν καταλαβαίνουν τίποτα...΄και οπως γράφεις:σαν τις γάτες καθονται πανω και μεσα στους καδους και απολαμβανουν την ανυπαρξια τους....}.

ανταρσιας είπε...

ταπες ολα τσοπανε με την μαντιναδα που τους χαρισεςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΩΚΙΔΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΟΒΑ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ;ΑΠΟΛΑΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.

ΤΣΟΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΙΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΙΝΑΙ;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ....

Ανώνυμος είπε...

Ενα πολυ σηματικο θεμα που μας αφορα όλους. Ας δωσει κάποιος αρμόδιος μία απάντηση δεν ειναι κακό να ενημερώνετε τους πολίτες. Αφου η ιστοσελίδα του δήμου είναι για να αντιγράφετε μόνο ανακοινώσεις απαντήστε μέσα απο τα νπλογκ δεν ειναι κακό.

3o mati είπε...

Καλημερα κυριε Δημαρχε!!!!
Στην εισοδο του Διστομου,στην εδρα του δημου Δ.Α.Α η ανυπαρκτη παρεα της Α.Ε.Π εχει βαλει φωτακια σε γυρλαντα.Τι γραφει;
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.
Αν δεν υπαρχει αλλη να την βγαλετε γιατι περασαν δυο χρονια και ακομα δεν δεν ξερετε το νεο μας ονομα;
Ντροπη...

γιαννελος σταθης είπε...

Αγαπητε τσοπανε στο τελευταιο δημοτικο συμβουλιο συζητηθηκε το προβλημα της χωματερης και τροποι για να λυθει η απαραδεκτη αυτη κατασταση.απ οτι γνωριζω απο αυριο ξεκινα η μεταφορα των σκουπιδιων απο εκει και στο επομενο δημ συμβουλιο θα μπει ημερομηνια κλεισιματος της χωματερης παντι!!!τροπω.οσον αφορα την καθαριοτητα μεσα στο χωριο που και ο ιδιος εχω επισημανει παλαιοτερα στον αχο ,επειδη ασχοληθηκα προσωπικα με ολο το προβλημα ειναι 8 με 10 ατομα που βγαζουν τα σκουπιδια οποια ωρα θελουν .το δημοτικο συμβουλιο ψηφισε κανονισμο καθαριοτητας με αυστηρες ποινες.απομεναι σε μας να εχουμε τα κοτσια να τον εφαρμοσουμε και τα εχουμε οπως θα διαπιστωσεις σε μια εβδομαδα.απαντησα εγω -με τον κινδυνο να ακουσω χιλια μυρια-γιατι οντως η καθαριοτητα ειναι το πρωτο προβλημα της αραχωβας.αν ησασταν στη καθαριοτητα του παρνασσου θα τρελλαινοσασταν μ αυτα που βγαλαμε απο τα ρεματα.ψυγεια,κουζινες,κι εκει φιλοι δεν τα ριξε ο οικονομακης,η ο γιαννελος.βεβαιως θα συμφωνησω οτι ολα αυτα τα χρονια υπηρξε ολιγωρια αλλα ελπιζω να συμφωνησετε κι εσεις μαζι μου οτι ειμαστε ολοι υπευθυνοι.παραμονη της παρελασης επαγγελματιας εβγαλε πανω απο 10 σακκουλες σκουπιδιων στο δρομο κι αν ο υπαλληλος με τα γραμματα κεφαλαια δ καπακας δεν δουλευε αργια θα γινοταν η παρελαση με φοντο τα σκουπιδια.απο αυτη την στηλη λοιπον στελνω ενα μηνυμα.τα ψεμματα τελειωσαν.προστιμο κι εισαγγελεας γιατι σας διαβεβαιω φιλοι δεν ειναι πανω απο 10 ατομα το προβλημα.ελπιζω η παρεμβαση μου να θεωρηθει ενημερωτικη κι οχι ..παλι!!προσωπικη προβολη

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ EΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

3MATI EISAI KATAPELTHS.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Πρόεδρε ευχαριστώ για την ενημέρωση και ελπίζω αυτή τη φορά να μην μείνουμε στα λόγια.
Μία μόνο ερώτηση έχω. Πόσο δύσκολο είναι να μπυν μερικές πέτρες, ένας δυό κορμοί , μερικά μπάζα στην είσοδο έτσι ώστε ΚΑΝΕΙΣ να μην έχει πρόσβαση; Με αυτόν τον τρόπο ούτε αυτοί οι 10 δεν θα έμπαιναν. Δεν κοστίζει τίποτα και έπρεπε να έχει γίνει απο καιρό. Γιατί δεν το κάνετε ΣΗΜΕΡΑ, αφού ο δημος δεν την χρησιμοποιεί πλέον. Ποιος ο λόγος να είναι ανοικτός ο δρόμος;
Φυσικά περιμένω και ένα σχέδιο για την αποκατάσταση. Μπορώ να φέρω παραδείγματα πολλών δήμων της Ελλάδας που έχουν προχωρήσει σε μελέτες και εφαρμογές αποκατάστασης και όχι μπαζώματος. Το "κουκούλωμα"- μπάζωμα έχει επιπτώσεις για εμάς τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Άσε δε το απαίσιο θέαμα που βλέπουν οι επισκέπτες.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΔΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΒΡΕΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ; ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΙΔΕΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

γιαννελο ενα τηλεφωνο ειναι .παρε να βαλουν δυο πετρες στο δρομο.τωρα ειναι αμαξι και πεταει χεστρες και τουβλα

Ανώνυμος είπε...

απο το facebook οι πετρες δεν κλεινουν το δρομο πρεπει να παει καποιος εκει.να στειλω τον στεργιο;

Ανώνυμος είπε...

Για μία ακόμα φορα ο πρόεδρος αποπροσανατολίζει ισως για να ξεφύγειο δήμος απο τις εθύνες που του αναλογουν
Τι σχέση έχουν οι εππαγγελματιες ου βγαζουν σκουπίδια στο χωριο, τι σχεση έχει η καθαριότητα στον παρνασσο κλπ. Εδω το θέμα ήταν συγκεκριμένο η χωματερή. Και τι εννοείτε θα μπεί θέμα κλεισίματος. Επρεπε να είναι κλειστή. Πως θα θεσετε θεμα κλεισίματος για κάτι που θεωρητικά και επίσημα για τον δήμο έχει κλείσει?
Παλι το τρενάρουμε για το επομενο δημοτικο.
Ενας δραστήριος θα έπιανε το ΑΜΑΡΤΩΛΟ JCB του δήμου και θα το εστελνε άμεσα εκει να φράξει την πρόσβαση

αραχωβίτης από την πρωτεύουσα είπε...

9 Δεκεμβρίου 2011 7:05 μ.μ.το ΑΜΑΡΤΩΛΟ JCB του δήμου, μπορεί να το έχει άλλος δημοτικός σύμβουλος αγαπητέ.με τους κυρίους που έχουμε μπλέξει, χάσαμε την μπάλα,τι να πεις και να σχολιάσεις, χαντακώσαμε όλον τον δήμο ...τι έχουμε να δουν τα μάτια μας ακόμη στα 2,5 χρόνια που θα τους έχουμε στο σβέρκο μας, αυτούς τους αναποτελεσματικούς ανθρώπους.κρίμα για την επιλογή μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλα κυριε προεδρε μας δουλευεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ??????????????? Ο πρωτος που αδειαζει ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και οχι μπαζα ειναι ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.
Καθε μερα απο 7΄30 μεχρι το βραδι ο Δ.Κ με διαταγη του δημου ξεφορτωνετε τα σκουπιδια σας στην 100% παρανομη χωματερη.
Ασε λοιπον το μπλα... μπλα...και κοιταξε πως θα σωσης την παρτιδα.
Απο λογια χορτασαμαι.
Αντε μπραβο.

αιεν αριστευειν είπε...

Εχω καποιες αποριες με ολα αυτα σχολια που διαβαζω τσοπανε και τις διατυπωνω με ολο τον σεβασμο πηγαινοντας κοντρα στο ρευμα και κανοντας τον συνηγορο του προεδρου
1.αν ο προεδρος που εν πασει περιπτωσει μενει μακρια,δουλευει κι εχει χαρισει τον μισθο του βρισκει χρονο να πληροφορειται και να απανταει,οι υπολοιποι αντιδημαρχοι των 1800 ευρω μηνιαιως που κρυβονται
2.μηπως αυτοι οι σχολιαστες που καθε φορα απαντα ο προεδρος βγαινουν κι ειρωνευονται κατα λαθος δινουν αλλοθι σ αυτους που κρυβονται,διοτι σου λεει χαζος ειμαι να βγω και μετα να με κραζουν
3.εχει κανεις αμφιβολια(εστω και το 3ματι)οτι ο μονος που ειχε τα κοτσια και τα βαλε με τον λεοντιο της εποχης της παντοκρατοριας του ηταν ο σταθης
4.υπαρχει ενας που να ισχυριστει οτι μπλεκεται σε διαπλοκες
5.υπαρχει αλλος που να φαγε τοση λασπη στο διστομο και απο τη ν.δ της αραχωβας που του βαλαν αντιπαλους συγγενεις και φιλους και σαρωσε,δηλαδη η γνωμη του λαου δεν μετραει.
6.ειδατε κανεναν αλλο να μιλαει για καυτα θεματα που στο κατω κατω σαν προεδρος θα μπορουσε να τ αποφυγει δηλωνοντας αναρμοδιος...κυριοι δεν δουλευω στην coca cola,δεν ειμαι καν κολλητος του σταθη αλλα αυτον ειδα στην εκδηλωση του νεκροταφειου,στην λακκα να κουβαλαει τραπεζια,στην αντικυρα ,στον παρνασσο,στο γηπεδο.επικεντρωθειτε λοιπον στην σωστη κριτικη κι αφηστε τις κομπλεξικες στοχοποιησεις σε προσωπα.το ενα τριτο της αραχωβας τον ψηφισε.σεβαστειτε το.αλλο κριτκη κι αλλο ανωνυμη ειρωνεια.γιατι το μονο που θα καταφερετε ειναι να χασουμε εστω αυτη την ιδιοτυπη επικοινωνια που εχουμε απο εδω μεσα.ευχαριστω

2χ1 είπε...

προεδρε μας δουλευεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ ή περνιέστε για έξυπνος;
Πάντως, προς το παρόν αδυνατούμε, αλλά... και εθελοτυφλούμε.κρίμα,μόνο με την πρόληψη θα αποκτήσουμε τη δύναμη που θα νικήσει το βάρος των φορτίων που μας συντρίβουν.
αν καταλαβαίνεται... άλλα δεν χαμπαριάζεται και ούτε πέρνεται από λόγια.
καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

ο νεος μαρτυρας του μιχου στο δικαστηριο το μαιο συμφωνα με διασταυρωμενες πληροφοριες θα ειναι ο προεδρος του Δ.Σ,θα πεσει πολυ γελιο!!!οσο αφορα τον αραχωβιτη απ την πολη θα του πω να μην ασχολείται με το gcb διοτι δεν εχει ουτε μισο μεριδιο ουτε καν λογο.ανηκει κατα προτεραιότητα στους κατοικους του πρωην καποδιστριακου δημου οι οποιοι το πληρωσαν απ τα αντ. τελη τοσα χρονια κι οταν περισευει και στους αλλους συνδημοτες.η μονη προσφορα σε μηχανοκινητο εξοπλισμο του δημου αραχωβας στον νεο καλ. δημο ηταν 1 χαλασμενο τζιπ 1 λεωφορειο χωρις αδεια και 1500000 ευρω χρεη.όλως τυχαιως λοιπον ειστε αποδεδειγμενα κακοπληρωτες ως πολιτες,βαση των επισημων στοιχειων,δεν ειχατε την στοιχειωδη υποδομη στον δημο,τσουβαλια μαυρα και αμαρτωλα τιμολογια,ενα φαντασμα που λέγετε συνεδριακο και γίνεστε κριτες των παντων μεσα απ τα blogs.κοινως φωναζει ο κλεφτης....αντι λοιπον να καηγορειτε μονιμως τους αποδεδειγμένα νοικοκυραίους φατε τα μουστακια σας για να δείτε ποιος σας έριξε στο πατο.αν τωρα είχες τους αλλους στο σβερκο σου λογω αποτεσματος του πασοκ στο διστομο θα ειχατε 1 συμβουλο εκλεγμενο που τυχαια πιθανον να μην ειναι απο αραχωβα οποτε καταλαβαινεις οτι οσο και να προσπαθουσε θα γινοταν γουρνα το χωριο.το συμπερασμα λοιπον ειναι πως οταν εχεις να επιλεξεις το κακο η το πολυ κακο απλα διαλεγεις το κακο.αρα η δυσλειτουργια και η κακοδιαχειρηση ειναι διαχρονικη.καληνυχτα.

Ανώνυμος είπε...

πρόεδρε
Φοβάμαι, πως εκτός από την οικονομική, καραδοκεί και η πνευματική πτώχευση και πενία. Ο ηθικός αμοραλισμός. Και δεν ξέρω πια τι είναι επαχθέστερο και επικινδυνότερο.
υγ. η νικολούλη τον βρήκε; που είναι χαμένος;είναι εξαφανισμένος;να ανακοινώσουμε αμοιβή!!!!!και μη χειρότερα σου λέω και μη χειρότερα....

3o mati είπε...

Αγαπητοι φιλοι καλησπερα.
Μιλαω σε σας με αφορμη ενα απ τα παραπανω σχολια που γραφει.... ¨χαντακωσαμε ολο το Δημο...¨
Ακουστε τι εκαναν οι κυριοι της Δημοτικης μας Αρχης.
Στο σχολιο μου για την γιρλαντα με τα εντονα φωτακια της, στην εισοδο της εδρας του Δημου, στο Διστομο που εγραφε ...΄΄ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ΄΄, εβγαλαν την μια ΄΄ασφαλεια΄΄ και εσβησαν την μιση γιρλαντα.!!!!!
Τωρα γραφει... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ......ΔΙΣΤΟΜΟΥ.
εσβησαν την λεξη... ΔΗΜΟΣ.
Οι ανθρωποι ειναι τοσο μικροι και λιγοι, μετριοτητες κατω του μετριου.
Ειναι φτηνια και καταντια για το Δημο και για τον Καλλικρατη αυτα τα αδυναμα ανθρωπακια που δεν εχουν το στοιχειωδες αναστημα να την αφαιρεσουν.
Υποτιμουν τους πολιτες απο καθε Δημοτικη Ενοτητα συνολικα.
Ειναι αναξιοι της εμπιστοσυνης μας.
Ντροπη.... Θαυμαστε τι ψηφιζατε και ποσο παραμυθιαζαν τις τοπικες κοινωνιες με τοπικιστικες υστεριες...Και μην πουν ότι ταχα καηκαν τα λαμπακια γιατι θα εκτεθουν περιτρανα και θα καουν οι ιδιοι γρηγορα.
Ειναι νανοι στις πρακτικες τους, και χαμενα χρονια για τον τοπο οι δρασεις τους και η αδρανεια τους.

ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ.
ΑΠΛΑ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ?
ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Για λιγες μερες το 3 ματι το παιξε καλοπιστος κριτης και αντικειμενικος.αν διαβασετε ομως προσεκτικα το παραπανω σχολιο του θα διαπιστωσετε και χωρις γνωσεις ψυχολογιας οτι προκειται περι ενος επικινδυνου φασιστοειδους-πρασινου μαλλον-που μη μπορωντας να χωνεψει ακομη οτι εχασε τον δημο για παντα προσπαθει να ξεφτιλισει καθε θεσμο.τσοπανε στην αρχαια ελλαδα τετοια κατακαθια λιθοβολουνταν.μιλα για νανους ο νενεκος.δοξαστε τον

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΝ 8.22 ΘΕΛΕΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ.ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΟΥ

georgioy speaking είπε...

Μην ακουτε 3ματια κι αλλοιθωρα και ανωνυμα σεναρια georgioy speaking.ο προεδρος(ενας ειναι ο προεδρος)τα χει παρει.Αυτος που ελεγε σε ολους οτι βγηκαμε για 8μιση χρονια βλεπει το καραβι να βουλιαζει.κανει τον λογαριασμο και τρελλαινεται.στην αραχωβα ολιγωρια,στο στειρι ανυπαρξια,διστομο gsp αντικυρα μηνυσεις μπαχαλο ολα.και το χειροτερο η ομαδα παιζει χωρις αντιπαλο.σκεψου να χε δηλαδη.κολληταρι του προεδρου μου λεγε οτι εχει αργησει κι απορει πως κρατιεται.εγω θα σας δωσω μια πληροφορια και θα επανελθω.τα μαχαιρια θα βγουν πριν τις γιορτες.και θα ναι κοφτερα κατα παραλια και διστομο μερια.α και κατι.οταν θα εκδικασθει η μηνυση ουτε η εναγουσα θα ναι αντιπροεδρος κοινωφελους ουτε ο εναγων υπαλληλος του δημου ουτε ο μηνυομενος αντιδημαρχος αρα θα ναι μια αυστηρα ιδιωτικη υποθεση.georgioy speaking

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 10.58 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΜΙΖΕΡΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΛΘΟΥΝ.

