Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Στάθης Γιαννέλος για το δημοτικό σχολείο στο Στείρι

Στην επίσκεψη μας στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ είχαμε αντιμετωπίσει την άτεγκτη στάση των αρμόδιων οτι δεν είναι δυνατόν να εξαιρεθεί το ΣΤΕΙΡΙ απο το σχέδιο συγχωνεύσεων παρότι δήθεν κατανοούσαν το πρόβλημα.Από την ημέρα εκείνη κάθε μέρα εξαιρείται και ενα χωρίο που έτυχε να έχει κάτοικο υπουργό νυν και πρώην.Προφανώς η εξυγίανση της παραπαίουσας ελληνικής οικονομίας θα ξεκινήσει απο τις περίπου 30.000 ευρω  ετησίως που εξοικονομούνται από το κλείσιμο του σχολείου.
Περιμέναμε ολοι κάποια ευαισθησία και κάναμε υπομονή  ίσως και περισσότερη απ όσο έπρεπε..κανένα φως
Την ίδια ώρα άλλα χωριά εξαιρούνταν ακόμη και την τελευταία ημέρα γιατί όπως προανέφερα είχανε ..μπάρμπα στην κορωνη...πράσινο η γαλάζιο.
Κατόπιν τούτου το προεδρείο του Δ.Σ μετά απο εισήγηση των συμβούλων του ΣΤΕΙΡΙΟΥ  που προήλθε απο την γενική συνέλευση  των δημοτών  θα κινήσει τις διαδικασίες για την διεξαγωγή ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΤΕΙΡΙ αμέσως μετά την επιστροφή του Δημάρχου απο την ΧΑΓΗ. 
Στο συμβούλιο αυτό θα κληθούν όλοι οι βουλευτές της περιοχής μας και οι εκπρόσωποι της περιφέρειας και ασφαλώς και εκπρόσωποι της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
Κύριοι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες που ορισμένοι κοστίζετε στο ελληνικό δημόσιο πολλαπλάσια του κόστους λειτουργίας του σχολείου, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ γνωρίστε τους κάτοικους του και τα παιδιά τους και γυρίζοντας στο γραφείο σας βάλτε ένα τέλος σ αυτή την ταλαιπωρία τους.
Δικαιούνται κι αυτά τα παιδιά την ευχή που είχαν όλα τα παιδιά την Δευτέρα που μας πέρασε.ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

103 σχόλια:

ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.ΗΡΘΕΣ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,ΚΙ ΕΦΥΓΕΣ.ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

βαζελος είπε...

προεδρε καλο το κειμενο αλλα ετοιμασου.ερχονται.ηλιος-3ματι ανωνυμοι εκ διστομου,βαρβατοι -ανενταχτες-φαεθωνες.αν παιζοταν στοιχημα θα πονταρα καμια 20αρια υβριστικα.ο φιλος σου ο βαζελος

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ,ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΗΝ ΛΑΜΙΑ;ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡ/ΜΙΑ.ΟΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΑΚΟΥΓΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΙ ΕΛΕΓΕ,ΠΕΣ ΠΕΣ,ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ,ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ.ΑΝΙΚΑΝΟΙ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ COCA-COLA ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ[αντ/ρχος,προεδρος] ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΛΟΙ,ΑΠΡΑΓΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΜΟΝΟ ΚΟΡΟΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ.ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.

ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

το ξεραμε οτι ησασταν για τα πανηγυρια,αλλα οχι και τοσο ρε παιδακι μου.ουτε για το συλλογο του πελεγκρινου δεν κανετε.μηπως ο δημαρχος να σας μεταφερει στη σκουπιδιαρα;πηγατε και στη λαμια.να δουμε τι θα μας πειτε.

Ανώνυμος είπε...

ολο το καλοκαιρι καθοσασταν και τωρα περιμενετε τον δημαρχο απο την χαγη,να λυσετε το προβλημα του σχολειου στειριου.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ.ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ.Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ? ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΛΕΙΣΑΤΕ?ΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΝΟΧΛΗΣΑΤΕ?ΠΟΙΟΝ ΠΑΠΑ ΚΡΑΞΑΤΕ? ΤΙΠΟΤΑ.ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ,ΓΛΕΝΤΙ ,ΧΟΡΟΣ ,ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η ΜΗΠΩΣ ΧΟΡΕΥΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΡΟΕΔΡΟΙ.ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΟΡΕΥΑΤΕ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΠΙΘΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΟΝΕΑΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΜΑΡΙΟΥ? ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΟΛΑΣ?ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ? ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ.ΓΙΑΥΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ.ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΤΟΝ ΧΗΝΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΝ ΛΥΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΚΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ.ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΔΡΟΜΩΝ ΠΑΝΕ.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ.

ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

ΦΟΥΣΤΑ ΚΛΑΡΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ,ΟΧΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ;AΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΟΝΙΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΥΝ ΤΗΣ ΓΙΟΥΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΗΡΘΑΝ.ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ.ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

προεδρος της επιτροπης της μπιθας οπως λες ξερεις μωρο μου ποιος ειναι;Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ.ολα αυτα που εχεις γραψει επισης ειναι της μπιθας.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ[κι οχι αμυδρα].ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΩΤΑ.[αλλα ποιος να σε ενημερωση ,υπαρχει κανεις];

Ανώνυμος είπε...

πoιος δημοτικος αρχων ειπε πως δινει τον μισθο του για το σχολειο στο στειρι;
για πoιον δημοτικο αρχωντα το σχολειο μας ειναι τα λουλουδια μιας βραδiας στα μποζουκια;
πoιος δημοτικος αρχων ειπε πως θα αναλαβει η δημαρχια ολα τα εξοδα για να μεινει το σχολειο;
δεν εκανε οχι μονο τιποτα για αυτο αλλα παραμυθιαζει και τους γονεις,αλλα στο χωριο μας δεν μασαμε ταραμα ουτε φρομαελα.

Η ΓΑΡΓΑΡΑ είπε...

ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΟΙ;
Ε ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΙΟ) είπε...

προεδρε καλο το κειμενο αλλα ετοιμασου.ερχονται.ηλιος-3ματι ανωνυμοι εκ διστομου,βαρβατοι -ανενταχτες-φαεθωνες.αν παιζοταν στοιχημα θα πονταρα καμια 20αρια υβριστικα.ο φιλος σου ο βαζελος

EXOYME ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΡΕΠΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΑΖΕΛΟΣ.
ΤΑ 20 ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΑΚΟΜΑ.ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ...... ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΓΓΕΛΙΑ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ;

Α.Ο.Σ είπε...

σου τοπαν κατω απ τη μουργια
πως θα σου βαλουνε λουρια.

σουταπανε σταρατα
οτι δεν κανουν πλακα.

αλογακι εισαι κουτσο
το σχολειο μας στο χωριο.

σε πηρανε στην πλακα
ενα πρωι στη λακκα.

μεχρι ναρθει απ τη χαγη
θαχουν λιωσει και οι παγοι
και μεις δεν θαχουμε σχολειο
και σεις με νεο ελαιοτριβειο.

αλλα θαρθουν οι εκλογες
θα δεις καγγελια και χαρες...

Ανώνυμος είπε...

φιλε μηπως αυτος ο αρχων ειναι αυτος που οταν ερχεται στο χωριο μας τρεχουν τα πατσανταρακια απο πισω σαν σκυλακια;[μηπως τους ριξει κανενα κοκκαλο];

Ανώνυμος είπε...

μεχρι ναρθει απ τη χαγη
θαχουν λιωσει και οι παγοι
και μεις δεν θαχουμε σχολειο
και σεις με νεο ελαιοτριβειο



ΜΑΚΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!

ΕΡΔΕ είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΓΓΕΛΙΑ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ;

ΓΟΝΙΟΣ είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ;ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;ΑΦΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ Δ.ΑΡΧΗ.ΑΛΛΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ.

Στειριώτης γονιός είπε...

Φίλη,φίλε άντρα με παντέλονια όπως αυτοαπακαλείσαι στο σχόλιο για τους ετεροδημότες,οι απανταχού ετεροδημότες είναι πιο πολλές φορές στο χωριό και νοιάζονται γι΄αυτό σε σχέση με κάποιους δήθεν μόνιμους κατοίκους που μένουν στο χωριό και κάνουν πως νοιάζονται για το καλό του αλλά είναι μόνο για καγκέλια και λουλούδια στα κλαρίνα!!!!!!

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

Φιλε ετεροδημοτη,θελουμε την βοηθεια σας,σε αυτη τη δυσκολη ωρα του χωριου μας.εχεις δικιο για καποιους δηθεν που δυστυχως εχουν και πρωτευοντα ρολο στην τυχη του χωριου μας,τωρα θυμηθηκαν το σχολειο απο τις φωνες ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ γονιων.ΕΛΕΙΠΑΝ βλεπετε διακοπες αοριστου χρονου.ΑΛΛΑ για καγκελια και λουλουδια με τον προεδρο ΠΡΩΤΟΙ.ΔΤΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.[κι εγω μαζι].

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗ BLOGER ΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ,ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΟΨΙΜΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΛΥΠΑΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ας προσεχες.....

ΜΑΘΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ..ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ..ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ..ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΡΑΖΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΕΣΗΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ, ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΥΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 9.24
ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΓΚΕΛΙΑ(ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΓΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΓΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΜΟΥ)ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ .ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ Α Μ Μ Ι Α ΣΕ Κ Α Ν Ε Ν Α ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ. Κ Α Μ Μ Ι Α.

Ανώνυμος είπε...

προεδρε καλη σχολικη και δημοτικη χρονια!
ειστε παιδικη χαρα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 9.24 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΡΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΝΩ ΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!!

Στειριώτης είπε...

Ο ή η Ανώνυμε 15/9/2011 8,07 μ.μ.

_____Ξέρεις ποιος είμαι ( το ομολογείς, ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ BLOGER, δεν φοράω την κουκούλα της ανωνυμίας όπως εσύ τώρα ), μπορείς να με βρεις όποτε θέλεις, μπορείς δημόσια στις λαϊκές συνελεύσεις που γίνονται τώρα στο χωριό μας να πεις τις απόψεις σου, να κάνεις σχόλια και να αντιπροτείνεις πράξεις και ενέργειες ή να διαφωνήσεις με αυτά που εγώ προτείνω ή συμφωνώ._____Έχεις δύναμη ψυχής να με αντιμετωπίσεις πρόσωπο με πρόσωπο, είμαι στην διάθεσή σου.--------Και σε πληροφορώ ότι έχω θέσεις ,απόψεις και κανείς σας δεν μπορεί να μου αφαιρέσεις το συνταγματικό μου δικαίωμα να συμμετέχω ενεργά στα πολιτικά ,πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής μου και του χωριού μου..
_____Έχω μάθει να μιλώ και να κοιτώ τους ανθρώπους στα μάτια, και να λέω τα σύκα -σύκα και την σκάφη- σκάφη.______Επίσης σε πληροφορώ ότι έχω ζητήσει επώνυμα από τον ή την διαχειριστή/α «Τσοπάνος της Αράχωβας» να αναρτά μόνο επώνυμα και διασταυρωμένα σχόλια ή και άρθρα που αναφέρονται για μένα. ( Για να μπορώ να απαντώ)
______Επομένως μην κλαις σαν μυξιάρικο παιδάκι που δεν του δίνουν γλειφιτζούρι… στον Τσοπάνο ______Φοράς παντελόνια ή φουστάνια ( είναι πολύ επίκαιρη έκφραση)…… πρόσωπο με πρόσωπο ή αλλά ιταλικά γούεστερν « Μονομαχία στο Ελ Στείρι…»

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

(1. Σήμερα και το Σαββατοκύριακο δεν θα είμαι στο χωριό, αλλά από Δευτέρα στην διάθεσή σου
2.Τα άλλα θέματα στο σχόλιό σου είναι για..... το γράφεις μόνος σου ή μόνη σου)

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤ ΑΡΑΧΑΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗ BLOGER ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ.Σ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG Ο ΣΤΕΕΙΡΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑΠ.ΧΟ/Η ----ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...
ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.ΗΡΘΕΣ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,ΚΙ ΕΦΥΓΕΣ.ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ..---....ΝΑ ΓΕΛΟΙΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ.ΦΟΒΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΣΟΠΑΝΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΛΘΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ(ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ)ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ

Ελεύθερος είπε...

Αγαπητέ Στειριώτη πολύ καλά τα λές γιατί μερικοί έχουν μάθει να έρπουν και να γλύφουν και να επιπλέουν ως οι φελλοί στο νερό γιατί εάν είχαν θέσεις και απόψεις δεν θα φτάναμε στην σημερινή κατάσταση όχι μόνο στο θέμα του σχολείου αλλά και σε πολλά άλλα θέματα που αφορούν το χωριό μας

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ Δ.ΑΡΧΗΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.ΕΧΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΓΛΥΨΕΙΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70.ΛΥΠΑΜΑΙ.

ΓΟΝΙΟΣ είπε...

ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΡΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ.Ο ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ.ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΓΙΟΥΛΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ.ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΑΝΙΑΡΙΖΟΣΑΣΤΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ.ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΑΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΓΩΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΠΑΣΤΡΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΜΑΜΟΥΤΑ.προς προεδρο,αντ/ρχο.

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε προεδρε δεν θελεις την επιτροπη για την υφυπουργο;γιατι δεν μπορειτε να ελεγξετε κανεναν,απο αυτους.ουτε τον μπλοκερ του στειριου θελετε γιατι δεν τον μεταλαξατε στο ταξιδι σας προς την λαμια,οπως την προεδρο του συλλογου γονεων.μπλογκερ στο υψος σου γιατι οι γονεις σε επιλεξανε να τους εκπροσωπησεις.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

Ο κυριος Γιαννελος εκτος απ τις αδυναμιες του ¨ποιος δεν εχει...¨ καποιους σαν τον κυριο μπλοκερ του Στειριου τους περναει απεναντι στο Ξυλοκαστρο αβραχους.Μπορει ανετα να τους ¨πεταξει¨ στον Κορινθιακο οτι ωρα θελει.
Κανεις κυριε μπλοκερ του Στειριου δεν ειναι στο απυροβλητο. Ουτε και συ. Χαρη σου εχει κανει ο Τσοπανος της Αραχωβας,και τα ακουει κιολας.Εσυ συνδιαμορφωνεις την τοπικη μας κοινωνια με παρεμβασεις οπως λες στις λαικες συνελευσεις αλλα και μεσα απο τα σχολια σου στα μπλογκ.
Ασε τα μαθηματα λοιπον γιατι ειναι μικρος ο τοπος και ολοι μας γνωστοι.

Τριτο Ματι είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ....... ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ....... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΛΑΙΚΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ....... ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ: ΦΤΥΝΕΙΣ ΨΗΛΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ, ΦΤΥΝΕΙΣ ΧΑΜΗΛΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΑ Α...... ΣΟΥ.......

Ανώνυμος είπε...

AYTA NA ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ.

Στειριώτης είπε...

____ΠροςΟ/Η Ανώνυμος είπε...16 Σεπτεμβρίου 2011 10:05 μ.μ.
____Ή είσαι ηλεκτρονικά "αμόρφωτος" ή είσαι αυτά που γράφει ο Ελεύθερος.
______ΆλλοςΟ/Η ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...13 Σεπτεμβρίου 2011 10:29 μ.μ.
____Και άλλος Ο/Η Στειριώτης είπε...16 Σεπτεμβρίου 2011 5:10 μ.μ.
___-Πολύ φοβάμαι ότι έχεις μπερδέψει τα ....
Και σταματώ την δημόσια αντιπαράθεση μαζί σου ανώνυμε κουκουλοφόρε του διαδικτύου,μην μπορώντας να σε ακολουθήσω
άλλο στο.....
Καληνύχτα.

ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ είπε...

αμοιρο ΣΤΕΙΡΙ 2011.πολιτευμα χουντα.ξεσηκωθητε ωρε στειριωτες,γιατι γυρισαμε πολλα χρονια πισω απο τον προεδρο,και τον αντ/ρχο,με την συμπεριφορα τους,στην λαικη συνελευση των γονεων.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ.[σαν πηρα εναν κατηφορο...........]

Ελεύθερος είπε...

Αγαπητοί Στειριώτες βλέπω ότι έχουμε μπει στην λογική κάποιων γνωστών-αγνώστων οι οποίοι θέλοντας να αφανίσουν το χωριό μας απο τον χάρτη σπέρνουν μεταξύ μας έριδες έτσι ώστε αυτοί να φαίνονται ως σωτήρες αποσκοπώντας μόνο την δική τους προβολή. Όλοι μαζί μπορούμε να τους βάλουμε στο περιθώριο και να αγωνιστούμε με τις καθαρές φωνές που τους αρέσει να λένε τα σύκα..σύκα και την σκάφη..σκάφη.

Ανώνυμος είπε...

AΘANATO ΣΤΕΙΡΙ
ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ο γιανελος,ο λαγος,που τους κατηγορειτε ηταν στο υπουργειο παιδειας οταν πηγαμε εκει.κι απ οτι μαθαινω θα ναι αυριο παλι.εσεις που ησαστε νεκροθαφτες.μονο βρισιες ξερετε να λετε.αν ειστε μαγκες πεστε τα στο δημοτικο συμβουλιο

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
1.ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΟΝΕΙΣ?
2.Ο ΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΕΝΤΖΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ? Ο ΤΡΑΚΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ? Η ΠΡΕΝΤΖΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ? ΤΙ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ? ΤΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ? Η ΜΗΠΩΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ?
3.Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ Π.Χ.ΤΡΑΚΗΣ(ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ),Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΤΙΠΟΤΑ.
4.ΟΛΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ.ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ.ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ.ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ.ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ ΑΥΤΟΙ ΒΓΗΚΑΝ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

τριτο ματι και οχι 3ματι βλεπω δεν χανεις ευκαιρια να παρεις το μερος του φιλου σου του μπλοκερ.για πες μας για να μαθει και το στειρι που τωρα τελευταια παρα αγαπας αν εισουν μαζι με τον φιλο σου στην αραχωβα στην πλατεια;αν ναι πες μας τι εγινε εκει με τον προεδρο και τους αλλους.ονοματα δεν λεω γιατι ο τσοπανος κανει το σωστο...
αν δεν κανατε λαικισμο και μικροπολιτικη το στειρι θα ειχε το σχολειο του.μαντρα αττικης επρεπε να ειναι το χωριο σημερα.ο καπνος απο τη φωτια να εφτανε στην αθηνα.αλλα αυτους που εχουν στην δημαρχεια αυτοι τους πρεπουν.

Ανώνυμος είπε...

τελικα ποιοι θα πανε αυριο ξερει κανεις

Στειριώτης είπε...

Για Ο/Η ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...
17 Σεπτεμβρίου 2011 1:12 μ.μ. και 18 Σεπτεμβρίου 2011 4:25 μ.μ.
____Εγώ δεν είμαι φίλος σου, γιατί οι δικοί μου φίλοι δεν φοράνε κουκούλα.
__1.Δεν υποτιμώ την νοημοσύνη κανενός και ούτε ζήτησα να είμαι στο απυρόβλητο όπως γράφεις αλλά αντίθετα επιζητώ τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων και θέσεων υπό το φως του ηλίου.
___2.Στη πλατεία της Αράχωβας(υπό το φως του ηλίου).
___3.Στην θέση- πρότασή σου για την μορφή του αγώνα, για το δημοτικό σχολείο Στειρίου στην λαϊκή συνέλευση κοιτώντας του γονείς και τους κατοίκους στα μάτια.(υπό το φως του ηλίου).
__4.Τώρα στα Γκαιμπελικού τύπου ανώνυμα σχόλια ρωτώ ευθέως φοβούνται για κάτι....

Για να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη συνδημότη ή Στειριώτη.

ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΚΛΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ,ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ):1.Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ,ΚΑΙ 2.ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2/ΘΕΣΙΟ ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΡΙΩΝ ΤΑΞΕΩΝ.ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ .ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σεβόμαστε την άποψή σου, αλλά αυτά να τα πεις δημόσια στην γενική συνέλευση συνδημότη.... και όχι να μας κατηγορείς για τις δικές σου τακτικές σου {ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ, ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩΠΑΘΗΤΙΚΕΣ}

Ανώνυμος είπε...

εσυ συνδημοτη φαινεται θες να πας οπως το προβατο για σφαξιμο.εμεις οι αλλοι γονεις ομως δεν το δεχομαστε αυτο για τα παιδια μας.αλλωστε δεν θα σου τον κανει το διστομο επιστημονα.αν δεν θελει το παιδι σου, ιδιαιτερα να του κανεις αν ειναι ντουβαρι ντουβαρι θα μεινει.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικα παιχνιδια παιζετε σε βαρος των παιδιων μας.Τι;Ποιος;Γιατι;Οτι και να κανετε πλεον την υποληψη σας την χασατε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 2.26 ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω ανωνυμε 2.26μ.μ.πολιτικες συμμαχιες στις πλατες των παιδιων μας.Ολα για το συμφερον.Τα ειδαν ολα οι γονεις στην Αθηνα.ποιοι παραδωμαχοι κατεβηκαν απο το τζιπ του δημαρχου.Γιατι δεν πηγατε με τους γονεις;Αλλα με τι μουτρα;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

πειτε μας κι εμας ποιοι ηταν στην καφετερια που τους φοβηθηκατε τοσο πολυ;αλλα να ακουγατε μια μανα πως σας ελουσε,κυριολεκτικα απο πανω ως κατω.και γραφει και στα μπλογκς.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΚΗ ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΗΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ? ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ,ΕΚΑΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ,ΕΚΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ,ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΠΑΣΟΚΟΣ είπε...

τσουναμι στο στειρι.ερε γλεντια.τι καταντια το πασοκ στο στειρι.πρωτακουστα πραγματα.δεν εχω υπνο με αυτα που ακουσα.ποσο χαμηλα θα πεσει αυτο το κομμα,απο τον ανθρωπο που το εκπροσωπει στο στειρι.ειμαστε για κλαματα.αναπληρωματικος της αντ/σης υπαρχει;

ΜΙΑ ΜΑΝΑ είπε...

εμεις τη συγκςντρωση μπορει να την καναμε σε καφετερεια αλλα στο ΣΤΕΙΡΙ.εσεις τις συγκςντρωσεις σας τις κανετε στην παραλια του αγ.νικολαου με τσιπουρα.ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ
ΜΙΑ ΜΑΝΑ (ΑΠΟΨΕ ΜΑΛΩΝΕ}
ΑΧ ΜΑΝΑ !! ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΛΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ .ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΛΕΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

τσοπανε το παρακατω κειμενο δεν δικαιουσαι να το κοψεις οπως αλλα.σημερα το πρωι κουκουλοφοροι αλητηριοι απομειναρια μιας αλλης εποχης πεταξαν ανωνυμες προκηρυξεις βριζοντας χυδαια τους τοπικους αρχοντες.φασιστικες μεθοδοι αλλων εποχων.χασαν την κουταλα οι αρουραιοι και κρυμμενοι προσπαθουν να ροκανισουν τα παντα.αυτοι δεν ειναι στειριωτες τσοπανε.ειναι Μ Ι Α Σ Μ Α Τ Α

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

προεδρε.ηταν απαραδεκτη αυτη η κινηση οποιος την εκανε.σε συμπαθω εχω ξαναγραψει υπερ σου,αλλα με αποπηρατε,οτι κανω θεατρο.σε ψηφισα ,εσενα και την εφη.δεν εχουμε καθισει ποτε μαζι αλλα σε υποστηριζω σαν να ειμαστε κολλητοι.--ειμαι παιδι της πιατσας κι εχω καταλαβει πολλα απο τον κοσμο του χωριου,αλλα και τα παιχνιδια.εσυ προεδρε πληρωνεις τη συμπεριφορα του γαμπρου σου.ειχα γραψει παλια μην μπαινεις στην λογικη του.η παρεες σας δεν εχουν τις γνωσεις και το σθενος να σας υποστηριξουν,αλλα αντιθετως βριζουν τον καθεναν και φαινεται οτι καθοδηγουνται απο εσας.διαβασα ολα τα παραπανω,κι ομως γιωργο,ολα αυτα ακουγονται στο καφενειο[στο αλλο],κι εξω στις καφετερειες.προσεξε γιατι σε κατευθυνουν σε λαθος δρομο[αποτι διαβαζω παραπανω].κρατα το επιπεδο σου,μην στοχοποιειτε ατομα χωρις να γνωριζετε,και να ξερεις τα περισσοτερα σχολια αφορουν το γαμπρο σου,για μπανια και για ειρωνεια.μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι.[λεγονται στην καφετερεια].συμβουλεψου λιγο και την εφη αυτη ειναι πανεξυπνη.

Ανώνυμος είπε...

παιδια το κακο για μενα που κανετε εχετε κολησει σε μια ομαδα ανθρωπων που ευθυνονται για ολα.κοιταξτε πιο σφαιρικα τα πραγματα για να τα δειτε πιο καθαρα.μην μπαινεται στην διαδικασια του βριξιματος.παιδια γινεται χαμος στο χωριο.οχι μονο για το σχολειο,ενα καφενειο εχει παρει φωτια.προσεξτε εναν υποτιθεμενο φιλο σας.[σας κανει ζημια].

αντικυραιος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ.[3 μηνες διακοπες αντ/ρχε ειναι πολυ,κοιτα και λιγο το χωριο σου].

αδικημενο στειρι είπε...

1+1 κανουν 2.οπως εμαθα η υπουργος ηταν απολυτη .το κουδουνι βαρεσε ειπε δεν αλλαζει τιποτε.μην περιμενετε τιποτε.η βομβα ηταν αλλου ομως καιτην ερριξε μπαμ και κατω.αν θελετε να παει το γυμνασιο η το λυκειο ειναι στο χερι του δημου να αποφασισει.ΙΔΟΥ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ .εχουμε 3 ψηφους.σιγουρους.ο 7 αραχωβιτες της συμπολιτευσης ελεγχονται απο γιαννελο που ειναι φανατικα υπερ στειριου(εχοντας ακουσει τοσα απο τους διστομιτες)οι αραχωβιτες της αντιπολιτευσης δεν θαλεγαν οχι ουτε ναι.αρα μας λειπουν 4.δηλαδη οι αντικυριωτες της συμπολιτευσης.συνολο 14.περασε η προταση.ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα.δημαρχε-προεδρε ΔΙΚΑΙΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.ΕΔΩ!!!!!!!ειναι οι φιλοι σας

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι στειριωτες κατα δικαζουμε αυτη την ενεργεια,προς τον προεδρο.Φιλε εχεις πολυ δικιο σε αυτα που γραφεις,εισαι ξυπνιος ανθρωπος,και οσα γραφεις ειναι μελετημενα και με ακριβια.ο προεδρος ουτε ελειπε 3 μηνες απο το χωριο,ουτε λουλουδια πεταξε,ουτε ειρωνευεται κανεναν.οσο για τις παρεες τους εχεις απολυτο δικιο.αντ/ρχε προσεχε τι λες,και μην κανεις ανακατεματα.ολα βγαινουν στο φως.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΙ΄ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΣΤΕΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ή ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ? ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ...ΑΦΗΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστές , όλες αυτές τις π.....ς που λέτε και προτείνετε, την Παρασκευή στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στο Στείρι με επιχειρήματα και αιτιολόγηση.

Ανώνυμος είπε...

ο δημαρχος ειναι δικος μας και θα φερει το λυκειο στο χωριο μας.γιατι εμεις τον βγαλαμε οχι εσεις.να δειτε και εσεις τη γλυκα να πανε τα παιδια περα δωθε.δεν βλεπετε περα απο την μυτη σας.απαιτουμε το ΛΥΚΕΙΟ να ερθει στο ΣΤΕΙΡΙ.ειναι θεμα καθαρα του δημαρχου.λυρα ειναι η σειρα σου να μας υποστηριξεις.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε κανεις λαθος ο γιαννελος μας εταξε το γυμνασιο,οχι το λυκειο.τωρα θα δουμε τους διστομιτες τι θα ψηφισουν.λυρα εδω σε θελω.οχι μονο για λουλουδια το πανυγηρι.και ο δημαρχος πρεπει να ειναι διπλα μας,γιατι απο μας βγηκε.[τη γιουλα,που πηρε απο το πασοκ ατομα].

Ανώνυμος είπε...

Καλά είναι σοβαρά πράγματα αυτά που λέτε?
Επειδή τα κάνανε μπάχαλο με στο στείρι να ταλαιπωρήσουμε λοιπόν και άλλα παιδιά απο γειτονικάχωριά τώρα με την μεταφορά του γυμνασίου στο στείρι.
Ειστε σοβαροί??????????

Ανώνυμος είπε...

κυριε ΓΙΑΝΝΕΛΟ την ωρα που αυριο θα διευθυνετε το δημ.συμβουλιο θελω να θυμαστε 2 πραγματα.την δηλωση σας στο πανηγυρι οτι το στειρι αξιζει καλυτερη μεταχειριση(το πατε απο μικροφωνου),και την δηλωση σας σε μπαρ του στειριου οτι οταν ερχομαι στο στειρι αισθανομαι καλα.επ ευκαιρια μιας και τα νεα μαθαινονται πολυ γρηγορα συγχαρητηρια για την προαγωγη σας κι ευχομαι καλη επιτυχια.ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΞΥΣΤΗ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ....ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ....

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

μετα το δευτερο μπουκαλι ουισκι στα κλαρινα και μετα απο αλλα δυο ουισκι στο μπαρακι ε.. ο καθενας μας μπορει να πει μια ....μακακια.
στο εκτακτο θα γελανε τα παιδια μας γιατι θα ειναι στην παιδικη χαρα τους.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ οι παπάδες δεν ήταν παρόντες στις διεκδικήσεις του λαού μας. Έτσι και τώρα ο Αρχιεπίσκοπος , παρ΄ ότι ήταν ό ΜΟΝΟΣ που θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα με το σχολείο του Στειρίου έλαμψε με την απουσία του. Είπε σε αυτούς που τον ενόχλησαν ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Βλέπετε είναι απασχολημένος αυτόν τον καιρό, προσπαθώντας να διασώσεις τη μισθοδοσία όλων των παπάδων και τη συνέχιση της διατροφής τους από τον προϋπολογισμό. Όταν ο κόσμος στενάζει κάτω από τον φόβο της αβεβαιότητας των οικονομικών μέτρων, αυτοί συνεχίζουν να παχαίνουν.
Κανένας όμως παράγοντας , φορέας ή κάτοικος του Χωριού δεν τόλμησε να εγκαλέσει αυτούς που τόσα χρόνια «ψωμίζονται» στον τόπο μας και να απαιτήσει- εξαναγκάσει από αυτούς να βοηθήσουν για την επίλυση του προβλήματος.
Βλέπετε οι…….. άγιοι Λαλιώτης και Πάγκαλος είχαν απευθείας επαφή με την…. Αγία Διαμαντοπούλου και έλυσαν τα δικά τους αντίστοιχα προβλήματα.
Αλληλούια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ Η ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ;
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΟΝΤΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

Αγαπητε συμπατριωτη δεν γνωριζω τι βιντεακια κρατας και τι αλλο.Επειδη ομως διακρινω μια ειρωνεια ΝΑΙ ειχα πει και λεω οτι αν το προβλημα της λειτουργιας του σχολειου του στειριου ειναι οικονομικο διαθετω ΟΛΟΥΣ τους μισθους μου για την 4ετια για να λειτουργησει.Εχω πει κατ επαναληψιν οτι οι μισθοι μου θα διατεθουν στην εκδοση της καλλικρατικης εφημεριδας κι αν αντι να τραβας βιντεο ΑΚΟΥΓΕΣ θα ηξερες οτι οι υπολοιποι μισθοι θα διατεθουν σε συλλογους ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ οπως ηδη ανακοινωσα απο το στειρι.Σου ζητω συγγνωμη που αντι να κρατησω τους μισθους και να κανω μοκο που λενε τους χαρισα για να τ ακουω κι απο πανω.Αφηστε τα βιντεακια και τους τσακωμους κι ελατε αυριο να δουμε τι θα κανουμε.με πατριωτικους χαιρετισμους

Ανώνυμος είπε...

Ρωτάτε με θράσος εάν:
Ειστε σοβαροί??????????

Σας ερωτώ και εγώ συνδημότη:
οι μαθήτριες και οι μαθητές από το Στείρι είναι παιδιά κατώτερων γονέων και πρέπει να ταλαιπωρούνται ;
Γιατί όπως γράφεται δεν πρέπει να - ταλαιπωρήσουμε λοιπόν και άλλα παιδιά απο γειτονικά χωριά-.

Ο έρπων φασισμός στο μεγαλείο του σοβαρέ συνδημότη.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΓΙΑΝΕΛΟΣ .Ο ΧΗΝΑΣ ,Η ΓΙΟΥΛΑ, Ο ΠΑΣΤΡΑΣ ΠΗΓΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ. Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ,ΠΟΣΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

ΠΑΣΟΚΟΣ είπε...

η κ.γρανιτσιωτη ειχε στειλει το παστρα το βαρυ πυροβολικο του πασοκ.χαχαχαχαχαχα.καημενο πασοκ που καταντησες....με τους υποκριτες και τους φαρισεους.

Ανώνυμος είπε...

σταθη γιαννελο ελα στο στειρι.βαλε στους δικους μας λιγο μυαλο,γιατι εχουν εκτροχιαστει.πες τους οτι η πολιτικη θελει και διπλωματια.μιληστε λιγο στον κοσμο γιατι ο αντ/ρχος ειδικα, λεξη δεν βγαζει.ΑΠΛΑ ακουστε λιγο το χωριο.εχουν μπλεξει με μια παρεα και δεν βλεπουν παραπερα.ελα να μας σωσεις,εισαι ο μονος που αξιζει.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΗ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ.οσο για τον προεδρο και τον αντ/ρχο,πλακακια,κατω απο το αγαλμα.γιατι ετσι κινουνται απο κατω,μαζι με τα ρουφιανακια τους.

ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

φιλε η παιδικη χαρα που γραφεις θα εχει και τραμπαλα;για να τραμπαλιστει ο αντ/ρχος[στειριου] μπας και ξυπνησει.μετα απο 9 μηνες απραξιας,ακινησιας,ανορεξιας για δουλεια και ολα με α..... μεσα ειναι.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.φουρνος που καταντησαμ.και που ειμαστε ακομα.

Ανώνυμος είπε...

γιαννελο ποτε θα κανετε τη γιουλα αντ/ρχο;να ακουμε και καμια αληθεια,να εχουμε και καμια ενημερωση;9μηνες ο στεφανος μας πηρε τα αφτια απο τις συζητησεις,απο τα επιχειρηματα,τις δραστηριοτητες του.δεν εχει αφησει στενο για στενο,λαμπα για λαμπα,σχαρα για σχαρα,που βρωμανε,να μην καπελωσει τον προεδρο,γιαυτο και οι 3 μηνες διακοπουλες,να ξεκουραστει και λιγο ο ανθρωπος.δημαρχε πιστευω να μαθαινεις τα κατωρθωματα τους.εχουνε αναστατωσει ολο το χωριο.δεν εχουν αφησει καφενεια καφετερειες,ρωτουν τους συγχωριανους αν εχουν καποιο προβλημα,αν θελουν καποια βοηθεια.αλλα εχουν σπασει ενα ρεκορ,μεσα σε 9 μηνες δεν μιλιουνται με το μισο χωριο.μπραβο παιδια να μας ξαναρθετε.

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

προεδρε καλοι οι πατριωτικη χαιρετισμοι αλλα πουλας παγο σε εσκιμωους...
αλλο σχολειο,αλλο αχος,αλλο α.ο.ς αλλο αμβρυσσεας αλλο παρνασσος.
παιδικη χαρα προεδρε για τα μεγαλα παιδια.
τα μικρα θα βρουν το δρομο τους για τα μεγαλα προβληματιζομαι...

λεοντιος είπε...

Μεγαλα βασανα στο πατσανταρεικο.το φαντομ εβαλε υποψηφιοτητα με την νεα δημοκρατια κι οπως μου πε ανθρωπος που γνωριζει προσωπα και πραγματα γιανελος,μιχος και τ αλλα λουλουδια παθανε εμφραγμα αφου ειχαν πληρη αγνοια.προβλεπω απουσιες αποψε.μπαχαλο.στα χα πει σταθη μου.μ αυτους που εμπλεξες.θυμασαι

3o mati είπε...

Το κακο για τον Δημο Διστομου Αραχωβας Αντικυρας δεν ειναι οτι ειστε Δεξιοι, το κακο ειναι οτι ειστε Αδεξιοι.

Φιλε Σταθη πονταρες πολλα στο ¨ανεξαρτητοι¨ και για μια ακομα φορα η μπλοφα σου σεφερε παλι δευτερο.!!!!

Κυρια Συρου καλο το παραμυθι σου
αλλα εχει μεσα …….Μιχο.

ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

το μονο εργο που κανουν στο χωριο μας ειναι,να κλεινουν στοματα.κανουν ανθρωπους να μεταλλασονται,να αλλαζουν ιδεες,ετσι ξαφνικα.οσο για τις μεταλλαγμενες παπιες,τους εχουμε ραψει φουστανια στα μετρα τους.σε ολες τις συνελευσεις για το σχολειο δεν υπηρχε πατσανταρεος,σημερα θα δειτε υποστηριξη,στο θεο πατσανταρα.

βαρβατος είπε...

Για να δουμε σημερα την δυναμη του ΠΑΣΟΚ στο στειρι,θα μιλησουν η περα βρεχει;γιατι οι δικοι μας στο χωριο του ΠΑΣΟΚ μεταλλαχτηκαν σε γλυψιματιες.του ενος η γυναικα του δουλευει σε μαγαζι ενος πατσανταρα,τι να κανει ο ανθρωπος,ειπε τον δεσποτη παναγιωτη.ο αλλος γλυφει να του βαλει ο γιαννελος τα παιδια του στην κοκα-κολα,αρα,το καλο του χωριου παει περιπατο.οπως και ολοι οι αλλοι του ΠΑΣΟΚ.ΓΙΝΑΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΑΞΗΣ.

ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

γονεις στειριωτες,προσεξτε το βραδυ,μη μου στενοχωρησετε,τον προεδρουλη και τον αντ/ρχουλη.γιατι αν θυμωσουν τα πουλακια μου,δεν θα κανουν κανενα εργο για το χωριο μας.ο αντ/ρχουλης μου δεν θα κανει διακοπουλες 3 μηνες.τον περιμενει βαρυς χειμωνας,το πουλακι μου.αχ οτι και να ακουσεις κλεισε τα αφτακια σου.και προσεξε μην ξεχνας να πεινεις τα τσιπουρακια σου.

ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

βαρβατος ειπε......ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ EΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΡΙΦΟΣ
1.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?
2.ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.ΚΑΤΆΡΧΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΑΝ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ Η ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΑΛΛΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑΝΕΛΟ.ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

αχ εκνευριστηκες πουλακι μου;σας καμαρωσα χθες βραδυ.ωραια το παιξατε το θεατρακι σας.σκηνοθετης ηταν ο γιαννελος η ο παστρας; παντως στον ρολος σας εισασταν αψογοι,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.μαλλον οι κατοικοι εφταιγαν για το σχολειο.μην στεναχωριοσαστε θα τους μαλωσω εγω.οσο για τον αντρα μου αντ/ρχουλη μου,προεδρουλη μου,δεν ειναι γλυφειτζουρακι σας.ποιοι ειναι τα γλυφειτζουρακια για να βαλουν τις γυναικες τους σε δουλεια,κοιταξου στον καθρεφτη αντ/ρχουλη μου.ΦΙΛΙΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΕΙΧΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.ΗΡΘΑΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΟΙ Δ.ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.ο παστρας τι ειχε το ρολο του κομπαρσου;ΦΟΥΡΝΟΣ......

Ανώνυμος είπε...

ο δημαρχος μας κινηθηκε υπογεια. ο αντ/ρχος,κι ο προεδρος επισης.μαλλον ειναι δ.αρχη της υπογειοποιησης των πραγματων.εμεις τι φταιμε;

3o mati είπε...

Καποιος απο αυτη την εξαρτημενη με την ανυπαρξια παραταξη δεν εχει αξιοπρεπεια; Ενας η μια συμβουλος δεν θα παραιτηθει;

Ανώνυμος είπε...

χαμηλο το επιπεδο του συμβουλιου και των αρχων...

Ανώνυμος είπε...

ειστε γλυφιτζουρακια για το περιπτερο....μονο για γλυψιμο.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ,ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.ΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΗΓΑΤΕ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ? ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ? ΜΟΝΟ Ο ΤΑΣΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΑΡΑ.ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Η ΟΧΙ.ΤΙ ΜΑΛΑΚ..Σ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

εδω οι ανθρωποι χρειαζονται εντατικα μαθηματα,ομιλιας,συμπεριφορας,κοινωνικοτητας,δημοκρατικοτητας.μην πιανετε τον κοσμο απο πισω σας βαρεθηκε.σε ποια εποχη ζουμε;δεν γινεται να μας εχετε ολους τουχεριου σας.

Ανώνυμος είπε...

αυτο που εδαμε στο συμβουλιο ειναι οτι οι δικοι μας δεν ειναι μονο οι τελευταιοι τροχοι στο αμαξι τους,αλλα οι ρεζερβες μπορω να πω.και ξεφουσκωμενες.ουτε για αλλαγη δεν κανουν.

Ανώνυμος είπε...

οι κλεφτες και οι ψευτες τον πρωτο χρονο χαιρονται.η διαφορα εδω εχει,οτι τουτοι δεν εκλεισαν ουτε χρονο.τα πρωτα τους γεννεθλια που θα τα γιορτασουν να μας καλεσουν;