Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

H Εpson κάνει αυτό που δεν έκανε ο Γερουλάνος

"Go Greece" από την EPSON


Κεντρικό σύνθημα σε καμπάνια της εταιρίας

                                  
                                                                                                       Η EPSON μια από τιςμεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες στον κόσμο παραγωγής σύγχρονων εκτυπωτών, φωτογραφικών μηχανών υψηλής τεχνολογίας, και των αντίστοιχων αναλώσιμων, όπως επίσης παραγωγής χαρτιού κάθε είδους και για κάθε χρήση (μελάνια, μνήμη για φωτ. μηχανές,  κτλ)   στην φετινή της καμπάνια προώθησης του ειδικού χαρτιού εκτύπωσης φωτογραφιών (8,5 Χ 11) έχει ως κεντρικό της σύνθημα και την γνωστή φωτογραφία της Σαντορίνης   “GO GREECE  and enjoy life”! 

Εδώ και λίγες  ημέρες σε όλα τα μεγάλα και γνωστά  καταστήματα  και υποκαταστήματα πώλησης χαρτιού εκτυπωτών, υπολογιστών,  ηλεκτρονικών ειδών,  στην Αμερική τον Καναδά και το Μεξικό αλλά και στην  Ευρώπη στα ράφια πώλησης χαρτιού εκτύπωσης φωτογραφιών δεσπόζουν παντού τα πακέτα της EPSON με  την φωτογραφία της Σαντορίνης και το  “GO GREECE  and enjoy life”. Ειδικά τώρα αυτή η καμπάνια αποκτά την δική της σημασία αφού το ελληνικό κράτος αδυνατεί να διαφημίσει την Ελλάδα στα μεγάλα αμερικανικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ με τους γνωστούς παραδοσιακούς τρόπους (TV, RADIO κτλ) λόγω οικονομικής δυσπραγίας. 

To συγκεκριμένο αναλώσιμο έχει παραχθεί σε εκατομμύρια αντίτυπα και  η Ελλάδα προβάλλεται εντελώς δωρεάν ως βασικός προορισμός διακοπών σε εκατομμύρια υποψήφιους καταναλωτές των προϊόντων της γνωστής πολυεθνικής. Η EPSON ιδρύθηκε το 1942, σήμερα έχει 75.000 εργαζόμενους  και έχει περισσότερα από 100 μεγάλα δικά της καταστήματα σε όλο τον κόσμο και είναι συμβεβλημένη και συνδεμένη με τα μεγαλύτερα καταστήματα πώλησης υπολογιστών, αναλώσιμων, χαρτιών, εκτυπωτών, φωτογραφικών μηχανών και γενικά σύγχρονης υψηλής τεχνολογίας.   

Λέτε από αυτό το σύνθημα να κερδίσει η χώρα μας περισσότερους επισκέπτες;  Μήπως αυτό το γεγονός να το εκμεταλλευόταν ανάλογα ο ΕΟΤ και το αρμόδιο υπουργείο; Σε κάθε περίπτωση μια ευχαριστήρια επιστολή του αρμόδιου υπουργού(Π. Γερουλάνου) προς την εταιρία που προβάλλει την Ελλάδα εντελώς δωρεάν σε εκατομμύρια μάτια αν μη τι άλλο είναι επιβεβλημένη!

http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: