Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Έκτακτη συνάντηση για ενημέρωση όλων των επαγγελματιών του Δήμου ΔΑΑ‏




Αγαπητοί Συνάδελφοι,

σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε την Τρίτη ώρα 7 το απόγευμα σε έκτακτη συνάντηση στο χώρο των πολλαπλών χρήσεων του Λαογραφικού Αράχωβας, ώστε να σας ενημερώσουμε για προβολή του Δήμου μας στην Αμερική μέσω της επιτυχημένης εκπομπής ' Μαγειρική Οδύσσεια' η οποία προβάλλεται στο κρατικό αμερικάνικο κανάλι PBS με υψηλή τηλεθέαση ( 7,5 εκατομύρια Αμερικανοί) .

Παρακαλούμε όπως ειδοποιήσετε και άλλους συναδέλφους που τυχόν γνωρίζετε. Καθώς και φίλους σας επισιτιστές και εμπόρους.

Σας αναμένουμε
Με εκτίμηση
Καλούσα Ναυπακτίτου
Γραμματέας Συλλόγου Ξενοδόχων Αράχωβας

Σημείωση: Στην συνάντηση θα είναι και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΔΑA κος Γιανέλλος Στάθης καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος κα Σύρου Λένα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι να δώσουμε στην Κάλούσα και στο συνάφι της να διαχειριστούν τα χρήματά μας ,γιατί δεν πήγε καλά η περσινή σεσόν και το ταμείο είναι μείον, ας θυμηθούμε και αυτά που μάζευε για να μας διαφημίζει στο σάιτ του δήμου κάποια χρόνια πριν.... ά ρε ντομάτα που θέλετε ...

Καλούσα είπε...

http://www.hhf.gr/Default.aspx?id=161
Εδώ αναφέρεται ότι ο Σύλλογος είναι μέλος της ΠΟΞ!
Ως προς τον 7:44 ανώνυμο ποτέ δεν μάζεψα χρήματα για διαφήμιση στο site του Δήμου (www.arachova.gr)
Ευχαριστώ!

Επαγγελματίας είπε...

Ανωνυμε επαγγελματια που σου πέρνει τα λεφτά η Καλουσα και το συναφι της, μπορείς πολύ απλά να μην τα δόσεις. Δεν στα πέρνει με το ζόρι. Θυμήσου όμως οτι εάν δεν δουλευεις καθόλου καποια στιγμή και οι υπολοιποι, λιγότερο στενομυαλοι απο εσένα, δουλεύουν μην κανεις παραπονα. Επίσης τα πράγματα ειναι πολύ απλά... εχεις αλλη αποψη? Πες την και να κανουμε το δικό σου. Οσον αφορά την επίθεση προς την Καλούσα, σκέψου απλά οτι υπάρχουν και ενεργοι συμπολίτες και όχι μόνο "καναπεδάκιδες" με σταυρωμένα τα χέρια.