Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

¨Εγινε εχθές έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στο Στείρι για το θέμα του σχολείου

 Συνεδρίασε εχθές το δημοτικό συμβούλιο στο Στείρι για να παρθουν αποφάσεις σχετικά με το κλείσιμο του μοναδικού του σχολείου. Το συμπέρασμα είναι ότι ήταν.........



Μια απογοήτευση και τίποτα άλλο.

http://anatash.pblogs.gr/files/f/254019-02detke19563.medium%20copy.jpg 

Διαρκής ανούσια αντιπαράθεση, κάτι παράξενες προτάσεις για "εθελοντές συνοδούς",(αυτό και αν είναι λύση), και τελικά απόφαση για δημιουργία επιτροπής αγώνα!!!!!!!!!

Τίποτα άλλο. Ειλικρινά τίποτα.

65 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

3o mati είπε...

Χτες στο¨ Εκτατο Δημοτικο Συμβουλιο¨ στο Στειρι ,γιατι αυτο δεν ηταν ουτε εκτακτο αλλα ουτε συμβουλιο εγινε περιτρανα γνωστο σε ολους οτι αυτο το δηθεν ανεξαρτητο σχημα που κυβερνα τον τοπο ειναι οχι μονο ανυπαρκτο αλλα επικινδυνο.
Στελεχωνεται απο ανθρωπους ασχετους με τα στοιχειωδη .Ειναι Αντιδημαρχοι που δεν γνωριζουν ουτε τα πιο απλα στην λειτουργια της αυτοδιοικησης. Δεν εχουν ονειρα δεν εχουν τιποτα. Δημοτικοι συμβουλοι που κλεινουν οχι μονο σχολεια με την ανυπαρξια τους αλλα σε λιγο θα κλεισουν και την ιδια την Δημαρχεια, γιατι οπως λειτουργει δεν προσφερει τιποτα στους δημοτες.
Παρασυναγωγες στη Αντικυρα, αδιαφανεια, κατακερματισμος της κοινωνιας στο στειρι και στα χωρια που μπορουν,αντι να φερουν κοντα τις τοπικες κοινωνιες,ψεματα και παρασκηνια παντου. Ολοι ακομα και οι εντιμοι και καθαροι βουλιαζουν στον βουρκο και πεφτουν στις παγιδες που τους στηνουν καποιοι.
Το απολυτο τιποτα οχι μονο χτες αλλα και αυριο.
Δεν υπαρχει ενας η μια συμβουλος να κανει το αυτονοητο. ο δρομος της φυγης προς τα μπρος ειναι ενας. Η παραιτηση.
Οτι αλλο ειναι ανοχη, συμμετοχη, συγκαλυψει , αποδοχη.
Ενας μονο βολευεται απο αυτη την διαλυση και εχει τον σκοπο του. Τον γνωριζουμε ολοι και ειμαστε το ιδιο συνυπευθυνοι.
Καποιος απο αυτη την εξαρτημενη με την ανυπαρξια παραταξη δεν εχει αξιοπρεπεια; Ενας η μια συμβουλος δεν θα παραιτηθει;

Ανώνυμος είπε...

Δηγλαδή κύριοι τι ζητάτε, να παραιτηθεί η δημοτική αρχή οι τέλος πάντων κάποιοι επειδή η κυβέρνηση αποφάσισε να καταργήσει το σχολείο? Ας σοβαρευτούμε.
Νομίζετε ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι και δεν το έκαναν?
Εσείς που είχατε "μπάρμα στην κορώνη", συγγνώμη κυβέρνηση ήθελα να πω γιατί δεν "καθαρίσατε"?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ?
ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?

γιαφκα του θωμα είπε...

Για να γινει η νυχτα μερα στο θεμα του σχολειου αν και ακαιρο, πρεπει να παραιτηθουν τρεις δημοτικοι συμβουλοι. Ο ενας ειναι ο Αντιδημαρχος Στειριου,οι αλλοι δυο ειναι αυτοι που τελικα ειναι οι μονοι που εχουν τσιπα.
Αν γινει αυτο υπαρχει ελπιδα.
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Η Αλήθεια είπε...

Καταρχας πιστεύω το θέμα για το σχολείο στο Στείρι έπρεπε εδώ και καιρό να έχει λυθεί.Οι τάξεις δεν είχαν πολλά παιδιά και οι μαθητές της Πέμπτης δημοτικού έκαναν μάθημα με τους μαθητές της έκτης.Το Δίστομο ΔΙΠΛΑ τους είναι να πάνε αυτά τα παιδιά ούτε 5 λεπτά δρόμος δεν είναι για σοβαρευτήτε..!!Στην Αράχωβα που είναι καθαρά πηγή εσόδων στο δήμο από τον τουρισμό(και το Δίστομο βέβαια είναι)δεν έχουν να βάλουν λάμπες στις πλατείες και μας κλείνουν τις λάμπες στα σακάκια υποτίθεται για οικονομία αν είναι δυνατόν...Στον Παρνασσό τώρα φτιάχνουν τα lift θα τρέχουνε και δεν θα φτάνουνε...Στην δύσκολη εποχή που περνάμε και θα συνεχίσουμε να περνάμε πρέπει να ακουλουθάμε την λογική και ΟΧΙ να τρωγόμαστε μεταξύ μας επειδή ο καθένας βάζει πάνω απ'όλα τα κολοσυμφεροντά του..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟς ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.ΘΑ ΣΑς ΑΡΕΣΕ ΟΜΩς ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑς ΝΑ ΕΡΗΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑς ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑς.ΙΣΩς ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΤΕΛΩς ΠΑΓΕΡΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩς ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ Ως ΤΕΛΟς.

θυμιος είπε...

Με τις ..πορδες φτασαμε εδω που φτασαμε . Ολοι ηθελαν ενα Δημοτικο στην αυλή τυους . Οπως φιλε- αγνωστε - Στειριώτη, καποιοι στα Ασπρα Σπίται ειχα πετυχει να εχουν 2 Δημοτικα στην ιδια αυλή, με 8 -15 παιδια η καθε ταξη! Φιλε αυτοι που ειχανε μεχρι περυσι τετοιες πολυτελειες εβαλαν λουκέτο και στο μικρο Στειρι, που ισως να αντεχε 2-3 ταξεις ακομα. Αλλά βλεπεις η Εταιρία - και καποιοι ...δηθεν πρωτευουσιανοι - ηθελαν πολυτελειες.. Τωρα μας κοβουν και τα σχολεια και τους μισθους και τις συνταξεις . Το θεμα ειναι ΤΑΞΙΚΟ, οι ασπροσπιτιωτες το παιζουν ψιλομυτες για να ξεχνουν οτι ήρθαν απο τα Ανω Κουλουβάχατα και τη Κατω Ασταναπάνε... Ας παρηγορηθουμε τουλαχιστον οτι τα παιδια σε να μεγαλο σχολειο θα μαθουν κατι παραπανω...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ είπε...

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΤΩΝ 10.45
ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΑΥΤΗ.ΠΕΣΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 3:41. ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΚΙΣΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΧΕΙΣ: Α'Ι' ΚΙΟΥ ΚΑΤΣΙΚΙΟΥ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 6.56
ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ.ΧΜ...ΧΜ...ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΙ ΚΙΟΥ ΚΑΤΣΙΚΙΟΥ Η ΟΧΙ? ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ Τ Ρ Ο Ι Κ Α ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΥΜΟΥΤΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟΙ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΓΥΡΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΟΧΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙ ΚΙΟΥ ΑΣΤΟ. ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ είπε...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ...
ΜΑΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΕ ΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

ν μ είπε...

εμπαθεις,κομματοσκυλα,αποτυχημενοι ολοι αυτοι που οι εμεις καταδικασαμε με την ψηφο μας βγαζουν καθυμερινα τ απωθημενα τους βριζοντας ανθρωπους που ν μη τι αλλο ειχαν την βλακωδη ιδεα ν ασχοληθουν με τα κοινα .συγχαρητηρια κυριοι.οτι κι αν κανετε ομως ειστε καταδικασμενοι.το ποταμι δεν γυριζει πισω

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΑΤΤΙΛΑ.ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ.Τ Ο Α Π Ε Φ Υ Γ Ε Σ.ΞΕΧΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΤΟΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ? ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΒΑΤΕ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΘΑΡΕΨΑΝ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ;

σ γ είπε...

το στειρι εγινε ποταμι σας ειδε ποσο ανικανοι ειστε. μπορει να αγοραζεις πολλους.κανεναν ομως απο το χωριο μας

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΕΙΡΙΩΡΕΣ-ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΣΟΜΙΤΕΣ-ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΠΑΝΟΥΡΓΙΑΔΕΣ.ΘΥΜΑΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ.ΠΟΣΟ Τ ΑΠΑΞΙΩΣΕ,ΕΝΑΣ

BAΡΒΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΩΤΗΣ είπε...

παιδια καλημερα.διαβασα με ζητησατε.μακαρι να ειχατε το κυρος των πανουργιαδων και των λακουβων.ουτε ρουφιανοι ηταν,ουτε κουτσομπολιδες,ουτε απειλουσαν τον κοσμο.αγορακια μου μετα το συμβουλιο στο στειρι σπασατε ενα ρεκορ,πασοκ,Ν.Δ.να σας βριζουν.και ολα αυτα γιατι ειστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ.ολοι το εχουν καταλαβει εσεις ποτε;FILOYKIA.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

για τον αν.7.09π.μ.φαλακρουλη είπε...

βρε,βρε,βρε,για αυτο δεν πατε στον νικολα σας στραβωνουν τα φωτα της πλατειας που εβαλε ο πανουργιας;τοτε να μην πατε ουτε τουαλετα γιατι τις αποχετευσεις τις εχει ο λακουβας.[ο μεγαλος].βρε που ειναι ο δικος σας,ο δημαρχος εσας σας δινει καθολου σημασια;κου φαρε.[αρβανιτικο].

Ανώνυμος είπε...

εγω ειδα φετος τον εξαιρετικο χορο του λακουβα στο πανηγυρι,ποιος ξεχνα την παρουσια του πανουργια σε ολες τις εκδηλωσεις του χωριου μας,και σε ολες τις λαχειοφορους;εσας που ηταν ο πατσανταρας;το πανηγυρι;για την ομαδα;μηπως αυτες τις μερες ειχε πονοκεφαλο στην φτερνα;εχετε μεινει εσεις και εσεις.οσο για την κ.Βαγγελιω,φουρνοςςςςς.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ;ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤ/ΡΧΟ,ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ;

Ανώνυμος είπε...

το στειρι δεν εχει δημαρχο,γιατι απλα δεν τον εχει δει ΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.μην τον δικαιολογειται αλλο.περασε ενα σαββατο με το αυτ/νητο,με τη γυναικα του,την αδελφη του,για το μοναστηρι νομιζω ειμασταν στην καφετερια εξω,ουτε κορνα δεν πατησε,αλλα τους ψηφους τους ηθελε.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ
ΒΡΕ ΤΑ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ.ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ.Δ Η Λ Α Δ Η ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΚΕΡΝΑΕΙ ΟΥΙΣΚΥ ΟΥΤΕ ΠΕΤΑΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

ο δημαρχος ειχε σοβαρο λογο ν απουσιασει.στο πανηγυρι ηταν αντιδημαρχοι προεδρος κι αφησαν λεφτα,μην ειμαστε αχαριστοι

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ είπε...

ο δημαρχος και οι συνεργατες του ειναι μονιμα αποντες. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΓΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΟΡΕ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ? ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΣΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ? ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ είπε...

ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ.ΟΛΗ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΕΡΡΙΞΕ ΕΝΑ ΧΟΡΟ ΚΙ ΕΦΥΓΕ.ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟ Θ ΑΛΛΑΖΕ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ 2 ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩΣ 2 ΜΕ 3 (ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ)ΠΟΡΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΦΟΛΙΕΣ ΣΑΣ

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 600 ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ είπε...

Αδελφε,φιλε κααι συμμαθητη ΣΤΑΘΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑς ΑΠΟ ΤΟΥς 600.ΣΕ ΕΙΔΑ αγχωμενο στον καθαρισμο της παραλιας,σε ειδα στην λακκα σε ειδα στο πανηγυρι στο στειρι στις 10 ιουνη να τους κουβαλας νερο,στον καθαρισμο παρνασσου,σε ειδα να βοηθας τοσο κοσμο,να τρεχεις στα υπουργεια,να χαριζεις τους μισθους σου να,,, να,,,και ολα αυτα τα σκουληκια να σε βριζουν τοσο καιρο επειδη εισαι. καθαρος.ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΥΣ .ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΕΛΙ/ΦΤΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΕΔΩ

3o mati είπε...

Γιατι τα κανει ολα αυτα ο φιλο σου και¨ διδυμος¨ αδελφος σου και συμμαθητη σου σταθης;
Μονο για δημοσιες σχεσεις και για τους σταυρους. Ολα αυτα που κανει λυνουν κανενα θεμα; Και τους μισθους του και ολα αυτα θετικοτατα ειναι αλλα ο Δημαρχος και οι Συμβουλοι δεν ειναι ο Σταθης. Αυτος ειναι Προεδρος και οι δουλεια του ειναι αλλη, και δεν την κανει καλα αφου κανει τα παντα μονο για τον εαυτο του. Οταν ο Αντιδημαρχος Αραχωβας εκανε μια προταση για την μεταφορα των μαθητων δεν πειρε το λογο ο κατά τα αλλα καθαρος Σταθης να πει εγω θα προσλαβω και με δικα μου εξοδα θα βαλω συνοδο για τα παιδια από το Στειρι, αφου ημασταν ανικανοι να ενεργοποιησουμε ολο το Δημο και να ανατρεψουμε την αποφαση για το κλεισιμο του μοναδικου σχολειου στο χωριο, αλλα εκανε την παπια για να εκτεθει ενας συνεργατης του ακομα.
Αξιζει πες του τον κοπο αρκει να το κανει για το εμεις και οχι για το εγω. Στην Αραχωβα πουλαει ο τροπος ζωης του στο στειρι ομως και στα αλλα χωρια οχι.
Το προβλημα του Δημου δεν ειναι αν ειναι αγχωμενος ο φιλος σου Σταθης αλλα τα προβληματα και η αδυναμια του Δημαρχου να τα λυσει. Ο μονος απο τους 600 που δεν ντρεπεται ειναι μονο ο ιδιος.
Τα σκουληκια πες του ειναι το ιδιο χρησιμα με το χωμα αλλα στα κατω χωρια το χωμα ειναι εφορο...

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ,ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ.ΚΙ ΗΣΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΣΟΠΑΝΕ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟ 3 ΜΑΤΙ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΕΝΑ Σ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΠΛΟΠΙΤΤΑΣ

ΕΛΕΝΗ Α είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ ουτε γνωριζω ποιος εισαι ουτε επιθυμω να μαθω.θελω ομως να σου πω οτι προσφερεις κακες υπηρεσιες στον τοπο δινοντας βημα σε ανωνυμα υβριστικα σχολια.εδω και καιρο ειναι φανερο και για τον πιο αδαη οτι υπαρχει οργανωμενο σχεδιο απαξιωσης του δημαρχου και των συνεργατων του και ευτελισμου των παντων απο 3 συγκεκριμενα κεντρα.ενα απο φανατισμενους πασοκους ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ που δεν μπορουν ακομη να χωνεψουν πως εχασαν.δευτερο απο 2 με 3 στειριωτες που επι πανουργια ειχαν καποια ιδιαιτερα προνομια!!!και το τριτο(ματι) απο 2 αντε 3 ...συνασπιστικους διπλοπιττες που προεκλογικα δηθεν στηριξαν τον πατσανταρα και προφανως περιμεναν ανταμοιβη.προσθεσε σ ολα αυτα τα διαδικτυακη μαχη με ανωνυμα σχολια σοφιας-μιχου και βαλε και τον πολυ καλα οργανωμενο ιντερνετικο στρατο του γιαννελου που ειναι ορκισμενοι δικοι του(τουλαχιστον 8)κι εχεις ολο το παζλ του τι γινεται.σ εκλιπαρω τσοπανε κοψε τα ανωνυμα σχολια.μονο επωνυμα και τοτε θα δουμε ποιος ειναι μαγκας και δημοκρατης.ο πατσανταρας ,ο γιαννελος,ο οικονομακης η συρου, ολοι τους μπορει να κανουν λαθη,αλλα ειναι καθαροι και το κυριωτερο δεν μπλεχτηκαν να κονομησουν.προς το παρον εμενα αυτο μου φτανει.ειπα προς το παρον

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Εσύ δηλαδή ΕΛΕΝΗ Α τώρα έκανες επώνυμο σχόλιο?
Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύω απλώς νομίζω ότι τα επικριτικά τα παρεξηγείτε για υβριστικά.
Πολλούς που χρησιμοποιούν ψευδώνυμα από google λογαριασμούς η απο gmail και άλλες υπηρεσίες μπορείτε να τους καταγγείλετε και να τους βρείτε η να τους στείλετε μήνυμα αν θέλετε. Σε αυτούς συνήθως ανταπαντάτε με σχόλια υπογεγραμμένα σαν ανώνυμοι η ψευδώνυμα όπως τώρα εσύ. Εκείνους τουλάχιστον μπορούμε να τους βρούμε πιό εύκολα αν παραστεί ανάγκη, σε αντίθεση με τους ανώνυμους η αυτούς που δίνουν διαφορετικό ψευδώνυμο κάθε φορά.Θα ήθελα να μου περάσεις ένα σχόλιο που περιέχει βρισιές και έχω δημοσιεύσει να καταλάβω και εγώ τι εννοείς.

ΕΛΕΝΗ Α είπε...

Αν θεωρεις τα σχολια απο το 3 ματι η τους δηθεν στειριωτες απλα επικριτικα η αν δεν εχεις δει τοσο καιρο σχολια για την δουλεια του ενος την οικογενεια του αλλου,του τι ηπιε η αλλη,που τρωγαν οι παραλλοι τοτε παω πασσο.αλλο κριτικη κι αλλο εμπαθεια φιλε.............ευχαριστω για ην φιλοξενια

3o mati είπε...

Το κακο για τους παραπανω σχολιαστες ειναι οτι στο¨ φτωχο¨ Στειρι ειχαν παρα πολυ καλη μικροφωνικη.Εκει ηταν ολο το χωριο. Αυτο ακουσε , αυτο ειδε και απο οτι διαβαζω τελευταια αυτο το χωριο ¨ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ.¨
Τσοπανε της Αραχωβας ενα ακομα δημοσια ευχαριστω για την καθαροτητα σου.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Για τις βρισιές ρώτησα εγώ για εμπάθεια λες εσύ.
Φίλε....., πάσο...., είσαι σίγουρα γυναίκα ΕΛΕΝΗ Α;
Δεν μας είπες γιατί εσύ κάποιος που κάνει ανώνυμα σχόλια απο την μία, επικρίνει τα ανώνυμα σχόλια από την άλλη.

αντίφαση θηλυκό
η ύπαρξη έγκυρων συνεπαγωγών που ξεκινούν από μία θέση (ή θέσεις) και καταλήγουν σε μια πρόταση και την άρνησή της, κάτι που αποδεικνύει ότι η θέση δεν μπορεί να είναι αληθής.

Ανώνυμος είπε...

αν νομιζετε πως μονο οι πανουργαιοι υπαρχουν στο στειρι,κανετε μεγαλο λαθος,οι αλλοι τι ημαστε;χαμηλου επιπεδου;δεν εχουμε γνωμη για τα θεματα του χωριου μας;η θελετε να σας λεμε σε ολα ναι.μαζευτειτε γιατι το παρακανατε.

ΠΑΣΟΚΟΣ είπε...

το μαθατε ηρθε το STAR ΑΘΗΝΩΝ στο στειρι για να παρει συνεντευξη απο τις πετυχημενες οικογενειες του στειριου,που τις ζηλευει ολο το χωριο.τωρα οποιοι να ξερετε βριζουν την δ.αρχη ειναι δακτυλοι του πανουργια.οι ετεροδημοτες,που φωναζαν για το σχολειο στο συμβουλιο ηταν βαλμενοι απο τον πανουργια.οσοι γραφουν στα μπλογκς ειναι βαλμενοι απο τον πανουργια.ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ.ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΦΟΒΟΣ ΤΡΟΜΟΣ.αδελφικους χαιρετισμους απο εναν πασοκο.

αραχωβιτης είπε...

παιδια αυτο που γνωριζω εγω οτι ο δημαρχος μας εχει αριστες σχεσεις με τους πανουργαιους.αυτο δεν ξερω γιατι εσεις στο στειρι δεν το γνωριζετε.πολυ συχνα επισκεπτετε το μοναστηρι σας,οσιο λουκα,και εχει αριστες σχεσεις και με τους παπαδες,μαζι με την αδελφη του,σοφια.τωρα ειχε παει και τους ισραηλιτες -αν το λεω σωστα-εκει στο μοναστηρι σας.εσυ ειδικα προεδρε-στειριου-πρεπει να τα ξερεις αυτο,γιατι ηταν στην περιοχη σου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΡΘΕ TΟ STAR ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΓΕΛΑΓΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΝΟΥΡΓΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ .ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ.ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ.ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΡΕ STAR TOTE? ΠΗΡΑ AΦΟΡMH KAI TO ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.ΜΕ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΛΕΕΙ.ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ 3 ΜΑΤΙ 3 ΛΟΓΙΑ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΤΑ 2 ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΜΠΑΘΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΕΙ ΚΟΥΤΣΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΩ ΧΟΝΤΡΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ(ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕ ΘΑ ΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ),Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΤΕ ΛΕΩ.... ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Τριτο Ματι είπε...

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ........ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ........ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ........ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 3ο mati (ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ)........ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ....... ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛ ΚΑΝΕΝΟΣ....... ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΤΑΥΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ....... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΕ ΘΟΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΕΡΑ.......

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω ανωνυμε τι σε πειραξε.το οτι ειμαι πασοκ,η οτι υποστηριξα τον πανουργια;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.25 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΡΘΙΑ Ο ΟΔΗΓΟς ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ.ΣΤΟ ΣΧΟΛΑΣΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙς ΡΟΔΕς.ΑΝ ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΜΟΙ ΓΟΝΕΙς ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ.ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΤΕ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑς.ΠΡΟΕΔΡΟς ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟς ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΟΠΟΙΟς ΜΠΟΡΕΙ Ας ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 7.19
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ.ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.ΚΟΥΤΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.

giannisdistomo είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ……
ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΥ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ,ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ,ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΝ,ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.
ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ-ΨΑΧΝΟΥΝ....
ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ.
ΑΝ ΑΦΡΟΥΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΥΓ1. ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΟΡΑΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΥΓ2. ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ' ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΕΧΕΤΕ.ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΕΣ.ΝΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Δήμος δεν διαθέτει ένα αυτοκίνητο να πηγαινοφέρνει τα παιδιά μέχρι να δουν τι θα γίνει?
Είναι τόσο δύσκολο? Η μήπως δεν έχετε λεφτά για βενζίνη? Θα τα δώσουν οι γονείς αν δεν μπορείτε

Ανώνυμος είπε...

αυτη η κολοχωρα εφτασε σ αυτο το σημειο γιατι δεν υπαρχει ιερο κι οσιο.ολα τα περιμενουμε απο το κρατος και τον δημο.διαβαζω μερες τωρα την απαιτηση να πληρωνει ο δημος συνοδο,λες κι οι μαναδες στο στειρι ειναι πολυασχολες.δεν μπορουμε λεει να παρουμε την ευθυνη,δηλαδη εμπιστευοσαστε εναν τυχοντα και που θα διοριστει π.χ κι οχι εσας.τρομαρα μας τιποτα αλλο

Ανώνυμος είπε...

2 Οκτωβρίου 2011 10:57 π.μ.*δεν διαθέτει ένα αυτοκίνητο*

ζεις στον τόπο μας,γιατί μου φαίνεται ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟς ΑΝΩΝΥΜΟ 10.57 ΠΡΩΤΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 25.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟς ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ Ας ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥς ΠΩς ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.Ε ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΗ Η Π.....Η ΛΥΣΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥς ΓΟΝΕΙς ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥς ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΕΓΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΤΟΥς ΓΟΝΕΙς ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΠΩς ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑς....

Ανώνυμος είπε...

χθες βραδυ ο προεδρος του Δ.Σ γιαννελος ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ σε μητερα του χωριου οτι μεχρι αποψε θα λυθει το θεμα.φουμαρα η αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

anvnyme tvn 1.54 zita re ena siggnomi ena ena re tora pou diavases tin anakoinosi

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε γονεις,και οτι θα χρειαζομαστε πρεπει να παμε κατευθειαν στον γιαννελο η στον δημαρχο,για να καταφερουμε και κατι.τουτοι οι δικοι μας μονο για μεζε και τσιπουρα,τιποτα αλλο.

Ανώνυμος είπε...

προς ανωνυμο 12.14.μ.μ.ευτυχως φιλε μου ο γιαννελος καθαριζει τα πραγματα.εχει ταξει στους γονεις θα βρει λυση,και οι γονεις αυτον περιμενουν να κανει κατι,για τα παιδια τους.ξερουν τι γινεται στο χωριο.τωρα ο αντ/ρχος και ο προεδρος,ειναι στον κοσμο τους,απο οτι διαβαζεις παραπανω.εχουν αλλα προβληματα.παιδια εμπιστευθειτε τον δημαρχο.

ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

θελω να διευκρινησω κατι αν νομιζετε οτι γραφουν οι πανουργαιοι κανετε μεγαλο λαθος.εχουμε γνωμη και οι υπολοιποι του χωριου.και μην ξεχνατε ολοι ειστε ιδιοι πανουργαιοι,πατσανταραιοι.ουνα φατσα ουνα ρατσα.οσο για τα φωτα της πλατειας εγω το εγραψα.και ουτε ειμαι πασοκος,ουτε με νοιαζει τι κανετε ολοι σας.μονο για καγκελια.

Ανώνυμος είπε...

καταρχην,ειμαι ψηφοφορος σας,εντονα προβληματισμενος.αντ/ρχε στειριου,εχεις 9 μηνες που εχεις εκλεγει,και δεν εχεις κανει τιποτα για το χωριο.τι θα θυμασαι;μονη σου ασχολια ειναι να ξεκατινιαζεσε στα μπλογκς.τι χαμηλο επιπεδο ειναι αυτο;απο τους συναδελφους σου δεν μαθαινεις τιποτα; ειδες να ασχολειται κανεις μαζι τους; μια παρατηρηση γιατι γυριζεις πισω και δεν κοιτας μπροστα; ασχολεισε με τους πανουργαιους; τι διαολοκωλημα ειναι αυτο; σοβαρεψου.ειμαι στεναχωρημενος μαζι σου,εχεις γκρεμισει την εικονα σου.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 9.27.μ.μ.οι πρωτοι μας εφταξαν δυο φωτα,οι δευτεροι μας αλλαξαν τα φωτα.χαχαχαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 11.33μ.μ.εχεις απολυτο δικιο.τοση μεγαλη εμπαθεια; με ποιους χορεψαν,ποιους χτηπησαν στην πλατη.τι μας νοιαζει ρε αντ/ρχε;αλλα προβληματα δεν εχει το χωριο;

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ.ΡΩΤΗΣΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.ΧΥΣΑΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΜΟΥ ΠΕ

ενας απο αυτους είπε...

προς οσους τον πιστεψαν: ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ : ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΣΟΡΜΑΤΑΡΙΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ . πιστευω να καταλαβατε τι εννοω .