Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ευχές απο τον γραμματέα ΠΑ.ΣΟ.Κ Αράχωβας

Thomas SpartalisΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Κ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ,ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ....ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!!! 
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑ .ΣΟ. Κ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Σπάρταλη δεν ντρέπεσαι; Τι δουλειά έχεις εσύ με αυτούς; Αυτοί θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία, ως δοσίλογοι. Εσύ όμως είσαι ένας λαϊκός φτωχοδιάβολος, για ένα κομμάτι ψωμί που σου έδωσαν, το οποίο δεν στο χάρισαν αλλά το κέρδισες με τον ιδρώτα σου, δεν είσαι υποχρεωμένος να τους εκχωρείς τον αυτοσεβασμό σου και την αξιοπρέπειά σου.
Προσπάθησε να συνέλθεις.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΣΟΚ 10%...ΜΑΖΕΨΤΕΤΟΝ...................................ΕΧΕΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ;

Ανώνυμος είπε...

Θωμά Χρόνια Πολλά. Θέλω να σε ρωτήσω είσαι Σοσιαλιστής; Είσαι Αριστερός; Ξέρεις τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις;
Για να σε βοηθήσω σου αντιγράφω τι γράφει η Βικιπαίδεια:
«Ο σοσιαλισμός είναι κοινωνική, οικονομική και πολιτική θεωρία κατά την οποία η κοινωνική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής αντικαθιστά την ατομική ιδιοκτησία[1]. Ο όρος ιστορικά αφορά ένα πολιτικό κίνημα του 19ου αιώνα, γέννημα των οικονομικοκοινωνικών συνθηκών της βιομηχανικής επανάστασης, και συσχετίζεται στενά με τον όρο Αριστερά.»
Για πες μου τώρα, το ΠΑΣΟΚ είναι αριστερό κόμμα; Είναι σοσιαλιστικό; Η πιν’γούρα έχει πετροκάβουρα; Ή φορμαέλα γίνετε στιφάτο; Το Πάσχα θα είναι στην Ελλάδα ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς , ό Παπαδήμος και όλα τα κατοχικά στρατεύματα των δοσίλογων, χωρίς να εξαιρούνται και τα τσιράκια τους;

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ,ΔΟΥΛΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΝΕΚΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ.ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ? ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΜΕ ΓΟΝΔΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΝΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ? Ε ΡΕ ΖΥΓΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σπαρταλης είναι εντιμος και ρομαντικα ιδεολογος.!!

Φιλε Θωμα κρατα αμυνα και ασε τα λαμογια και τους δηθεν να λενε ......τα καλαντα.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Ο κ. Σπάρταλης δεν ευθύνεται για την φωτογραφία. Την έβαλε ο Τσοπάνος γιατί αυτή είχε πρόχειρη, σε άλλο μελλοντικό του μήνυμα θα προσπαθήσω να βρώ μια που να είναι πάνω στην Λιάκουρα.

Ανώνυμος είπε...

«Μηδενί συμφοράν ονειδίσης, κοινή γάρ ή τύχη καί τό μέλλον αόρατον»
Μην κοροϊδέψεις κανένα για τη συμφορά του, γιατί η τύχη είναι κοινή και το μέλλον άγνωστο.
~Ισοκράτης

Ανώνυμος είπε...

Κ.Σπαρταλη σας ευχομε ολοψυχα χρονια πολλα καλη χρονια . και να σας δεινει δυναμη ο θεος και υπομονη και οσο για τα σχολια μν ασχοληστε. στο χωριο μου λενε οποιος ασχολητε με τα σκατα θα τν φανε η κοτες !

Ανώνυμος είπε...

Άγνωστε 11.19 να υποθέσω ότι με τη λέξη «σκατά» υπονοείς όλους αυτούς που ασελγούν πάνω στο λαό με τα αντιλαϊκά μέτρα καθώς και τις παραλήψεις τους. Υποθέτω επίσης ότι και ο Θωμάς είναι τέτοιο, ουσιαστικά δηλαδή ένας απλός παραπλανημένος «λιγουράκος» που αγωνίζεται να επιβιώσει αλλά και απεγνωσμένα να ερμηνεύσει πως τον πούλησαν όλοι αυτοί τους οποίους εμπιστεύτηκε. Είναι προφανές ότι εσύ κατέχεις τη ζηλευτή θέση της……… κότας, ή οποία σκαλίζει, τρώει και χέζει, οτιδήποτε βρεθεί μπροστά από το ράμφος της, την οποία και προσπαθείς να διαφυλάξεις, χρησιμοποιώντας ως αναλώσιμο είδος τον αναφερόμενο «φουκαρά». Σε διαφορετική περίπτωση μόνο ως χαζοχαρούμενο και αθώο ρομποτάκι μπορώ να σε αντιληφτώ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 11.19 ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ...ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΡΙΜΕΝΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Η ΑΠΟΚΚΟΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.ΤΟ ΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΕΛΑΗΔΑΤΕ.ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΩΡΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΡΑΧΩΒΑ είπε...

Καλη χρονια κυριε Σπαρταλη !!!
Μαθε την κορακλα σου να ξεχωριζει το γνησιο απο το ιμιτασιον και ασε τα παπαγαλακια να τραγουδανε...
Αυτοι δεν εχουν καταλαβει τιποτα για αυτο και παιζουν ακομα με τα ονειρα των παιδιων...
Αδιαφορουν για την ανεργια τους και το αβεβαιο μελλον τους,κι ας ταζουν δουλειες ακομα και την Πρωτοχρονια ανημερα.
Δεν εχουν τιποτα να δωσουν στα νεα παιδια γιατι ο εσωτερικος τους κοσμος το μονο που μπορει να κανει καλα ειναι να διαχειριζεται την μιζερια και τα.... του οικου τους.
Οι νεοι... ειναι ωραιοι, γιατι μπορουν ευκολα να καταλαβουν...και θα κανουν αυτο που πρεπει και ετσι θα δωσουν την δικια τους απαντηση μια για παντα. (Εμαθες ποσα ευρω παιχτηκαν στην πρασινη τσοχα στην υπογα προχθες;)
Καλη Χρονια και παλι....

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΛΥΨΑΤΕ ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΙΛΗΣΑΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΚΥΒΑΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ....ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΚΑΧΑΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ....ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...