Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Σε αναμονή για την απόφαση που θα κρίνει την τύχη του σχολείου στο Στείρι


Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη  συνάντηση με την υφυπουργό παιδείας κ.Χριστιφιλοπούλου ,των βουλευτών κ.Βασιλικής Τσόνογλου και κ.Βασίλη Τόγια, του δημάρχου του δήμου ΔΑΑ κ.Γιάννη Πατσαντάρα ,του προέδρου του δ.σ. κ.Στάθη Γιαννέλου ,των δ.σ. κ. Γιούλας Λουκά και Γιάννη Πάστρα, του προέδρου της τοπικής ενότητας Στειρίου κ.Γιώργου Χήνα, του εκπροσώπου του μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας,της κ.Δήμητρας Πρέντζα και του κ. Παναγιώτη Γ. Κατσούλη  για την αναστολή της κατάργησης - συγχώνευσης του μοναδικού σχολείου στο Στείρι.

Κατά την συζήτηση της εξέθεσαν τις αντιρρήσεις τους για την κατάργηση-συγχώνευση του μοναδικού σχολείου τους και ζήτησαν να αναστολή της απόφασης .

Τόνισαν δε  ότι δεν πρέπει να ισχύουν άλλα κριτήρια για μερικά σχολεία της Ελλάδας , άλλα σε άλλα (Έξαρχος, Ζέλι, Άγια Τριάδα, Σωληνάρι,  Διόνυσο κλπ. περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας) και σε άλλα να αναστέλλονται οι συγχωνεύεις όπως στην Πρώτη Σερρών (Καραμανλής),Γυμνάσιο Κουβαρά (Πάγκαλος),του 3/θ δ.σχ. Δολιανών ( Λαλιώτης) κλπ.

Μετά το πέρας της συζήτησης η υφυπουργός τους υποσχέθηκε ότι θα τους απαντήσει  σε δυο ημέρες.
  • Οι μαθήτριες και οι μαθητές συνεχίζουν την αποχή του από  τα μαθήματά τους, μέχρι το υπουργείο παιδείας αναστείλει την κατάργηση- συγχώνευση του δημοτικού σχολείου Στειρίου.
 Όλες οι … αναστολές εδώ:

http://sogal-stiri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: