Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Άξιος. Άξιος!!!

Πλάκωσε τον παιδεραστή στις μπουνιές ....μέσα στο γραφείο της ανακρίτριας...νεαρός καφετζής

Επεισόδιο σημειώθηκε, αργά το απόγευμα, στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου , στη διάρκεια της απολογίας ενώπιον της ανακρίτριας του 47χρονου εκπαιδευτικού- παιδεραστή, Νίκου Σειραγάκη.
Προσωρινά κρατούμενος ο
παιδεραστής -Δέχθηκε επίθεση από τον..καφετζή! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μετά από 4 και πλέον ώρες απολογίας, ο 47χρονος- ο οποίος να σημειωθεί οδηγήθηκε στην ανακρίτρια κάτω από ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας,- ζήτησε λίγο νερό και αμέσως ειδοποιήθηκε ο καφετζής του κτιρίου, ο οποίος 'έκοβε' βόλτες καθ΄όλη τη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του Σειράγακη και μπήκε στο γραφείο τουλάχιστον 3 φορές για να κάνει τη δουλειά του.

Οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να είχαν υπολογίσει την οργή που έχει προκάλεσε σε όλη την κοινωνία του Ρεθύμνου η δράση του παιδεραστή και άφησαν τον καφετζή να μεταφέρει το νερό στον 47χρονο. Την τελευταία φορά, λοιπόν, που μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας ο 31χρονος καφετζής, επιτέθηκε στον 47χρονο χτυπώντας τον στον πρόσωπο και σπάζοντας του την μύτη, προτού οι αστυνομικοί τον απομακρύνουν ...


Ο δικηγόρος του Σειραγάκη πάντως επιβεβαίωσε ότι δεν θα κατατεθεί μήνυση εναντίον του νεαρού καφετζή.


Ο Σειραγάκης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ έγινε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να οριστεί πραγματογνώμονας για την ψυχιατρική εξέταση του. Θα κρατηθεί στο Ηράκλειο απόψε και στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο για σωφρονιστικό κατάστημα εκτός Κρήτης, όπου θα προφυλακιστεί.


Ο 47χρονος πάντως επέμεινε στην θέση του πως δεν υπήρχε σεξιστικό περιεχόμενο στις πράξεις του και πως όλα έγιναν με τη θέληση των ανήλικων παιδιών!

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: