Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Απάντηση του Π. Οικονομάκη σε δημοσίευση του Τσοπάνου

http://arahova.files.wordpress.com/2010/11/oikonomakis.jpgΑγαπητέ τσοπάνε καλησπέρα.
Στην ενημέρωσή μου από το blog που διαχειρίζεσαι και στην παρατήρησή σου ότι δεν εστάλησαν για δημοσίευση οι προσκλήσεις των δύο Δ.Σ έχω να διευκρινίσω τα εξής: Κατ’ αρχήν εκλεγμένος Πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Δ.Α.Α,είναι ο κύριος Στάθης Γιαννέλος,ο οποίος  υπογράφει και θα προεδρεύσει στην ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για ένα και μόνο θέμα “Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2012.
Στη συνέχεια έχουμε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση με δύο θέματα.
1)”Αποδοχή ή μη παραίτησης Προέδρου Δ.Σ “
2)”Εκλογή νέου Προέδρου Δ.Σ “
Στο ΕΚΤΑΚΤΟ λοιπόν συμβούλιο....
και κατ΄εφαρμογή του Κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων μετά τον πλειοψηφήσαντα σύμβουλο κ.Γιαννέλο,είναι η σειρά του δεύτερου που τυχαίνει να είμαι εγώ ο οποίος υπεγραψα την πρόσκληση και θα προεδρεύσω για τα παραπάνω θέματα.
Συνεπώς για τη δημοσίευση των προσκλήσεων αρμόδια είναι η Γραμματεία του Δήμου Δ.Α.Α
                                                                              Ευχαριστώ πολύ. 
Αγαπητέ κ. Οικονομάκη, η παρατήρηση μου σχετικά με μη ενημέρωση των τοπικών μέσων για το ΔΣ έγινε σε εσάς γιατί εσείς υπογράφετε το κείμενο. Αντίστοιχα εκάνα την ίδια ερώτηση και στον κ. Γιαννέλο για την πρόσκληση που υπογράφει εκείνος και για την οποία και πάλι δεν ενημερωθήκαμε.
Φυσικά και είναι δουλειά της γραμματείας και αυτό εννοούσα. Παρόλαυτα η γραμματεία  είναι απρόσωπος όρος και ίσως θα έπρεπε να ερευνήσετε γιατί αυτή την φορά "αμέλησε" να βγάλει δελτία τύπου.
Σε καμία περίπτωση δεν υπονοούσα ότι είναι  δουλειά δική σας η του κ. Γιαννέλου να κάνετε την ενημέρωση. Απλά λέω ότι κάτι δεν δουλεψε σωστά σχετικά με την ενημέρωση για αυτά τα δύο ΔΣ.
Το τι δεν πήγε καλά η ποιος φταίει είναι δουλεία των αρμοδίων δημοτικών οργάνων να το βρουν και όχι δική μου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι εσύ τι είσαι ρε τσοπάνε? Το γραφείο τύπου της περιοχής? Ένας ανώνυμος blogger είσαι και βήμα ύβρεων και χυδαιολογίας πλέον.
Δηλαδή o κάθε ένας που έχει το δικό του blog θεωρείται τοπικό μέσο και απαιτεί επίσημη ενημέρωση και με e-mail μάλιστα? Μπα? Πολύ καλομαθημένα τα έχεις τα πρόβατά σου.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Ενώ εσύ είσαι είσαι επώνυμος ετσί;
Και κάτι άλλο μέχρι τωρα τα μπλογκ ήταν καλά και τα ενημέρωναν. Προεγλογικά ήταν καλα γιατί έβγαζαν τα δελτία τύπου των συνδυσμών.
Τώρα σας βρώμισαν;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 8 Μαρτίου 2012 9:15 π.μ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Κάθε άλλο, ανώνυμος σχολιαστής είμαι και 'γω. Δεν ξέρω αν μετράει που δεν έχω blog να περνάω την άποψή μου αλλά μπορώ να φτιάξω ένα σε 20 λεπτά.
Σ' αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχω την απαίτηση να με ενημερώνει επίσημα η δημοτική αρχή με e-mail?
Ρωτάω εσένα που τα ξέρεις..
Ποιος βρώμισε σε ποιον δεν το ξέρω. Δεν διακρίνω πάντως μετεκλογικά να σε αγνοούν.
Εμένα προσωπικά το δικό σου με διασκεδάζει. Παλαιότερα χάζευα που και που Στεφανίδου, τώρα την έχω προσαρμοσμένη στα μέτρα της τοπικής κοινωνίας, χάρη στη δική σου προσπάθεια, και ψυχαγωγούμε.

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ.
ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9:47 αν είσαι τοσο μαγκας και ειναι τόσο ευκολο για εσένα τοτε να το κάνεις, το θεμα είναι πόσο θα αντέξεις μετα. Γιατι θέλει κότσια να ακους το μακρυ και το κοντό του καθένα.
Οσο αφορά την ενημέρωση, τα μπλογκ οπως και να το κάνεις, αποτελούν ένα μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας οπου οι δημοτες ενημερωνόμαστε για θέματα τα οποια δεν θα γνωρίζαμε διαφορετικά(ή για τα οποία θα αργούσαμε να ενημερωθούμε) αλλά και ένας τόπος που μπορουμε να κάνουμε διάλογο μεταξύ μας ,ενα είδος ηλεκτρονικού καφενείου αν θες.
Όταν λοιπον μια αρχή χρησιμοποιεί τα μπλογκ σαν οργανο επικοινωνίας πρέπει να δέχεται και τα “καλά” και τα “κακά” δεν είναι μονόδρομος, όπως και το γραφείο τύπου του δήμου ας επέλεγε καλύτερα τα μέσα εποικινωνίας του. Eαν θεωρεί τα μπλογκ μη έγκυρα τοτε ας μην ξανασχοληθούν μαζί τους....τους συμφέρει άραγε? τι άλλες πλατφόρμες εποικινωνίας έχουν? Όσο για το Στεφανιδου, τουλάχιστον σε κάποια μπλογκ συμπεριλαμβανομένου του τσοπάνου που διαβάζω δεν εχω δει κατι στα πλαίσια της θεματολογίας της Στεφανίδου εκτος και αν διαβάσω τα σχόλια οπου εκει Ανωνυμε πρέπει να τα βάλεις με τους συντοπιτες μας για τα μυαλά που κουβαλάνε και οχι με τους διαχειριστές των μπλογκ. Πολύ ευκολο να ρίχνουμε ευθύνες και δύσκολο να τις αναλάβουμε...καλό θα ήταν να εξετάζουμε όλες τις πλευρές και λάθη ολοι κάνουμε και δεν είναι κακό αρκεί να τα αναγνωρίζουμε