Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση προς τους αναγνώστες του Τσοπάνου

Αγαπητοί αναγνώστες, τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει στόχος κάποιων ομάδων και κάποιων blogs που καμία σχέση δεν έχουν με τον τόπο μας. Το μόνο που κάνουν είναι να βρίσκουν  σχόλια και αναρτήσεις, παλιά και νέα, για διάφορα άσχετα θέματα, που αφορούν η αναφέρονται στον πρόεδρο του ΔΣ κ Στάθη Γιαννέλο και να τα παραποιούν η να τα παρερμηνεύουν όπως τους συμφέρει. Ο σκοπός τους δεν έχει καμία σχέση με τα δημοτικά μας η τα τοπικά συμφέροντα, τις αντιδικίες και προβλήματα μας.
Το θεωρώ απαράδεκτο να γίνεται αυτό εις βάρος του μπλόγκ, των αναγνωστών, σχολιαστών και του κ. Γιαννέλου.
Σεβόμενος εσάς, τον δήμο και τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του αποφάσισα για ένα διάστημα και μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα, να μην αναρτήσω ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο που να αφορά τον πρόεδρο του ΔΣ είτε παραμείνει είτε αποφασίσει να επιμείνει στην παραίτηση του.
Το τελευταίο που θα ήθελε αυτό το ιστολόγιο είναι να χρησιμοποιηθεί σαν μέσο παραπληροφόρησης και όργανο σπίλωσης ενός καταξιωμένου επαγγελματία και εκπροσώπου του δήμου, και ειδικά για θέματα προσωπικά και εργασιακά του που καθόλου δεν αφορούν ούτε αυτό το μπλόγκ ούτε τον δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: