Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Καλλιέργεια κάνναβης για να..ξεχρεώσουν τον δήμο

Perierga.gr - Καλλιέργεια κάνναβης για να..ξεχρεώσουν
Με την καλλιέργεια κάνναβης προσπαθεί να ξεπληρώσει μια πόλη της Ισπανίας το… χρέος της.
Αντίδοτο στην ανεργία βρήκε ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στην Ισπανία ο οποίος προκειμένου να φέρει χρήματα στην τοπική κοινότητα μελετά την μίσθωση μιας έκτασης γης με σκοπό να καλλιεργηθεί κάνναβη από την εκμετάλλευση της οποίας θα μειωθεί το δημοτικό χρέος.Ο λόγος για τον Bernat Pellisa, δήμαρχο της μικρής πόλης Rasquera στην Καταλονία ο οποίος υπέγραψε μία συμφωνία αξίας 1,3 εκ. ευρώ με ένα ιδιωτικό κλαμπ μαριχουάνας κοντά στη Βαρκελώνη για τη μίσθωση 17 στρεμμάτων γης με σκοπό την καλλιέργεια μαριχουάνας.
Ο δήμαρχος των 900 κατοίκων δήλωσε «Είναι μία ευκαιρία να φέρουμε χρήματα στην πόλη και να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας» εξήγησε ο δήμαρχος, εν μέσω φόβων μήπως η μικρή πόλη γίνει η «Μέκκα» των ναρκομανών της Ισπανίας.
Ο Pellisa για να είναι κολλημένος νομικά έχει συμβουλευθεί νομικούς και διαπιστώθηκε ότι η μίσθωση της γης στην Ένωση Προσωπικής Χρήσης Κάνναβης Βαρκελώνης (ABCDA), που αριθμεί 5.000 μέλη, δεν είναι παράνομη.
Σύμφωνα με το Associated Press θα δημιουργηθούν περισσότερες από 40 θέσεις εργασίας.
 
Δήμαρχε, έχω ένα παλιοχώραφο που έβγαζε ο παππούς μου λαθούρια. Τι λες??????????

 http://news247.gr

1 σχόλιο:

ΗΛΙΑΝΑ ΦΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

.... ΕΣΥ ΤΣΟΠΑΝΕ , ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΠΗΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ''' ΓΙΑΟΥΡΤΙ '''..... , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!!!!! ( ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ .... ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ )!!!!!! :-))))