Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Εκδήλωση για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων

Ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση με όλα τα Μέσα Ενημέρωσης οργανώνει το «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – Kαταναλώνουμε ό,τι  παράγουμε» για την προώθηση του αγώνα προτίμησης των ελληνικών προϊόντων. Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 και  ώρα 11πμ,  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας-ΒΕΑ (Ακαδημίας 18) και με θέμα «Η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί σήμερα εθνικό καθήκον».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κινήματος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει τους εκπροσώπους όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα, ιστοσελίδες, social media ) για να συζητήσουν για μια πιο συστηματική, ευρύτερη και σε πανελλήνια έκταση οργάνωση του αγώνα αυτού και του ρόλου του Τύπου.

«Ο αγώνας αυτός, τον οποίο διεξάγει το ΚΙΝΗΜΑ, επιβάλλεται σήμερα, που η χώρα μας δίνει τη μάχη για την ανάπτυξη, εντατικοποιηθεί και αγκαλιαστεί από όλους τους Έλληνες», αναφέρουν.


«Στον αγώνα προτίμησης των ελληνικών προϊόντων ο μεγάλος και αποφασιστικός ρόλος ανήκει ως είναι φυσικό στα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία ενεργά θα συμβάλουν για τη μεγαλύτερη επιτυχία της εθνικής αυτής προσπάθειας», προσθέτουν.


Στην συνάντηση θα μιλήσουν ο πρόεδρος Δημ. Μπέης, πρ. Δήμαρχος Αθηναίων, ο γεν. γραμματέας Κώστας Μουντζούρης, kαθηγητής, πρ. Πρύτανης ΕΜΠ, ο α’ αντιπρόεδρος Νίκος Σκουλάς, πρ. υπουργός Τουρισμού και ο β’ αντιπρόεδρος Γιώργος Καββαθάς, αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ. Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Αρβανίτης. Εχουν προσκληθεί και κατ' αρχήν δεχθεί την πρόσκληση να παρέμβουν η ηγεσιες της ΓΕΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΣΕΒ, της ΓΣΕΒΕΕ, της ΚΕΔΕ, των Επιμελητηρίων κ.α. φορέων.  Περισσότερες πληροφορίες στο www. protimoellinika.gr. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: