Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Beachwave 2011 . Άσπρα σπίτια-Παραλία Διστόμου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                   25 Ιουλίου 2011
Τα Κύματα της Παραλίας έτοιμα να ξεχυθούν”,
Το Beachwave 2011 ετοιμάζεται για μια ακόμη χρονιά να «ταράξει» με μουσική και νεολαιίστικες δράσεις την ησυχία του καλοκαιριού και να «ξυπνήσει» με τη ζωντάνια του την Παραλία Διστόμου στο χώρο του Beach Volley στα  Άσπρα Σπίτια στις 5,6 & 7 Αυγούστου.
Ήδη 17 σχήματα(!!!) έχουν δηλώσει συμμετοχή και ανυπομονούν να ανεβούν την εξέδρα στο beachvolley, που φέτος θα στηθεί πιο κοντά στο κόσμο και απέναντι απο τις κερκίδες του χώρου.

Όπως και πέρυσι θα υπάρχουν αρκετοί djs και ομάδα Graffiti art που θα γεμίσουν  με μουσική και περιβαλλοντική δράση το τριήμερο εκείνο, προβάλλοντας και προωθώντας ταυτόχρονα τις καλλιτεχνικές & μουσικές αναζητήσεις της νεολαίας του τόπου μας, που δεν έχει πολλά σημεία αναφοράς, δράσης και ψυχαγωγίας στην περιοχή μας.
Επιπροσθέτως, θα υπάρξει μίνι έκθεση περιοδικών εκδόσεων κόμικς, αφιερώματα σε αγαπημένους καλλιτέχνες όπως Jon Bon Jovi, Michael Jackson αλλά και στους Νίκο Παπάζογλου-Μανώλη Ρασούλη.
Η συμμετοχή στο τριήμερο θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες, ενώ παράλληλα θα ενεργοποιηθεί ικανός αριθμός εθελοντών από Αθήνα, Λιβαδειά, Δίστομο και Άσπρα Σπίτια, για τη σωστή διενέργεια του φεστιβάλ αυτού.
Έχει εξασφαλιστεί η τεχνική στήριξη του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας, στηρίζεται επικοινωνιακά από το Radio Distomo και το Ράδιο Ένωση αλλά και την καθημερινή εφημερίδα Βοιωτική ώρα, την DigiWorx mUlti-mEDIA στις νέες τεχνολογίες (Ιντερνετ κλπ), αλλά και από το πανελλήνια γνωστό social media music portal, musicheaven. Μέγας χορηγός η «Αλουμίνιον ΑΕ» και χορηγός η «Ford της Λιβαδειάς» - Αφοι Πανουργιά ΟΕ.
Υποστηρικτές της διοργάνωσης και των συγκροτημάτων θα είναι και τα μουσικά καταστήματα της Λιβαδειάς, Πολύτροπο & Music Pro, που θα προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις στους θεατές του Φεστιβάλ, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την πρωτοβουλία των Οργανωτών και το ωδείο Modern Music Academy.
Όλη η ενημέρωση για τα συμμετέχοντα σχήματα και λεπτομέρειες της διοργάνωσης υπάρχουν και διατίθενται από το ειδικό ενημερωτικό site του Φεστιβάλ www.beachwave.gr και στο σχετικό event μέσω facebook.
Οι Οργανωτές μας ενημερώνουν ότι θα υπάρξει συνάντηση με όλα τα σχήματα για τις προφεστιβαλικές λεπτομέρειες της οργάνωσης στις 30/7 στο Δίστομο στην αίθουσα προβολής του Μουσείου Θυμάτων Ναζισμού.
Καλούμε τους επισκέπτες να φροντίσουν έγκαιρα για τρόπους διαμονής στην περιοχή μας, καλώντας τους Οργανωτές για να τους κατευθύνουν στα καταλύματα του Δήμου μας ή μπαίνοντας στο site και να ενημερωθούν για τα τηλέφωνα των ξενοδοχείων της περιοχής μας.
Αναμένονται και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής σε συμμετοχές και happenings. Να είστε όλοι εκεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: