Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Μπλόκα της αστυνομίας για τον Παλαιοκώστα


Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα μπλόκα της αστυνομίας σε Φθιώτιδα, Φωκίδα, Ευρυτανία και Βοιωτία για τον εντοπισμό του Βασίλη Παλαιοκώστα. Τα μπλόκα στήνονται κυρίως στους ορεινούς όγκους των συγκεκριμένων περιοχών, καθώς είναι κατεξοχήν «περάσματα» του Βασίλη Παλαιοκώστα, αφού γνωρίζει ακόμη και τους δασικούς δρόμους. Πάνοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται κυριολεκτικά με το χέρι στη σκανδάλη. Ο Βασίλης Παλαιοκώστας, στάθηκε τυχερός άλλη μια φορά και ξέφυγε από τους αστυνομικούς τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά τον τραυματισμό αστυνομικού την Κυριακή το μεσημέρι στη Λιβαδειά.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση συνδυάζουν ακόμη άλλα δύο στοιχεία..... που συνέβησαν σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα στην περιοχή της Φθιώτιδας. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, από έκθεση αυτοκινήτων, στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, «έκαναν φτερά» δυο καινούργια επαγγελματικά 4Χ4 μεγάλου κυβισμού. Το ένα από αυτά, βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή του Τιρνάβου. Την ίδια ώρα, μέσα από την πόλη της Λαμίας "έκαναν φτερά" πινακίδες από τρία αυτοκίνητα.
Οι αστυνομικοί συνδυάζουν όλα αυτά τα γεγονότα και πλέον ερευνούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι αρχές πιστεύουν ότι για πολλές ώρες ο Βασίλης Παλαιοκώστας όργωνε περιοχές της Φθιώτιδας και της Φωκίδας.

Υπενθυμίζουμε ότι για τον έλληνα φαντομά έχει εκδοθεί νέο ένταλμα σύλληψης καθώς αποτυπώματά του βρέθηκαν στο παγιδευμένο με εκρηκτικά δέμα που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονική απόπειρα κατά του πρώην υπουργού προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη που είχε ως αποτέλεσμα, τον θανάσιμο τραυματισμό του υπασπιστή του Γιώργου Βασιλάκη. 
http://viotia.blogspot.com

1 σχόλιο:

Σκεπτόμενος δημότης είπε...

Πιάστηκε ο Β. Παλαιοκώστας, έπειτα από κάρφωμα του... ίδιου, για να εισπράξει το 1 εκ. ευρώ!

Δείτε το χιουμοριστικό κείμενο του Λάκη Μπέλλου που το αναμεταδίδουν πολλά blog σαν πραγματικό γεγονός!!!

Η φάρσα της χρονιάς

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/1.html