Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης!


Έπειτα από συντονισμένη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνελήφθη στα νότια προάστια των Αθηνών ο καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, Μάκης Ψωμιάδης.

Συγκεκριμένα, η σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη έγινε από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία...



σε συνεργασία με αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής, με ραδιογονομετρήσεις του κινητού του τηλεφώνου το οποίο χρησιμοποίησε τις τελευταίες μέρες δύο φορές έχοντας συνομιλίες με το γιο του.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών αυτών είχαν ακουστεί θέματα που αφορούσαν την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας, η οποία ως γνωστόν έχει υποβιβαστεί στη Δ' Εθνική.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στις 12 το μεσημέρι σε μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων, στο Μαύρο Λιθάρι, στην Ανάβυσσο.

Στο σπίτι βρέθηκε να διαμένει

μόνος του ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος κατά τη σύλληψή του δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από ανακριτή των Αθηνών σχετικά με την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, για τους οποίους είχαν συλληφθεί 20 άτομα.

Τότε με την υπόθεση είχε ασχοληθεί η Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος. Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τους Μπέο και Τσακογιάννη, οι οποίοι σήμερα είναι προφυλακισμένοι για παράνομο στοίχημα.

Αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης σύμφωνα με το ο οποίο κατηγορείται για εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες, αλλοιώσεις ποδοσφαιρικών αγώνων, προστασίες, παράνομο στοίχημα και άλλα αδικήματα του ποινικού κώδικα.
http://apolitistosteki.blogspot.com

Επιτέλους τον Ψωμιάδη τον βάλατε μέσα. Τόσο καιρό δεν τον βρίσκατε.............(ποιόν κοροιδεύετε ωρέ;)
 Τα λαμόγια του χρηματιστηρίου, των τοξικών ομολόγων των μιζών και των πολιτικών χορηγιών είναι ακόμα όμως έξω.
Για αυτούς βλέπετε,είτε έχουν παραγραφεί τα αδικήματα, είτε εχουν ασυλία , είτε πέφτουν στα μαλακά.
Οχι δεν τα φάγαμε μαζί. ΜΟΝΟΙ σας τα φάγατε ΑΠΛΗΣΤΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: