Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

«Είσθε απών από τα τοπικά πράγματα, κ. Γιαννέλο !»

Επώνυμη καταγγελία κατά του Προέδρου του Δ.Σ. :
 «Είσθε απών από τα τοπικά πράγματα, κ. Γιαννέλο !»
http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/190/a/b/Question_mark____by_BrownOldMan.jpg




                                                                                       Του Γιάννη Αν. ΛΟΥΚΑ

Αγαπητοί φίλοι,
Μέχρι τώρα απέφευγα να πάρω δημόσια θέση για τα δημοτικά παρασκήνια. Όμως εχθές συνέβη κάτι, το οποίο αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης. Παρακολουθήστε το χρονικό:
Το γεγονός
Εχθές τα βράδυ κι ενώ επικρατούσε ησυχία στην Αράχωβα  (πιστέψτε με οι εκτός Αραχώβης, τις καθημερινές επικρατεί υπερβολικά πολλή ησυχία στο χωριό), κάποια στιγμή ακούστηκε σειρήνα περιπολικού, θόρυβος, κάτι φωνές. Ακολούθησε η γνωστή αντίδραση που παρατηρείται στα χωριά : γυναίκες στα μπαλκόνια και άνδρες έξω από τα μαγαζιά. Οπότε τι να δούμε; Τι προκάλεσε αυτή τη διακοπή της ήρεμης ζωής του χωριού ;
http://sports.yooblog.gr/files/2009/08/poulman2.jpgΜπροστά ένα περιπολικό να κινείται αργά και πίσω το επιβλητικό και μεγαλοπρεπές ερυθρόλευκο πούλμαν της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Εμείς οι λιγότερο ενημερωμένοι μάθαμε ότι η ομάδα του Ολυμπιακού θα διανυκτέρευε στο ΑΝΕΜΟΛΙΑ ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Λεβαδειακό. Το μυστήριο λύθηκε αλλά οι απορίες τότε ξεκίνησαν:
Τα ερωτήματα
Επηρεασμένος από τα πρόσφατα σχόλια, αναζήτησα σ’ αυτή την ιστορική στιγμή για την Αράχωβα τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιαννέλο, γνωστών και ιστορικών ολυμπιακών φρονημάτων. Κι όμως δεν τον είδα πουθενά !
Τι συμβαίνει λοιπόν;
  • Μήπως δεν ειδοποιήθηκε επίσημα από τις υπηρεσίες του Δήμου. Αν έτσι έγινε, να συζητηθεί το θέμα στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο.
  • Μήπως είναι τσακωμένος με το Δήμαρχο κι έκανε πέτρα την καρδιά του και δεν ήρθε;
  • Μήπως είναι μαλωμένος με κανέναν Αντιδήμαρχο και προφασίσθηκε διπλωματική ασθένεια;
  • Μήπως είναι στα μαχαίρια με τον άλλο Πρόεδρο (το Μαρινάκη ;)
  • Μήπως, μήπως, μήπως ;
Μα καλά δεν υπάρχει κανένας αρμόδιος σ’ αυτόν το Δήμο να απαντήσει;
Και μια ανθρώπινη δική μου απορία: Πως γίνεται όλη η λιανομαρίδα (που λέμε εμείς) να υποστηρίζει τον Ολυμπιακό; Πρόεδρε, στους ζητωκραυγάζοντες διέκρινα τους μελλοντικούς ψηφοφόρους σου.
Η ευκαιρία – οι ευκαιρίες
Αγαπητέ κ. Γιαννέλο νομίζω ότι χάσατε μια ιστορική ευκαιρία και σίγουρα τη χθεσινή σας απουσία θα την κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος. Πολλά θα μπορούσαν να είχαν γίνει, αν βρισκόσασταν «εντός έδρας» :
  • Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. και βράβευση Βαλβέρδε και παικτών μετά την πρόσφατη εντυπωσιακή πορεία της ομάδας (έστω κι αν αποκλείσθηκε.)
  • Ξενάγηση των παικτών στα αξιοθέατα με αντίστοιχη τουριστική προβολή στα στέκια των πολυπληθών ΄΄γαύρων΄΄.
  • Επίσκεψη των ποδοσφαιριστών στα σχολεία στην ώρα της γυμναστικής.
  • Προπόνηση στο παρακείμενο μεγαλιθικό γήπεδο του Παρνασσού.
  • Οργάνωση εκδρομής των Σχολείων στο γήπεδο και επίσκεψη των μαθητών στο ΑΝΕΜΟΛΙΑ (ανά τάξη και τμήμα) για εξασφάλιση αυτόγραφου.
  • Τιμητική πρόσκληση όλων των ΄΄άρρωστων΄΄ Ολυμπιακών των χωριών του Καλλικρατικού Δήμου (έχω προσωπική γνώση ότι και στο Δίστομο υπάρχουν πάρα πολλοί), ώστε να συσφιχθούν οι σχέσεις των δημοτών.
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε λυπάμαι, αλλά έτσι δουλεύει ένας σύγχρονος Δήμος, που διοικείται από managers. Καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Φούλ επίθεση και πολλά γκόλ. Η απουσία σας μόνο ως αυτογκόλ μπορεί να χαρακτηρισθεί. Και μην τα φορτώσετε στην διαιτησία.
Κι ούτε μπορείτε να επανορθώσετε. Τι δηλαδή να κάνετε τα παραπάνω στον Παναθηναϊκό; Δεν μπορώ ούτε να το φαντασθώ!
Κύριε Πρόεδρε παραδεχθείτε το. Χάσατε !
Τώρα θα βρίσκεσθε στο έλεος των σχολιαστών και δικαιολογημένα.
Μην το παρεξηγήσετε ότι όλα αυτά γράφονται από έναν Παναθηναϊκό (έστω ήπιο). Σας γνωρίζω ότι ο μικρός ήδη είναι Ολυμπιακός κι αναρωτιέμαι τι δόλια μέσα χρησιμοποιήσατε για να το πετύχετε. Θα λογοδοτήσετε στο κοινό μας θείο Ματσόλα!

                                                                                           Με… φανατισμό

                                                                                                     ΙΑΛ


Υ.Γ.1: Κάποιος φίλος σχολιαστής στο άρθρο περί λάσπης, είχε παρατηρήσει ότι η ομιλία μου για τη Μάχη δε διέθετε χιούμορ και ο κόσμος  κοιμόταν. Προσπάθησα να βάλω λίγο χιούμορ σ ’αυτή την ανάρτηση και μάλιστα σε πρωινή ώρα, ελπίζω χωρίς παρεξήγηση.
Υ.Γ.2: Από την ένταση των σχολίων έχω την αίσθηση ότι βρισκόμαστε στις παραμονές δημοτικών εκλογών. Δυόμισι  χρόνια προεκλογικής περιόδου θα έκανε κακό και στον τόπο και σε όλους. Δεν θα μπορούσε να αντέξει τέτοια διάρκεια ούτε ο σεμνός υπερ-μαραθωνοδρόμος Γιάννης Κούρος.
Υ.Γ.3: Αγαπητοί σχολιαστές, παρακαλώ τα σχόλια (εάν υπάρξουν) να κινηθούν στο ανάλογο κλίμα, καθώς εγώ δεν είμαι συνηθισμένος σε πλήθος σχολίων και θα αισθάνομαι σα να βρίσκομαι σε κατάμεστο Μαρακανά ή Σαντιάγο Μπερναμπέου, (το οποίο μάλλον δεν ακούγεται και κακό).
Υ.Γ.4: Άτυπα έχω αναλάβει κάποια ενημέρωση των εκτός Αραχώβης κι αν δεν κάνω λάθος κι εκεί έχουμε πλήθος από γαύρους.
Υ.Γ.5: Αγαπητέ Στάθη, ελπίζω η ομάδα σου να πάει καλά, γιατί διαφορετικά εσύ θα φταις και θα πρέπει να απαντήσεις !
Υ.Γ.6: Δηλώνω ενυπογράφως και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου, ότι δεν την έχω δει Χεμινγουέϊ, ούτε καν Χρήστος Σωτηρακόπουλος!

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν εχω καταλαβει ακομα αν ο κ.λουκας εγραψε αυτο το αρθρο για να αβανταρει(τωρα που βρισκεται στο ματι του κυκλωνα)ή για να ειρωνευθει τον κ.γιαννελο,παντως το σιγουρο ειναι οτι ο κ.προεδρος ειναι πραγματι αποντας απο τα τοπικα πραγματα,μονο για τα πανυγηρια εμφανιζεται και κανενα τριημερο συνδοιαζοντας το παντα με καποιο δημ.συμβουλιο

ΠΑΝΑΘΑ είπε...

Φιλε Γιαννη, το χειροτερο που μπορεις να κανεις στους τοπικους φανατικους γαυρους, ειναι οταν χανουν, και περιμενουν να τους κολλησει καποιος, να τους μιλας για αλλα πραγματα, εκτος απο την ηττα της ομαδας τους τρελενονται.
Εχω πληροφοριες μεσα απο τον Δημο οτι ο Προεδρος Σταθης Γιαννελος θα ζητησει να γινει αφελφη πολη η ΤΡΙΠΟΛΗ

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

Αγαπητε Γιαννη ,επιστρεφοντας στο σπιτι κι ανοιγοντας τον υπολογιστη μου ειδα τον τιτλο του αρθρου σου και χωρις να ξερω ποιος υπογραφει και μεχρι να ανοιξει μου δημιουργηθηκαν καμποσα ερωτηματικα ποιος να κρυβεται απο πισω.το 3 ματι και να ανακαλυψε παλι τιποτα?το απεκλεισα διοτι δεν υπογραφει επωνυμα,αλλωστε θα γραφε απων ο προεδρος,οπως τιμητικα με αποκαλει οταν με επιπληττει επι παντος επιστητου.ο ανταρσιας αραγε?μπα θα λεγα ,αυτος το μυαλο του το χει στις τηγανιτες και την φιλη του,καποιος αλλος υπερασπιστης του δογματος *για ολα φταιει ο προεδρος" ?.ανυπομονα λοιπον αναζητησα τον αρθρογραφο και ωιμε η ..επιθεση ηταν εκ των εσω!!Δεν γνωριζα την αφιξη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ απορροφημενος στα επαγγελματικα ταξιδια και θεωρω ατοπημα του δημαρχου,οικονομακη ,μπεζεντε(απαντες συνγαυροι)που δεν φωταγωγηθηκε ολος ο δημος στην ελευση του μονιμου πρωταθλητη.Επειδη ομως ριχνεις σταχτη στα ματια χρησιμοποιωντας την εκφραση ηπιος παναθηναικος θελω να καταγγειλω οτι πισω σου κρυβονται οργανωμενα συμφεροντα των πιο σκληρων παναθηναικων της αραχωβας οπως ο αγαπητος μας θειος ματσολας και υιοι.Σκεφτηκα βεβαιως να σου απαντησω με email,αλλα τελευταιως αυτα τυχαια!!!διαρρεουν στην παραλια.Οποτε ειπα την οργη μου να την εκφρασω με τους εξης τροπους.1)να διαμαρτυρηθω στον αδελφο σου Πανο εκ των ηγετικων μορφων της αραχωβιτικης γαυροσυνης 2)στην επομενη ομιλια σου να σου κλεισω το μικροφωνο μολις περασουν 2 λεπτα προς τερψιν των απανταχου καφενοβιων 3)ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΧΟ 4)να μεταφερθει η χωματερη στην πλατεια ξενια να μην κουραζονται και τα παιδια περα δωθε(αυτοσαρκασμος που λεγαμε) 5)να δημευθει η περΙουσια σου με αποφαση του Δ.Σ μπας και ξεπληρωσουμε τα χρεη της αραχωβας και..και ..αλλα πανω που τα γραφα αυτα σκοραρε ο παντελιτς κι ο μιραλας και θεωρησα το αρθρο σου γουρλιδικο και σε συγχωρω.Σοβαρα τωρα ευχαριστω πολυ για το αθρο.στις μερες που ζουμε ηταν σταγονα δροσιας.και κυριολεκτω.και εις αλλα με υγεια

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος ΙΑΛ (κατά τα άλλα συμπαθής) και ο κύριος Γιαννέλος, αποφάσισαν να ψυχράνουν την ατμόσφαιρα με κακόγουστα "αστεία". Ο όρος "κακόγουστα" είναι επιεικής, καθώς δεν έχω κάποιον άλλο πρόχειρο και δε θα ήθελα να χάσω ακόμα ώρα εδώ.

Νιώθω να είμαι στη ζώνη του λυκόφωτος. Πραγματικά. Κάθε τρεις και λίγο ασχολούμαστε με αηδίες της αυτοαποκαλούμενης "αφρόκρεμας" της Αράχωβας (έστω και για πλάκα). Έλεος. Πραγματικά ΕΛΕΟΣ.

ΙΑΛ, κ. Γιαννέλο, λίγο υπομονή, θα ρίξει από μόνος του χιόνι ο καιρός, δε χρειάζεται να βοηθάτε. Ξυλιάσαμε με τα αστεία σας. Κι όχι τίποτα άλλα, έχει ακριβύνει και το πετρέλαιο. Μπρρρ...

Ανώνυμος είπε...

Οσο και να σε αβανταρει ο λουκας αμα δεν γνωριζες την αφιξη του θρυλου εχεις ενα παραπανω λογο να αυτομαστιγωθεις και να επιβαλεις στον ευατο σου την αποχη απο τα κοινα μιας και που εισαι τιποτα δεν κανεις μονο ανακατωσουρας εισαι.

Στράβων είπε...

3ο μάτι, 4ο φρύδι, 5ο αυτί και λοιποί Τσάκες του blog η αλήθεια είναι οτι ο ΙΑΛ σας γλέντησε γι' ακόμα μια φορά.
Πνευματώδης και η απάντηση του προέδρου.
Παρεπιπτόντως, ΙΑΛ, θα σε προέτρεπα να φτίαξεις ενα blog που να δημοσιεύεις μόνο τα γραπτά σου. Για παράδειγμα την ομιλία σου για τη μάχη της Αράχωβας δεν είχα τη δυνατότητα να την ακούσω και θα ήθελα να την διαβάσω
Άσε που είμαι σίγουρος οτι πέραν αυτών που δημοσιεύεις θα υπάρχουν και πολλά αξιόλογα γραπτά στο συρτάρι σου και είναι κρίμα να μείνουν στην αφάνεια.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 10.37, και 11.25 το να μην εχεις χιουμορ δεν εναι κακο.το να εσαι ομως μιζερος και εμπαθης και να σου αρεσει κιολας ειναι.περαστικα.αντε για υπνο

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗ.ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΚΑΛΙ

μαθηματικος είπε...

Γιάννη εξαιρετική η ανάρτηση και η απάντηση αλλά είναι λάθος τάιμινγκ.στο περιβόητο μαιιλ ο πρόεδρος ζητά να πέσουν μεγάλα κεφάλια/θ αρχίσουν τωρα αυτές κι αυτοί να γράφουν ανώνυμα σχόλια και θα την πληρώσει η αναρτησή σου.Ηδη ο πρώτος, ο πίνενες του διστόμου έγραψε για μας που τον ξέρουμε.εν πάσει περιπτώσει ΙΑΛ συνέχισε να γράφεις κι εσυ στάθη προχώρα.είναι μαθηματικοό το θέμα.μ οσους πιο πολλούς τα βάζεις τόσοι πιο πολλοί θα σε ψηφίζουν την επόμενη φορά

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11.25:

Σας άρεσε το χθεσινό χιούμορ το ΙΑΛ και του Γιαννέλου ε; Στράβωνα, μαθηματικέ, ανώνυμοι γελάσατε πολύ; Δε με βοηθάτε και μένα που δε βρίσκω το αστείο;
Τελικά καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Ακόμα και στα blogs.

Υ.Γ. ΙΑΛ μια φιλική (το εννοώ τον όρο) συμβουλή: μείνε στα πράγματα που κάνεις καλά, δε χρειάζεται να αποδεικνύεις (με το ζόρι καμιά φορά) την αξία και το χιούμορ σου.
Επίσης μια συμβουλή προς τον Γιαννέλο: η γραφή σου δεν συνάδει με τις "περγαμινές" που σε συνοδεύουν. Υπάρχει ακόμη το μονοτονικό, το α-τονικό σύστημα δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη. Επίσης τα σημεία στίξης τα εφεύραν για κάποιο σκοπό. Αν σου είναι δύσκολο, υπάρχουν αυτόματοι διορθωτές που μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσεις. Αν η "ελίτ" γράφει τόσο άτσαλα, πώς πρέπει να γράψουμε εμείς, η "λιανομαρίδα";

Εις το επανιδείν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.80% ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ.ΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΑΘΗ .ΑΝΕΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΕΕΕΕΕΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΟΙ ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ. ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ. ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ. Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ

Στράβων είπε...

Ανώνυμε 1:13 άλλη φορά θα σε ρωτάμε πριν γελάσουμε.
Τι να κάνουμε, άλλοι την έχουνε μεγάλη, άλλοι μικρή κι άλλοι την ψάχνουν.. την αίσθηση του χιούμορ..

Γιάννης ΛΟΥΚΑΣ είπε...

1.Απαντώ αποκλειστικά εκ μέρους του ΙΑΛ και παρακαλώ τους αγαπητούς σχολιαστές να μην προβαίνουν σε ταυτίσεις προσώπων και αυθαίρετες ομαδοποιήσεις. Το copy paste είναι χρήσιμο στην Πληροφορική, αλλά υποτιμητικό για τους ανθρώπους.
2.Όποιος καεί απ΄το χυλό φυσά και το γιαούρτι. Στο άλογο που βόσκει στην εξοχή προσπαθούμε να ανακαλύψουμε πάντα έναν κρυμμένο Δούρειο Ίππο. Κανένα μυστικό σχέδιο, καμιά λέσχη, κανένα αβαντάρισμα (για ποιό λόγο άραγε) δεν κρύβεται πίσω...Τα υπόλοιπα εκ του πονηρού.
3.Τελικά μάλλον απο το καθετί παίρνουμε μόνο αυτό που μας βολεύει ή αυτό που έχουμε προ-αποφασίσει. Αν το αναφερόμενο πρόσωπο ήταν άλλο ίσως να αντιστρεφόταν (εκατέρωθεν) και η αίσθηση περί του χιούμορ.
4. Ετικέτες δε βάζω σε ανθρώπους και αποκλεισμούς δε μου αρέσει να κάνω.
5.Φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ 11.25, δεν εκβιάζω τίποτα και γράφω αυθόρμητα (καλά ή κακά άλλο θέμα). Αν λίγοι άνθρωποι χαμογέλασαν για λίγο, άξιζε τον κόπο. Αν όχι και το ότι θυμηθήκαμε και οι δύο τη ξεχασμένη "λιανομαρίδα" επίσης είναι ένα όφελος.
5.Αν κάποιος ερασιτέχνης δεν τα κατάφερε να μας κάνει να γελάσουμε μικρό το κακό. Το θέμα είναι μήπως κάποιοι άλλοι επαγγελματίες τα καταφέρουν να μας κάνουν να κλάψουμε...
6.Μόνο μια ιδιαίτερη αναφορά στο τέταρτο σχόλιο (Ανώνυμος 14/12/11 10.37μ.μ.)
Δεκτή η κριτική σας αλλά δε νομίζετε λίγο βαριά και δυσανάλογη (αηδίες, ζώνη λυκόφωτος, έλεος) για μια "πλάκα" έστω κακόγουστη; Το δικό σας καλαμπούρι περί κρύου, χιονιού, ακριβού πετρελαίου και μπρρρ... το θεωρείτε καλόγουστο, αισθητικό, πρωτότυπο; Διακρίνω όμως και έναν ψιλο-μαζοχισμό, καθώς από επιλογή σας φαίνεται ότι έχετε μονίμως εγκατασταθεί στον πυρήνα της "πολικής" (λόγω δικού μου χιούμορ)ζώνης του λυκόφωτος.
Γράψατε όμως και ένα ψεύδος περί "αυτοαποκαλούμενης αφρόκρεμας". Πότε αυτο-αποκλήθηκα έτσι; Αν όμως θέλετε την άποψή μου για την "αφρό-κρεμα", ο μεν "αφρός" με παραπέμπει σε "αφρισμένα" λόγια θυμού και σε "φούσκες", των οποίων δύο δεν είμαι οπαδός. Αντίθετα είμαι οπαδός της σκέτης "κρέμας", του ριζόγαλου και της κρέμας-σοκολάτας (αδυναμίες γαρ από ηλικίας λιανομαρίδας, έτσι φίλε μου;).

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 3.02 ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑΚΟΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ.ΓΚΛΕΤΣΟ ΜΕ ΛΕΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο γκλέτσος είναι γραφική καρικατούρα της πολιτικής. Ατάλαντος ηθοποιός και περιορισμένης αντίληψης άνθρωπος. Μην τον συνδέετε με τον πρόεδρο , ό οποίος είναι πανέξυπνος , πολιτικάντης, δεινός κολοτούμπας και διαμορφωτής της λούμπεν πολιτικής υπερβολής. Όποιος του γράφει σχόλια που τον θίγουν (βλέπε 3o mati) τους γλύφει , δέστε τα πιο πάνω επώνυμα και ανώνυμα σχόλια του ίδιου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΙΑΛ, μάλλον δεν έγινα όσο σαφής θα έπρεπε, γι' αυτό εξηγούμαι:
1ον. Αν έλαβες υπόψη (έστω και λίγο) την κριτική μου και κατέληξες στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο άρθρο συγκαταλέγεται στα επιτυχημένα σου, εμένα μου αρκεί. Η γνώμη μου εξακολουθεί να είναι ότι ήταν μια ατυχής στιγμή σου.
2ον. Δεν σε ταυτίζω με κανέναν, ούτε ασφαλώς εννόησα κάτι τέτοιο.
3ον. Το καλαμπούρι που έκανα ήταν, πράγματι, χειρότερο κι από το δικό σου.
4ον. Και σημαντικότερο. Η "ζώνη του λυκόφωτος" ήταν μια λεκτική έμπνευση προκειμένου να εκφράσω την εμμονή μερικών ανθρώπων για προβολή. Οι άνθρωποι αυτοί ανήκουν στην "ελίτ" της Αράχωβας, ή αν προτιμάς "ψωρο-ελίτ", και από ότι βλέπω, καταφέρνουν το σκοπό τους με τον ένα ή άλλο τρόπο (σε αυτό βέβαια βοηθάνε και τα γαβγίσματα των αυλοκολάκων). Η δική σου συμμετοχή στη ζώνη αυτή εξαντλείται σε μερικές σκόρπιες αναφορές και στο ως άνω άρθρο. Εσύ βέβαια, δεν συγκαταλέγεσαι στην κατηγορία της "ελίτ", αν και θα βοηθούσες αρκετά αν το επέλεγες. Αν λοιπόν στεκόσουν στο ύψος που σου αξίζει, δεν θα έπρεπε να σε απασχολούν (ούτε για αστείο) τέτοιου είδους σαχλαμάρες, που επιτείνουν το τραγικό φαινόμενο, ένα χωριό να πρέπει να ασχολείται σόνι και καλά, με έναν-δυο ανθρώπους. Διότι αν συνεχίσουμε έτσι, πολύ φοβούμαι ότι σε λίγο θα αποτελούμε ένα χωριό ηλιθίων. Χωριό ηλιθίων.
Συμπάθα με αν σε στεναχωρώ. Καμιά φορά ακόμα και οι άξιοι, παρασύρονται από το ρεύμα "της ζώνης του λυκόφωτος". Και τότε πρέπει κάποιος να τους το επισημαίνει.

Να είσαι καλά.

Ανώνυμος 1:13 είπε...

Εσυ Στράβων γέλα όσο θες. Χαζο παιδί χαρά γεμάτο.

αβρουτ είπε...

καλα ρε ΙΑΛ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΡΑΒΩΝ, περιμενατε σοβαρα οι τσιπουροπνιχτες που μαζευονται και πινουν ολη μερα μιλωντας για την αλαη!!του αντρεα να καταλαβουν το χιουμορ.βρε αυτοι δεν ειναι απλως λιανομεριδα,ξοφλημενα υποκαταστατα ειναι.απολατε τους.αφηστε τους να πηγαινουν στα στριπτηζαδικα της λειβαδιας να εκτονωνονται.αβρουτ βρεεε

Ανώνυμος είπε...

Συμπατριώτη ΙΑΛ, επειδή είμαι μακριά από το χωριό και δεν μπόρεσα να παραστώ θα ήθελα να σε συγχαρώ για την εξαιρετική και έμμετρα πατριωτική σου ομιλία που άκουσα μέσω internet.

Όσο για την ανάρτηση σου, και στο πνεύμα που υποδεικνύεις, θα ήθελα να υπερθεματίσω της καταγγελίας σου και να σχολιάσω οτι αν και είμαι αντιολυμπιακός (και ως εκ τούτου αν και ψήφισα ΑΕΠ, μαύρισα τον Γιαννέλο φυσικά)είναι ΝΤΡΟΠΗ του που δεν φρόντισε για τους άρρενες κατοίκους του χωριού μια συνεύρεση με τη διερμηνέα του Βαλβέρδε για ένα κοντοσούβλι και μια ανταλλαγή...Ισπανικών. Χωρίς όμως να παρίστανται τα κουτσά άλογα του θρύλου έτσι;

γαβρος είπε...

δηλαδη καλα τα λεγε ο γιαννης.ο γιαννελος ειχε απεναντι πασοκ,διστομο,ν.δ,και βαζελες και βγηκε πρωτος.α ρε θρυλε με τους οπαδους σου.παντου πρωταθλητες