Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτίο τύπου του Γιάννη Καράμπελα

Λιβαδειά 22/ 09/ 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα νέα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί του Γιώργου Παπανδρέου - που κρύβεται από το λαό, οδηγούν τους πολίτες και τη χώρα στη «χρεοκοπία».


Η «ανίκανη» κυβέρνηση των δύο Πρωθυπουργών (Παπανδρέου - Βενιζέλου) δεν μπορεί να υλοποιήσει τα συμφωνημένα με αποτέλεσμα κάθε λίγο να επιβάλει επαχθή μέτρα που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της Ελληνικής κοινωνίας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχασε τη λαϊκή νομιμοποίηση, εξάντλησε το πολιτικό του κεφάλαιο με τον χειρότερο τρόπο και η παραμονή του στην εξουσία είναι πλέον επικίνδυνη για τη χώρα.
Εκλογές εδώ και τώρα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μύρισαν εκλογές σίγουρα για να ξυπνήσεις κ. καράμπελα. Εσύ βλέπεις μας θυμάσαι λίγο πριν τις εκλογές και μας ξεχνάς αμέσως μόλις τις χάνεις.
Η αράχωβα σε στήριξε οσο λίγα μέρη και εσύ την αγνόησες σε όλα τα μεγάλα της προβλήματα.
Ας μην ήταν ο οικονομάκης που έκανε αγώνα για εσένα και να σου πω αν θα έβλεπες ψήφο.
Πάνε όμως αυτές οι μέρες γιαυτό μην ετοιμάζεσαι, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε αυτή την φορά.

Ανώνυμος είπε...

γιαννακη για πες μας ποια ειναι η δουλεια σου?εχεις κολλησει ενα ενσημο?σε τι διαφερεις απο αυτους που λες

Ανώνυμος είπε...

κυριε καραμπελα..ΞΑΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥ-ΚΛΕΙΣΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ Η ΟΠΟΥ ΑΛΟΥ ΘΕΣ..ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΔΙΚΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΖΕΨΟΥ..ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΣΑΣΤΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ..ΠΟΤΕ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ..ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ..ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ε..ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ.. ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΛΟΙ.. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ..ΓΙΑΝΝΑΚΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Να δώ ποιόν θα πρωτοστηρίξει η Αράχωβα. Τώρα που θα έχουμε υποψήφιο της ΝΔ τον Πατσαντάρα ή τη Σοφία η Αράχωβα θα τους στηρίξει όπως έκανε με την Α.Ε.Π. Τρομάρα μας!!!

Ανώνυμος είπε...

εκλογες = χρεοκοπεια κ.καραμπελα ειστε κι εκλεγμενος!!!επισημη χρεοκοπεια