Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν θα πληρώσει το χαράτσι ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

 Στη  «γραμμή» Πάγκαλου και ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ δήλωσε οτι διερωτάται αν πρέπει να πληρώσει το χαράτσι για τα σπίτια. Με το τίτλο «Υπάρχει κοινός νους;  Σκέφτεται κανείς  σ’ αυτή την κυβέρνηση;»  το  μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, έστειλε πριν από λίγο την παρακάτω δήλωση – φωτιά:


«Σκέφτομαι σοβαρά αν θα πληρώσω το χαράτσι για τα ακίνητα. Προβληματίζομαι αν θα δεχτώ μια αυθαίρετη και άδικη πράξη ενός πανικοβλημένου οικονομικού επιτελείου, που λειτουργεί άδικα, χωρίς μελέτη, χωρίς κανένα σχέδιο και χωρίς καμία ευαισθησία απέναντι σε εκατομμύρια συμπολίτες μου. Σκέφτομαι ότι...
για ένα σπίτι που το απέκτησα νόμιμα, πληρώνοντας τους φόρους που μου αναλογούσαν, θα πρέπει να τιμωρηθώ, θα πρέπει να  πληρώνω και ενοίκιο για το ίδιο μου το σπίτι στο κράτος!

Γιατί;  Σκέφτομαι ότι αν με την ίδια σπουδή που σχεδιάζουν χαράτσια και νέους φόρους, ασχολούνταν με τη φοροδιαφυγή θα είχανε επιλύσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της χώρας. Αναρωτιέμαι αν  τελικά το θέλουν.

Μήπως τελικά η μη πληρωμή θα βοηθήσει το οικονομικό επιτελείο να ασχοληθεί με το πραγματικό πρόβλημα της οικονομίας;
http://www.prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: