Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Εμφύλιος και με… πλαγιοβολές από τη Ρούμελη στο ΠΑΣΟΚ

Kαι από την… περιφέρεια δέχεται δριμεία επίθεση ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του Γ. Παπανδρέου. Οι βολές αυτή τη φορά ήρθαν από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Φθιωτιδας του ΠΑΣΟΚ κ. Διονύση Δολιανίτη. μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2.«Ο κ.Χρυσοχοΐδης με αυτή την απροκάλυπτη και ιταμή δήλωση του κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου ουσιαστικά υπέγραψε το πολιτικό του τέλος στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.Δεν περίμενα ποτέ να  μιλήσει ο κ.Χρυσοχοΐδης με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο για τον κ.Παπανδρέου που τον  πήρε από το καλάθι των… σκουπιδιών και τον έκανε πολιτική οντότητα», είπε  ο κ.Δολιανίτης, ουσιαστικά το Νο 2 όλης της Στερεάς Ελλάδας στο ΠΑΣΟΚ.
Ο γραμματέας της Ν.Ε.επεσήμανε ότι
 ο Γ.Παπανδρέου ασφαλώς και θα δρομολογήσει με δική του πρωτοβουλία την εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα πριν τις εκλογές και δεν χρειάζεται όψιμους σωτήρες και βιαστικούς επίδοξους μνηστήρες.΄Όλοι όσοι έδειξαν αχαλίνωτη αμετροέπεια, θα πάρουν την απάντηση τους όταν  θα κληθεί  ο δημοκρατικός λαός να εκλέξει τον πρόεδρο του Κινήματος». Και κατέληξε: «Αν αυτά τα κάνει γιατί παίρνει εντολές από κάποια εξωθεσμικά κέντρα, ας μας το πει να το ξέρουμε!».

 http://www.prionokordela.gr

3 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΔΙΟΝΥΣΗ!!!
ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ(…ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....),ΘΑΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.!!!!
ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΠ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο συντρ.Δολιανιτη.απο Ορχομενο Βοιωτιας

Ανώνυμος είπε...

Καλο ταξιδι συντροφε Γραμματεα της Περιφερειακης Στερεας Ελλαδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ Γιαννη Μπουρα...