Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτίο τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την μεταφορά των μαθητών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 
ΒΟΙΩΤΙΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πρώτιστο μέλημα η ασφαλής μεταφορά των μαθητών μας»

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, κινούμενη στο πλαίσιο της βούλησης του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχου Περγαντά, για τη λήψη μέτρων, προκειμένου να   εξασφαλιστεί η ασφαλής μετακίνηση των μαθητών προς και από τα σχολεία τους, ύστερα από εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Γιώργου Μουλκιώτη, ενεργοποίησε άμεσα, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τα κλιμάκια ελέγχου της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βοιωτίας, τα οποία πραγματοποίησαν, σε πρώτη φάση, ελέγχους στα λεωφορεία των «ΚΤΕΛ Επαρχίας Λιβαδειάς Α.Ε.» και «ΚΤΕΛ Επαρχίας Θήβας Α.Ε.».
Κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκαν συγκεκριμένα προβλήματα  σε ορισμένα λεωφορεία, για τα οποία κρίθηκε ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά των μαθητών, μέχρις ότου, αυτά τακτοποιηθούν.
Σχετικά με τους ελέγχους, δηλώνει ο κ. Γ. Μουλκιώτης.
«Είναι πρώτιστο μέλημά μας, η ασφαλής μετακίνηση των παιδιών μας στα σχολεία τους. Θέλουμε να γνωρίζουν οι γονείς, ότι, επ’ αυτού, οι αγωνίες τους είναι και δικές μας αγωνίες. Οι έλεγχοι συνεχίζονται και στα υπόλοιπα μεταφορικά μέσα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των μαθητών και θα συνεχισθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2011-2012.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: