Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Και πρόστιμα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μέσα στα μπαρ!

 Μας δουλευουν "κανονικά και με το νόμο"

Εδώ δεν εφαρμόζεται πουθενά ο αντικαπνιστικός νόμος, τώρα έπιασαν και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

 Σε απόγνωση είναι χιλιάδες καπνιστές που έσπευσαν να αγοράσουν ηλεκτρονικά τσιγάρα, μετά τις διευκρινίσεις του υπουργείου Υγείας ότι δεν απαγορεύεται απλά η πώλησή τους αλλά και η χρήση τους μέσα σε κλειστούς δημόσιους χώρους!

Εξοβελίζονται για τα καλά οι καπνιστές στη χώρα μας καθώς πλέον δε θα μπορούν όχι μόνο να καπνίζουν κανονικά μέσα στους κλειστούς δημόσιους χώρους, (μέτρο που παραβιάζεται συστηματικά βέβαια), αλλά ούτε να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Ο ...πλασματικός καπνός του ηλεκτρονικού προϊόντος είναι απαγορευτικός καθώς περιέχει νικοτίνη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Anamenomeno...An perasoun ta ilektronika tsigara stin agora oi kapnoviomixanies 8a xasoun polla dis...4euro tin imera 1460euro ton xrono-to ena atomo-milame gia polla lefta...akoma einai nwris..8a akousoune ta autia mas akoma gia auto to 8ema....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΛΛΑ Η ΧΡΗΣΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΝΙΚΟΤΙΝΗ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΗΛ. ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ( ΑΝΟΙΚΤΟ Ή ΚΛΕΙΣΤΟ ).

Ανώνυμος είπε...

Και πως θα ξερω εγω αν αυτο που εχει ο διπλανος μου εχει νικοτινη η οχι??????????