Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ανταλλαγή πυροβολισμών με τραυματία αστυνομικό στον περιφερειακό Λιβαδειάς-Αράχωβας.

 Σικάγο γίναμε...


Αιματηρή καταδίωξη, με τραυματία έναν αστυνομικό, έγινε, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, έξω από τη Λιβαδειά. Ομάδα αστυνομικών μ' ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας και ένα περιπολικό της Τροχαίας έκαναν σήμα να σταματήσει ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας «Audi» μαύρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, στην είσοδο της Λιβαδειάς, απο τον περιφερειακό Λιβαδειάς-Αράχωβας.


Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα, με κατεύθυνση προς την Αράχωβα....... Τα δύο περιπολικά καταδίωξαν το αυτοκίνητο, αλλά σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων οι επιβάτες του ΙΧ είχαν σταματήσει σε μία στροφή και όταν εμφανίστηκαν τα περιπολικά, πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών.

Μία από τις σφαίρες τρύπησε την πόρτα του συμβατικού αυτοκινήτου της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αριστερό μηρό ο οδηγός. Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι επιβιβάστηκαν και πάλι στο ΙΧ και εξαφανίστηκαν.

Από την ώρα εκείνη, ξεκίνησε επιχείρηση της αστυνομίας σε όλη την περιοχή και πριν από λίγο βρέθηκε ένα μαύρο «Audi» εγκαταλειμμένο, που πιθανολογείται ότι είναι αυτό στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λιβαδειάς. Σύμφωνα με την αστυνομία το μπλόκο είχε στηθεί στο πλαίσιο ερευνών που γίνονται συνέχεια τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, λόγω του ότι έχουν σημειωθεί διαρρήξεις σε ATM τραπεζών και σύμφωνα με μαρτυρίες στις επιθέσεις αυτές είχε γίνει αντιληπτό ένα μαύρο «Audi». Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη εάν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει σχέση με αυτές τις επιθέσεις.

Το «Audi» ερευνάται από την αστυνομία, ενώ οι αναζητήσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ένα από τα πιθανά σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι ο ένας εκ των δραστών να είναι ο διαβόητος Παλαιοκώστας.
 www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: