Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Το πειραματόζωο "Έλληνας", τελικά δεν αντιδρά.


Όταν η κυβέρνηση Παπανδρέου είδε ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση του κόσμου, παρά το εντελώς παράλογο, αντικοινωνικό και αντισυνταγματικό χαράτσι, που επέβαλε και ανακοίνωσε από την Θεσσαλονίκη για τα ακίνητα, αμέσως γλυκάθηκε και προχώρησε, μέσα σε λίγες μέρες, σε διπλασιασμό του καταβαλλόμενου ποσού. Είναι γνωστό σε όλους ό,τι κάθε εξουσία και ειδικά αυτή η κυβέρνηση, αποθρασύνεται και προχωράει όλο και πιο πολύ, όσο δεν συναντά....
αντιστάσεις. Το ίδιο δηλαδή που κάνει και η τρόϊκα, η οποία βρήκε τον αφελή Έλληνα και την ερωτευμένη με την εξουσία ψοφοδεή πολιτική ηγεσία του και προχωράει ακάθεκτη στο πλήρες ξεζούμισμα, τρομοκρατώντας τον. Δυστυχώς δεν υπάρχουν αντιστάσεις. Τα δε ΜΜΕ φροντίζουν να ακυρωθούν και όσες αντιστάσεις πάνε να δημιουργηθούν.

Νομίζετε άραγε ότι αυτό ήταν και τελείωσε;; Πλανάστε. Όλα αυτά τα χαράτσια και πολλά άλλα που θα μπαίνουν κάθε φορά που θα έρχεται η ώρα της καταβολής της κάθε δόσης, θα μείνουν μόνιμα, γιατί στο τέλος ο λαός εθίζεται.

Το πειραματόζωο "Έλληνας" τελικά δεν αντιδρά, Γι’ αυτό και θα παρασυρθούμε στο διάβα της ιστορίας, ενώ το ελληνικό έθνος θα μετατραπεί σε μια άμορφη λάσπη και κλοτσοσκούφι ακόμα και του κάθε σκοπιανού.
http://hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: