Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ξυπνήστε πριν είναι πολύ αργά !

 http://messingaboutinboats.typepad.com/.a/6a00d8341c05bf53ef0148c6f7ac2e970c-580wi

Δήμος Διστόμου- Αράχωβας -Αντίκυρας.
  Η γενικότερη αδράνεια είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της μέχρι σήμερα πορείας του. 
 Η νέα Διοίκηση  μοιάζει να έχει υποστεί μεγαλύτερη φθορά απ’ ότι αναλογεί στο βραχύ βίο της. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο εξαιτίας των ενεργειών της ίδιας της διοίκησης, αλλά πρωτίστως επειδή οι πολίτες δεν δίνουν πλέον περίοδο χάριτος. Τα προβλήματα είναι άμεσα και περιμένουν άμεσες λύσεις.
 Ο δήμαρχος προσπάθησε...
να καταστήσει σαφές ότι θα διαχειριστούμε τη μιζέρια μας και να δημιουργήσει χαμηλές προσδοκίες σε όλους για το μέλλον της περιοχής. Έριξε και ρίχνει, δίκαια ή άδικα, όλες τις ευθύνες στο Σχέδιο «ΚΑΛΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» και την κυβέρνηση, για οτιδήποτε δεν μπορεί να λειτουργήσει ή να επιλυθεί στο δήμο. Απορώ πως θα μπορέσει να υπηρετήσει μια τόσο μεγάλη μεταρρύθμιση, παρόλο που έχει πολλές αδυναμίες, αφού τελικά δεν την πιστεύει .
 Πρώτη και μεγάλη υποχρέωση σας, ως δημοτικό συμβούλιο, αλλά ιδιαίτερα τα μέλη της δημοτικής αρχής, είναι να περνάτε πάντα στην κοινωνία το μήνυμα της αισιοδοξίας, του αγώνα και της ελπίδας για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Είναι αυτό ένα μέρος όλων όσων υποχρεούστε ως αιρετοί να υλοποιείτε καθημερινά, ως ελάχιστη προσφορά στην περιοχή μας.
 Ένα δεύτερο μεγάλο μέρος των υποχρεώσεών σας είναι να σχεδιάσετε με σύγχρονες μεθόδους και να υλοποιήσετε όλες εκείνες τις δράσεις που έχει ανάγκη ο τόπος μας για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του παρόντος και να βάλει τις βάσεις για το μέλλον.
 Τρίτη υποχρέωσή σας είναι  να εμπνεύσετε την κοινωνία ώστε να παλέψουν όλοι μαζί για τα παιδιά και τη νέα γενιά του τόπου μας.
Αυτά τα τρία πρέπει να εκπέμπονται καθημερινά απ’ όλους σας, μα πάνω απ’ όλα πρέπει να καταγράφονται μέσα απ’ το σχεδιασμό και τη δράση της δημοτικής αρχής.
Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες για τον δήμαρχο και το επιτελείο του. Από την κορυφή της πυραμίδας, αρχής γενομένης από τον ίδιο τον δήμαρχο μέχρι και σε κατώτερο επίπεδο. Ασυνεννοησία, ευθυνοφοβία, σκυλοκαυγάδες, ανυπαρξία συντονισμού, έλλειψη πρωτοβουλίας και σοβαρές παραλείψεις, είναι η εικόνα που παρουσιάζει εδώ και καιρό ο Δήμος μας.
Ευχολόγια του τύπου «σας κοιτάμε στα μάτια», «νιώθουμε την αγωνία και τα προβλήματά σας», «εμείς αγαπάμε τα χωριά μας», κτλ. δεν λύνουν τα προβλήματα της καθημερινότητας . Δυστυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν. 
Πρέπει να δουλέψετε και να πάρετε αποφάσεις. Αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή των συνδημοτών μας.
Εδω και πολύ καιρό έπρεπε να μπει ένα Επιτελικό Σχέδιο Προτεραιοτήτων συγκρότησης του Δήμου και σοβαρής καταγραφής των προβλημάτων όλων των χωριών.
Μήπως ήλθε η ώρα να βγείτε στους δρόμους, τις γειτονιές και τα σοκάκια και να μιλήστε με τους δημότες σας;
Απο το γραφείο με ένα laptop να διορθώνετε κείμενα, να διαβάζετε νόμους που θα σας "καλύψουν" σε περίπτωση κακοτοπιάς, και να κάνετε σχέδια επι χάρτου δεν γίνεται τίποτα. Μήπως θα ήταν καλύτερο να πάρετε πρωτοβουλίες και ρίσκα που θα φέρουν αποτελέσματα;
Αλήθεια πόσες φορές έχετε πάει σε κάποιο γραφείο υπουργού η αρμοδίου να διεκδικήσετε κάτι;
Οι δημόσιες σχέχεις αυτού του δήμου είναι ανύπαρκτες.
Ο κόσμος βλέπει έναν μηχανισμό σε λήθαργο μπλεγμένο στα πλοκάμια της γραφειοκρατίας. 
Ίσως εσείς μέσα απο τα γραφεία σας δεν το έχετε καταλάβει η δεν θέλουν να σας το πουν. 
Κάποιος όμως πρέπει να σας τα πει μήπως και αρχίσουν τα γρανάζια που σκουριάζουν επικίνδυνα να γυρίζουν.
Βγείτε όλοι έξω μιλήστε με τον κόσμο αφουγκραστείτε τα προβλήματα τους, ρισκάρετε για να τα λύσετε.