3o mati είπε...

Ανωνυμε 10.56 π.μ Δεν νιωθεις ξευτιλας οταν ο Δημαρχος βαζει στην εδρα του Δημου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ;
Φασιστας και κατακαθι εισαι εσυ αφου σε ποτησαν χρονια με κομπλεξ . Τωρα θα αλλαξεις ακομα και συ γιατι θα αναγκαστεις θα με ακους οπως σε ακουω και σε διαβαζω και εγω.
Εισαι στο Δημο Διστομου;
Αντι να πεις και αλλη μακακια καναν οι ανυπαρκτοι βριζεις εμενα;
Αντι να πεις πως βρωμανε το χωρια και θα μας γελανε ολοι ψαχνεις τι κομμα η τι τελεια ειμαι εγω;
Αντι να.....
Αντι να τους κανεις κριτικη σε πειραξε οτι ειπα οτι ειναι νανοι στις πρακτικες τους, και χαμενα χρονια για τον τοπο οι δρασεις τους και η αδρανεια τους.
Αντι να τους κραζεις .... δεν σε πειραξε καθολου που σου αλλαξαν το ονομα;
Αν εγω εγραψα οτι ειναι νανοι τοτε εσυ κανεις μονιμα νανι.....
Και αυτό δεν είναι καλο για τον τοπο…..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 3ο mati
Φίλε μου αν δέν μάs δείξειs την πάνω αριστερή πλευρά τηs απόδειξηs πληρωμήs τηs μισθοδοσίαs σου οτι και να γραφειs σε γράφουμε.Στά χίλια δυό προβλήματα που εχει ο κάθε εργαζόμενοs αυτη την εποχη μονο εναν πληρωμένο αργόσχολο θα τον ενοχλούσε το λαμπάκι του δήμου που δεν φωτίζει καλά Tά υπόλοιπα του τύπου μπραβο και ευγε και καλά τα λεs και τι ωραίο σχόλιο και τι ωραία τα γράφει σού δίνουν ζωή.Αλλά ηλεκτρονική ζωή.Γιατί την αλλη δεν ξέρω σύμφωνα με τα γραφόμενά σου αν την ζείs.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 11.42 Ν ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΤΟ 3 ΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΚΑ Η ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

1χ2 είπε...

11 Δεκεμβρίου 2011 2:08 μ.μ.
γράφουν κάτι για την ΑΕΠ και αρχίζετε και επιτίθεστε στους σχολιαστές ότι είναι πρασινορουφιάνοι ,κρατικοδίαιτοι, κομπλεξικοί,παιδικά απωθημένα,διστομίτες κλπ. και σας ρωτώ ευθέως :είναι ή δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφονται στα σχόλια ;απαντήστε πάνω στα ερωτήματα και μην προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε,(ξεκινώντας την γνωστή σας υποστηρικτική γραμμή), προσπαθώντας να θολώσετε τα νερά.
Φίλοι μου,εδώ έχουμε τον λύκο μπροστά μας και εμείς θα ψάχνουμε τον "ντορο" του.

3o mati είπε...

Στην Δικαιοσυνη η.... ¨αμαρτωλη¨ ΔΕΤΠΑ.

Την Πεμπτη 8.12.2011 στα Δικαστηρια της Λιβαδειας για παρανομη απολυση εργαζομενης.
Ο γνωστος υπαλληλος που μεχρι σημερα κανεις δεν γνωριζει τη σχεση εργασιας του με την ¨αμαρτωλη¨ παρευρεθηκε σαν μαρτυρας της ΔΕΤΠΑ.

Υπαρχει καποιος αρμοδιος να μας ενημερωσει;

ανταρσιας είπε...

αμ δε τον γραφεις , το διαβαζεις το 3το ματι και σε ταρακουνανε οι αληθειες του.
Τα εχετε κανει μπαχαλο και δεν μπορειτε να βρειτε ακρη λαμογια.
ανωνυμε 11.42 θες αποδειξη του μισθου του γιατι ετσι σε μεγαλο σαν στο χωριο σου με παροχη υπηρεσιων και μονο για λεφτα βουρλο