ΥΓ.
Θα ήθελα να προλάβω όλους αυτούς που θα σπεύσουν να χαρακτηρίσουν αυτο το άρθρο "αντιπολιτευτικό", ότι κάνουν μεγάλο λάθος. Ο μόνος μου σκοπός είναι η αφύπνιση και το ενδιαφέρον για τον τόπο. Αν δήμαρχε δεν σου πουν τα στραβά οι δικοί σου μην περιμένεις να στα πουν οι ξένοι. Εξ'ίσου μεγάλες ευθύνες φέρει και η αντιπολίτευση που πραγματικά κοιμάται και έτσι κάθε άλλο παρα συμβάλλει στο να γίνει κάτι σε αυτόν τον δήμο. Σε εκείνους τα έχω πεί εδω και καιρό στο http://tsopanos.blogspot.com/2011/09/blog-post_27.htm, αλλά μάλλον δεν τα άκουσαν.l

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσοπάνε τι να πεις και τι να πρώτο γράψεις.πιο μίζερη δημοτική αρχή δεν πρόκειται να ξαναδούμε,οι κυρίες και οι κύριοι δεν παίζονται με τίποτα, ο δε προπονητής τους είναι σε ύπνο βαθύ.

Άκρα του τάφου σιωπή στον δήμο μας βασιλεύει,
δεν κουνιέται τίποτα,δεν ελπίζουν τίποτα, δεν ονειρεύονται τίποτα.

Πότε θα έρθει η πολυπόθητη ημέρα - 31 Αυγούστου 2014- να απαλλαγούμε από αυτό το δ.σ.που εκπέμπει από χιλιόμετρα απογοήτευση και μιζέρια!

Αέρα αέρα να φύγει η @ο@.ρα.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 10 Δεκεμβρίου 2011 1:28 μ.μ. τι απογοήτευση και τι μιζέρια!
O Χάρος βγήκε παγανιά.
(Παλιό τραγούδι με το Δημήτρη Μητροπάνο αλλά εδώ παίρνει μία πολιτική διάσταση)
Δείτε το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=XHQMu9LNgIU

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε των 1.28 χολερα ηταν το κομμα σου τοσα χρονια για τον τοπο.οχι οι καθαροι κι ακεραιοι ανθρωποι.ντροπη σου.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε γενίτσαρε της ΑΕΠ των 10 Δεκεμβρίου 2011 4:34 μ.μ.
πίσω έχει η αχλάδα την ουρά = λέγεται για προειδοποιήση ότι στο τέλος θα φανούν τα άσχημα αποτελέσματα.
1.το ΑΜΑΡΤΩΛΟ JCB
2.ΤΕ φυτικής παραγωγής ,ενώ ο δήμος έχει γεωπόνο.
3.ΤΕ φυτικής παραγωγής, σύμβουλος του Δημάρχου,μερικά από τα πιο πρόσφατα ,να γράψω κι άλλα για τους καθαρούς και τους ακέραιους ανθρώπους.

ντροπή σου ή ντροπή μου....

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 10 Δεκεμβρίου 2011 4:34 μ.μ. οι δημότες φαίνονται απογοητευμένοι,απορριπτικοί,εξοργισμένοι με την ΑΕΠρωτοβουλία.
Ελάχιστοι πιστεύουν ότι μπορεί να επιτευχθεί ανάσχεση της πτώσης, πόσω μάλλον ανάταξη....
Η καθημερινότητά μας, μας εξοργίζει για τους καθαρούς (;) και τους ακέραιους(;) ανθρώπους που μας λες, αλλά ανίκανους κατά την ταπεινή μου γνώμη
ή θα διορθωθούν μέσα από τα λάθη τους στην τετραετία όπως μας γράφει ο πρόεδρος του δ.σ., καλά Χριστούγεννα

Ε ΟΧΙ είπε...

ελατε παιδια.κανενας αλλος τιμιος και καθαρος πασοκος.διοτι ομολογω οτι ηταν λαθος μου που ψηφισα Α.Ε.Π.επρεπε να ψηφισω το κομμα που εσωσε!!!! την ελλαδα να σωσει τον δημο.Ζητω η βαγγελιω.ψηφο στους ικανους και πετυχημενους βαλαουροπαστρες.ο αντιδημαρχος διστομου πρεπει να απαγχονιστει για το gsp ενω ο αλλος που χρωσταει στον δημο τα αντερα του ειναι ικανος να διοικησει.ειναι ανικανοι ο πατσανταρας,ο γιαννελος, η λενα συρου,ο οικονομακης κι ειναι ικανοι οι μην πω τωρα οι υποδικοι.βρεεεεε αισχρη μειοψηφια δεν πηρατε το μαθημα σας περυσι.θα το ξαναπαρετε σε 2μιση χρονια.οση λασπη κι αν ριξετε,υπαλληλισκοι των κομματικων αφεντικων σας πανω σας γυριζει.τσοπανε αναμενω δημοσιευση αναλογη.

10-6 είπε...

Aγαπητέ μαναροφύλακα σκέφθηκα πολύ πρίν σχολιάσω ολα αυτά.φοβήθηκα οτι ετσι γίνομαι όμοιος με το πράσινο μάτι και όλα αυτά τ ανθρωποειδή που επειδή χάσανε τις εκλογές γρυλλίζουν σαν τα συναφή τους ποντίκια.θέλω να κάνω μιά έκκληση στον πτέραρχο πού τον γνωρίζω 50 χρόνια,στον στάθη που ξέρω τι εχει προσφέρει στο χωριό.Π Α Ρ Α Ι ΤΗ Θ Ε Ι Τ Ε.άυτά τα ερπετά δεν αξίζουν τέτοιους άρχοντες.αφήστε τους να ζούν διοργανώνοντας γιορτές με κλαρίνα στο αίμα των προγόνων τους κάθε 10 ιούνη.και να χούν πανουργιάδες και λεόντιους να πλουτίζουν.εχω διαβάσει χιλιάδες σχόλια σε blog.τοσο απύθμενο μίσος .βρωμιά κι αθλιότητα σαν το 3μάτι γιατί ο ιδιος τα γράφει ολα δεν ξανάδα πουθενά.αν οντως ειναι συντοιπίτης μας ν τ ρ ε π ο μ α ι

Ανώνυμος είπε...

οπου παρεμβαινει οι αεπ βγαινουν μαιμουδιες.
ακομα και στον παιδικο αθλητισμο.

Ανώνυμος είπε...

10-6
μπράβο σου για το σχόλιό σου.
συμφωνώ μαζί σου, δεν πρέπει κανείς να γράφει για την ΑΕΠ κανένα αρνητικό σχόλιο .όλοι στο απυρόβλητο.

10-6 καλά παιδιά είναι, αλλά μέχρι τώρα που διοικούν τον δήμο μας, αποδεικνύουν ότι είναι άσχετοι, ανίκανοι και πολύ περισσότερο ο κύριος που ηγείται.
αν δεν το έχεις καταλάβεις ή δεν θέλεις να το καταλάβεις, όταν θα ανοίξουμε τον κουμπαρά τον ιούνιο του 2014 τα ξαναλέμε.
υγ.1.τόσο φασίστα τοπικιστή δεν έχω διαβάσει( 10 ιούνη απύθμενο μίσος βρωμιά κι αθλιότητα)
αν όντως είσαι συντοιπίτης μας ν τ ρ ε π ο μ α ι.
2.Εάν σε ακούσουν και ΠΑΡΑΤΗΘΟΎΝ, μήπως πάει καλλίτερα ο δήμος, γιατί με τους κυρίους, σίγουρα θα πάμε στην βραχονησίδα Φαλκονέρα( 8 Δεκεμβρίου 1966).

10-6 είπε...

το 10-6 το ΄ρβαλα απο σεβασμό σ αυτούς που δεν σέβεστε εσεεις ανώνυμε φασίστα.για πες μου λοιπόν εναν!!!!πιο ικανό.εναν.μη κρυβόσαστε ωρε.κατονομάστε τ αφεντικά σας.ελα ρε μαγκίτη ανώνυμε εσυ που εισαι δημοκράτης πες μου ονομαστικά εναν να αποκαλυφθείς ,ωρε να συγκρίνω τον γιαννελο με τον μπραγια,τον οικονομακη με τον παπασταθη,την λενα μας με τον νολια,τον μπεζεντε με τον τριχογιαννο για τι την κατερινα συρου με την παρασκευη...πεστε μου ρε να τρελλαθώ

Ανώνυμος είπε...

10-6
γιατί φωνάζεις και ωρύεσαι
καλά παιδιά είναι,αλλά για να διοικήσουν τον δήμο οχι,γιατί μέχρι στιγμής τα έχουν κάνει σκ...
Η σύγκριση που κάνεις είναι υποθετική και υποκειμενική.
Ηρέμησε και μην ξεχνάς να παίρνεις τα χάπια για την πίεσή σου.
Χρόνια πολλά,καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά Δημοκράτη 10-6.

ΑΝΕΜΩΡΕΙΑ είπε...

φίλε 10-6 ψυχραιμία.δεν καταλαβαίνω γιατι τα βάζεις μ αυτους που ασκούν κριτική.μηπως αυτα που λέει ο τσοπάνος δεν τα έφραψε μ επιστολή ο γιαννέλος πριν 2 μήνες σε ολους τους συμβούλους.το γνωρίζεις αυτο.ποιος μίλησε η μάλον έγραψε για ολογωρία,για αδράνεια.το 3 ματι η ο ο στάθης σε απόρρητη επιστολή τον σεπτέμβριο(μηπως το διαψεύδει αυτο ο κατά τ αλλα φίλος σταθης).ποιός ζήτησε να εκδιωχθούν κάποιες ψυχέςαπο την ΔΕΤΠΑ.ποιός σε συνάντηση των συμβούλων είπε θα μας βγάλει ο κόσμος τα μάτια.το 3ματι η ο στάθης.εγω δεν είδα το 3 μάτι να κατηγορει αυτούς που λές.αλλα κόψτε την καραμέλα.ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ-.-ΣΥΡΟΥ΄..ΩΡΑΊΑ.παρακάτω.αυτοί ειναι σωστοί αφου το θές.πές μας για το ΣΤΕΙΡΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ.για μένα μία ειναι η λύση, και μη γελάστε.ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΟΤΗΤΟΣ. με ΣΤΑΘΗ,ΦΟΥΝΤΑ,ΘΩΜΑ ΓΙΑΝΝΕΛΟ,ΣΥΡΟΥ ΕΛ,ΣΑΜΟΥΗΛ,ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ,Κ.Α..μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση. ο πτέραρχος αποδείχθηκε υποχείριο της αδελφής του.κανε ενα γκάλοπ φίλε 10-6.ρώτα στα χωριά ποιός ειναι ο δήμαρχος.στην ΑΡΑΧΩΒΑ 90% θ απαντήσουν τον ΓΙΑΝΝΕΛΟ ξέρουμε.στο ΣΤΕΙΡΙ το ίδιο.στην ΑΝΤΙΚΥΡΑ,ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ θα σου πουν ΜΙΧΟ,και στο ΔΙΣΤΟΜΟ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.εχουμε δημαρχο?ΤΟ 3 ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ?και μια φιλική παράκληση.ας αποφεύγουν οι σχολιαστές να χρησιμοποιούν ονόματα 10-6,218,αι γιωργης.μερικά πράγματα ας τ αφήσουμε άσπιλα.εγω δεν θα πω ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!θα πω ΕΝΩΘΕΙΤΕ.

ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΑΝΤ/ΡΧΟ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΡ ΣΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ..ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ.....ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ..ΕΓΡΑΨΕΣ..αλλα μην ασχολεισαι..δεν αξιζει τον κοπο...ουτε να γραφεις για αυτους....αγνοεισε τους.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΡΙΩΤΗ
μήπως ξέρει και να ξεματιάζει ο αντι ή ο δη;
γιατί έχω φοβερό πονοκέφαλο....
το γέλιο ομορφαίνει την ζωή
όποια να 'ναι, όπως να 'ναι,είναι το αύριο που θα 'ρθει.

βλαχος είπε...

Νομιζω οτι ο ΑΝΕΜΩΡΕΙΑ τα πε ολα.Δεν εχουμε τιποτα με τον προεδρο.Απλα αφου ειναι μοναδικος που εχει τ..... να βγαινει να απαντα του λεμε το παραπονο μας.Αλλα κι αυτος ειμαι σιγουρος οτι θα το φυσαει και δεν θα κρυωνει.πτεραρχο..αγορασε γυμναστρια του βγηκε.εχω εμπιστοσυνη ομως στη ..προεδρικη στρατηγικη.κοτζαμ λεοντιο ξεμπροστιασε που δεν τον κουναγε κανενας την κυρια θα φοβηθει.

3o mati είπε...

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΕΑ....

Μεχρι να ''καθαρογραφτει'' η συμβαση του ''ασυμβιμαστου'' θα εχει ολοκληρωθει η θητεια του κυριου Δημαρχου και ακομα δεν θα εχει σταματησει να εκπροσωπει τον Δημο Δ.Α.Α ο γνωστος παντος καιρου ανασφαλιστος.....

θα μου πεις αυτο ειναι το προβλημα;
τουλαχιστον αυτος τρεχει για το Δημο και εγω πρωτος πρεπει να του το πιστωσω αυτο.

Τελικα ολοι ειναι λογια και δηλωσεις .....

Οι Διοικουντες τον Δημο ειναι ανυπαρκτοι. Ακομα και ο κατα τα αλλα τολμηρος Προεδρος και αυτος ανθρακας τελικα μας προεκυψε. Προσπαθω να βρω ενα χρονο μετα μια ουσιαστικη παρεμβαση του και δεν βρηκα ακομα.
Περα απο δυο τρεις μικροφιεστες λιγο αυτοδιοικητικες και λιγο διαφημιστικες τιποτα αλλο.
Ναι απανταει στα σχολια αλλα δεν λυνει ετσι κανενα προβλημα. Μαλλον ειναι ετοιμος να τους παρατησει...

Δεν του βγηκε η ΑΕ παρεα ,γιατι δεν γνωριζε πως παρακατω υπαρχουν πολιτες που παραγουν οραμα και πολιτικη για το Δημο, και μιας και λεει συνεχεια την γνωστη καραμελα ....''σιγα σιγα θα γνωριστουμε''...,επρεπε να γνωριζει ένα χρονο μετα, πως οι παρακατω οταν ηταν στο Δημο επεστρεφαν ολοκληρη την μισθοδοσια τους πισω στο ταμειο του Δημου και αυτο κανει την ποιοτικη διαφορα στον εθελοντισμο και την προσφορα στα κοινα.

Επρεπε να καταλαβει πως με το παραμυθι του ονοματος και τον ακρατο τοπικισμο δεν εχει καμια τυχη να πετυχει η παρεα, μιας και τετοιες εποχες που δεν υπαρχουν για πεταμα ευρω,θελει προτασεις συγκεκριμενες και κοστολογημενες, θελει συλλογικοτητα, τρεξιμο παντου και ανοιγμα με προγραμματα στις κοινωνικες ομαδες...
Δεν ηξερε ....Δεν ρωταγε;
Μακαρι τουλαχιστον να κανουν ένα- μονο ένα- καλο για το μελλον του Δημου.Nα προσγειωσουν το σκαφος στον αεροδιαδρομο του Δ.Α.Α και οχι στην χωματερη....
Κι όπως λεει ενας πολύ καλος φιλος…΄΄.τελικα να φυγουν ολοι και να ερθει η Σοφια. Αυτη θα κανει πολύ περισσοτερα ,- γιατι το εχει …-, και δεν είναι μονο δηλωσεις που μεινανε ….δηλωσεις.΄΄

Ανώνυμος είπε...

ρε 3ματι παλι με τον προεδρο,παλι?τι σου χει κανει?σε βαρεθηκαμε.οσο για την σοφια που λες μοιαζετε πολυ!!η μηπως ειστε το ιδιο προσωπο.

Γ.Κ είπε...

ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ..
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝ ΑΡΑΧΩΒΗΣ ΤΗΣ ΑΕΠ..

Ανώνυμος είπε...

Γ.Κ συμφωνώ
κανένας δεν έχει αποδείξεις ότι δεν είναι καθαροί και ακέραιοι όπως γράφεις σε όλα τα χωριά,αλλά οι περισσότεροι αποδεικνύεται μέχρι τώρα, ότι είναι άσχετοι με την διοίκηση και να λύσουν τα χρόνια (χωματερές,κλπ) καθημερινά προβλήματα των δημοτών.
Τώρα για προγράμματα που γράφει το 3ο mati πως..., όταν προσλαμβάνεις ειδικούς συμβούλους ( δήμαρχος) και τις χρησιμοποιεί για γραμματειακή υποστήριξη του γραφείου του τι να πεις και τι να περιμένεις...
3ο mati φοβάμαι ότι το ακυβέρνητο σκαφος του Δ.Α.Α θα βουλιάξει στον όρμο της Αντίκυρας , ούτε καν στη χωματερή.
Υπομονή αλλά 2,5 χρόνια μείνανε συνδημότες με την ανύπαρκτη ΑΕΠ στο σβέρκο μας όπως γράφεις Γ.Κ.
Καλές γιορτές

Ανώνυμος είπε...

δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω με το 3 ματι-κακως ασχολειται ο προεδρος-αλλα μας περναει για κουτοφραγκους.οιοιειναι οι παρακατω που επεστρεφαν την μισθοδοσια τους.αυτοι που βαζαν τον γιο τους εργολαβο στα μεγαλα εργα η για να σε φερω πιο παραλιακα αυτοι που γλυφαν το αλουμινιο. σε ολη την ελλαδα μονο οι αραχωβιτες την προηγουμενη τετραετια χαρισαν τους μισθους τους,και σ αυτη ο προεδρος.3ματιη τακτικη ανθρωπων σαν εσενα-πορωμενων τοπικιστων-ειναι γνωστη.λεγε λεγε κατι θα μεινει.αληθεια γιατι δεν αποκαλυπτεσαι αρχαγγελε της καθαρσης να μαθουμε ποσα κομπλεξ κρυβεις πισω απο την μασκα

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ 3ΜΑΤΙ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΗΡΙΔΑΝΟ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ.ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΗΠΙΕ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΚΑΘΗΣΕ ΜΕ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΚΑΙ ΜΠΕΖΕΝΤΕ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΕΣ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ.ΣΕ 4 ΑΚΡΕΣ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ

3o mati είπε...

ανωνυμε 10.27

Ειδες να γραψω για την τετραετια που περασε; Ειδες να αναφερθω στον κυριο Πανουργια και τους συνεργατες του;

Οι Δημαρχιες εχουν συνεχεια το ιδιο και τα κοινα, αλλα μαλλον κανεις πως δεν καταλαβαινεις....

Ανώνυμος είπε...

εμ ακριβως αυτο δεν ειδα ωρε 3 ματι.τον πατσανταρα και τον προεδρο εχεις στοχοποιησει.που σουνα τοσα χρονια.παλι καλα που το παραδεχεσαι

ΒΟΜΒΑ είπε...

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ.Απόψε στην αντίκυρα κυκλοφορεί ενα email βόμβα.τίτλος μήνυμα απο στάθη γιαννέλο.παραλήπτες ολοι οι σύμβουλοι της ΑΕΠ,αρα το εχουν πάρει και στα άλλα χωριά.όταν ρώτησα τι γράφει μου παν αυτά που λέει το τρίτο ματι κι ο τσοπάνος.τσοπάνε βάλε τα μέσα σου να το δημοσιεύσεις.γιατί άκουσα οτι εχει πολύ ενδιαφέροντα ζητήματα μέσα.Βγήκαν τα μαχαίρια σύντροφοι.Και όπως είπε κάποιος σύμβουλος.ινα.φαινόταν οτι ερχόταν η καταιγίδα

παραλιας είπε...

στο email αυτο ο προεδρος στην ουσια υιοθετει οσα εχουν γραφει κατα καιρους και ζηταει κεφαλια με πρωτο και καλυτερο της γνωστης κυριας την οποια αναφερει ονομαστικα.αλλες λεπτομερειες σε λιγες ωρες.παντως αυτος που το διαβασε προσεκτικα ειπε οτι στην ουσια ο σταθης ζητα στην ΔΕΤΠΑ να μην μεινει πετρα ορθια καισεντραρει και πολλους αλλους.ας ξαπλωσουμε στους καναπεδες μας(καθ οτι βαζελοι φιλε σταθη) κι ας απολαυσουμε το εργο #οταν ο προεδρος πηρε το οπλο του#.Βεβαια μετα απ ολα αυτα χρειαζεται και μια μικρη συγγνωμη στον τσοπανο,το 3ματι και μερικους ανωνυμους παιδια.οτι γραφαν αυτα γραφει ο προεδρος.ηξερα οτι εισαι τσαμπουκας προεδρε αλλα το χωσες βαθεια το μαχαιρι.αυτοι ηταν χασαπηδες.προσεξε.δεν θα παραδοθουν τοσο ευκολα

Ανώνυμος είπε...

20 μέρες πριν.celena cafe.ταδε εφη δημ.συμβουλος. "θα διορθωθουν ολα μεχρι την 1 γεναρη,μην ανησυχειτε ¨"ήξερε άραγε τι θα επακολουθήσει..στην coca cola κυριοι τα χουν σπουδαγμένα αυτά .για να κάνει τέτοια κίνηση ο στάθης αποκλίεται να μην έχει πάρει εγγυήσεις οτι θα τον στηρίξουν.εκτός αν απήυδισε τόσο πολύ.πάντως οπως είπε κι ένας άσπονδος φίλος σου χθές βράδυ πρόεδρε δεν ζητάς πολλά.ξήλωμα της ΔΕΤΠΑ ,σουτ σε κανά 2 αντιδημάρχους,γραφείο διαφάνειας,χάρισμα μισθών,γραφείο επικοινωνίας,αξιολόγηση προσωπικού,αξιοποιηση μη εκλεγμενων,μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στα τοπικά συμβούλια και ενισχυσή τους κατ τ αλλα τίποτα αλλο.δύσκολα τ ακούω προεδρέ μου.δύσκολα

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ..ΒΡΕ..ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ;;;;ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ/ΡΧΟ ΣΤΕΙΡΙΟΥ;;;ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΕΛΛΟΥ;;;ΒΡΕ ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ;;;εγω ενα εχω σιγουρο..οτι δεν θα ασχολειθεις παλι με τα κοινα..και ο λογος;;;;δεν θα σε θελει κανενας υποψηφιος δημαρχος...προεδρε εχεις χασει την μπαλα ποιον να πρωτομαζεψεις;;;;;;

ανταρσιας είπε...

λαδι μπολικο κουκουτακι τιποτα.
για ημαιιλ και ιστοριες πρωτος ειναι.
για δουλεια τιποτα.
καλει τους συμβουλους καθε φορα να βαλουν θεματα οταν κανει συμβουλιο και αυτος δεν εχει βαλει ουτε ενα θεμα μια φορα. ΟΥΤΕ ΕΝΑ και αν ειμαι λαθος θα πω συγνωμη οχι μονο σαν ανταρσιας αλλα και με το κανονικο μου ονομα ,γιατι σε μενα δεν θα γραψει για λασπη και τετοια διαφορα.
τι να μας πει τωρα ο σταθακης διερε και βασιλευε. βρεε την σοφια εχει αναγκη ο δημος να τους βαλει να τρεχουν ολοι. μονο αυτη μπορει να τους βαλει να δουλεψουν.
ολα τα αλλα ειναι φυκια για μεταξωτες κορδελες που λεμε και εμεις εδω κατω.

Ανώνυμος είπε...

παιδια τι φταιει ο προεδρος για τον αντ/ρχο στειριου; δικιο εχουν οι στειριωτες αλλα ο προεδρος δεν φταιει πουθενα.ποσο να ριχνει κι αυτος σταχτη στα ματια στο στειρι.τι να κανει οταν δεν εχει αξιους συνεργατες..μονο υπομονη...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΝΥΜΕ 4.33 ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙς ΛΑΘΟς.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟς.ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕς ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΛΟς ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕς ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗς.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕς.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

Ανώνυμος είπε...

Καιάδας που μας χρειάζεται.... συνδημότες

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ?

σταυρος του νοτου είπε...

καποιος που ειναι μεσα στα πραγματα μου ειπε πως ο προεδρος για το γνωστο mail που γραφουν οι παραπανω το στελνει κατευθυνομενα. δηλ. ειπα; το στελνει ετσι που να μπορει να τσεκαρει την οποια διαρροη. σημερα πρωι ασπρα, απογευμα αντικυρα αυριο αραχοβα την αλλη μερα το απογευμα διστομο κ.ο.κ
το ιδιο συστημα κανει και στα τραπεζια που παιζει.
το ιδιο συστημα κανει και στα μπλογκ. πεταει διαρροες πεπονοφλουδες και προσπαθει ετσι να εντοπισει και να ελεγξει την πληροφορια. π.χ ντελαλης.
ομως εδω υπαρχουν προβληματα και η δημαρχεια το μονο που κανει ειναι να τρωει το χρονο χωρις να μπορει να κανει κατι, και αντι να ασχολουμαστε με τα προβληματα ασχολουμαστε με πια ip γραφει σχολια στον τσοπανο για τον μεγαλο.
πολλα τα τηγανια δημαρχε.
τι τα θελουμε τα απορρητα mail αφου
στο facebook τα λεμε ολα;
κι οπως λενε στη λακκα οταν δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο στελνει ενα απορρητο mail. και μετα τους καλει σε μεζεδοκατασταση π.χ σε ένα ταβερνακι στο στειρι για αφεση αμαρτιων και σαραντα δυο μετανοιες.
Θα είναι ολοι εκει εκτος από την λενα που θα ειναι αδικαιολογητος παρον.

εξαδελφος είπε...

ανταρσία-σοφια-συκοφαντια,οταν καιγοταν ο τοπος στο στειρι τοτε που ο δημαρχος εκανε τον αρρωστο ντε ο προεδρος ηλθε να βγαλει τα καστανα απο την φωτια,αυτος καθιερωσε τις live μεταδοσεις για να καθεσαι στον καναπουλη σου να παρακολουθεις και μετα να βριζεις ανενοχλητα,μονος του εχει σηκωσει τοσα θεματα στο Δ.Σ,αφου οι αλλοι δεν μιλανε,.η προταση του για καταμετρηση τετραγωνικων στην αραχωβα και η σταση του να μην χαρισθουν τα χρεη στην αντικυρα-παροτι θα μπορουσε να κανει την παπια σαν τους αλλους- θα φερει 4 εκατομμυρια ευρω τα επομενα 2 χρονια.ποιος οργανωσε τις περιββαντολογικες εκδηλωσεις,ποιος ηταν στο υπουργειο για το στειρι,εν πασει περιπτωσει ποιον βλεπετε ρε παιδια πιο πολυ.αυτον που μενει αθηνα η τους αλλους που μενουν εδω.Ο σταθης ειναι δυναμη για τον τοπο οχι γιατι εχει διορισει τοσο κοσμο αλλα γιατι τον αγαπα αυτο τον τοπο.κι οπως ελεγε και καποιος!!!!αντι να καθεται στην γραφειαρα του και να ξενυχταει στα καλυτερα μαγαζια ερχεται και γινεται ιδιο με ανταρσιες κι ανωνυμους(δεν βαζω το 3 ματι γιατι ασκει κριτικη επι γεγονοτων εστω κι αν εχει στοχοποιησει τον προεδρο).ζητα συγγνωμη τωρα ρε τηγανιτα με το κανονικο σου ονομα.

δημ.συμβουλος είπε...

σταυρε του νοτου η σταυρινα εισαι ασχετος.το εμαιλ του ο προεδρος το στειλε στο γραφειο δημαρχου με την παρακληση να σταλει σε ολο το συμβουλιο.ζητα την εκδιωξη της σοφιας απο την δετπα,να ορεισθει ενας αντιδημαρχος που αφου θα πληρωνεται θα καθεται 10ωρο στην δημαρχια,ζητα γραμματεα δημοτικου συμβουλιου που θα πληρωνεται απο το μισθο του προεδρου,και μεγαλυτερη ανεξαρτησια στα τοπικα συμβουλια, και επικοινωνια.αναφερει μαλιστα οτι ειναι αδιανοητο να μαθαινει κι ο ιδιος νεα απο τα blogs.ayta.

Ανώνυμος είπε...

Τις εκλογες δεν τις κερδιζουν οι ανταρσιες και οι ανωνυμοι.τις κερδιζουν συμβουλοι με απηχηση,ιστορια και κοινο.κι ολοι αυτοι απο χθες λενε οτι μπραβο στον σταθη που ειχε τα...βαρυδια να σπασει το πυον

Ανώνυμος είπε...

η θα σπασει το πυον η θα σπασει το κεφαλι του.
ειστε για κανενα στοιχημα;

σταυρος του νοτου είπε...

δημ.συμβουλε τα ειπες ολα!!!
ναξερες και να μιλαγες και εκει μεσα.....στο δημαρχειο ντε και οχι στο facebook. αλλα....

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι ολοι εκει εκτος από την λενα που θα ειναι αδικαιολογητος παρον.

μακραν το καλλιτερο !!!
λενα το αυτοκολλητακι του μωαμεθ!!!

Ανώνυμος είπε...

12.59 paei to stoixhma..

Ανώνυμος είπε...

μεσααααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

εσεις οι στειριωτες ολο παραπονα ειστε..κοιμουνται και κοιμουνται..εεεε καλα ξυπνητηρια δεν εχετε;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

προεδρε προχωρα μη φοβασαι τιποτα..αλλα πρεπει να συζητας πιο πολυ με κοσμο που δεν ειναι απο το χωριο σου..π.χ.στειριωτες.τους προσβαλες λεγοντας τους οτι παιζοταν σηριαλ στο χωριο τους..δεν ρωτησες τον κοσμο εβγαλες συμπερασματα απο τα λεγομενα των συν/φων σου..ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ;;;;;πρωτα να ψαχνεις την αληθεια και μετα να κρινεις..τωρα δεν ανοιγω την πληγη για τον αντ/ρχο διστομου...κι εκει επραξες τα ιδια..

βαρβατος στειριωτης είπε...

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΚΙΑ..ΚΛΕΙΝΕΤΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ[για το στειρι] ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ;;ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΦΙΛΟΥΚΙΑ.......

Ανώνυμος είπε...

καταβόθρα που μας χρειάζεται.... συνδημότες.
εδώ δεν κουνιέται τίποτα και σχολιάζουμε άσχετα πράγματα για απροσανατολισμό ...

Ανώνυμος είπε...

εξαδελφος και λοιποί.
1.Δεν τους ζορίσαμε να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι ή δήμαρχοι.
2.Δεν τους σύραμε να μπουν στο λειτούργημα, θέλοντας και μη, γιατί στα λειτουργήματα μπαίνεις με την καρδιά σου, κι ας ξέρεις ότι θα χάσεις, διαφορετικά μένεις στο σπίτι σου. Και άλλο σπίτι, άλλο δήμος.
Οσοι λοιπόν επέλεξαν να πολιτευτούν, δεν εξαναγκάστηκαν από κανέναν, και πάντως δεν τους υποχρέωσε η Ιστορία αυτοπροσώπως ούτε το Μέλλον του Τόπου μας.
καλές γιορτές.

Ανώνυμος είπε...

ο δαίμων
αποπροσανατολισμό και όχι απροσανατολισμό ...

Ανώνυμος είπε...

βαρβατε θελω να βοηθησω.θυμαμαι τα βεγγαλικα το πασχα που ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ θυμαμαι τις ενεργειες για το σχολειο που ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ και θυμαμαι και την υποσχεση για συνοδο που ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ,ΒΡΑΣΤΗ ΓΙΔΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ,ΧΟΡΟΥΣ,ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.. ολα αυτα,εγιναν στο στειρι....γεια σου βαρβατε...

ανταρσιας είπε...

πριν τις εκλογες η σοφια για να σας φερει τους ψηφους του αλουμινιου και των δεξιων λογο της θεσης της στην ν.δ ηταν καλη;

τωρα να μην υπαρχει; πολυ φασιστικο και ψευτικο δεν ειναι;
η ανθρωποφαγια ειναι της μοδας στην αραχοβα.

ποιητης είπε...

ανταρσια εχεις μεγαλη φαντασια-σε ποιανει υστερια με τη φιλη σου σοφια.παρτην λοιπον στη παραλια κι αφηστε ησυχη την δημαρχια,γιατι σας βλεπω μια νυχτα κρυα-που θα σας τελιωσει η κακια...μιχος σταθης και σια-να σας σουταρουν απο την εταιρεια

Ανώνυμος είπε...

μιχος σταθης και σια
καναν το δημο... αφασια

ποιητη ταχεις χαμενα
για τις εταιριες ρωτα εμενα.

γιατι σας βλεπω μια νυχτα κρυα
να σας πετανε κατω απ τη δημαρχεια.
...
γιατι τα μαυρα ειναι πολλα
και θαχει σκασει μυτη η εφορια.

και θαναι σιγουρα η νυχτα κρυα
σαν τοτε που κανατε την ανεξαρτητη ενωτικη πρωτοβουλια.