Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Οι Γερμανοι μας "ξανασφάζουν " όπου και όταν μπορούν

http://3.bp.blogspot.com/-Rzcz0dkGHmk/Thq2x4MzqZI/AAAAAAAAEqc/-Mb4NO0_WBA/s1600/ote_ana20081.jpgΜετά από την απόφαση του ΟΤΕ να κλείσει ΟΛΑ τα καταστήματα του ΔΑΑ δηλαδη αυτό του Διστόμου οι δημότες δεν μπορεί παρά να ταλαιπωρηθούν αφάνταστα.Αν μη τι άλλο οι Γερμανοί ας σεβαστούν τους διστομίτες, ας σκεφτούν τι τους έχουν κάνει στο παρελθόν και ας μην συνεχίσουν να τους βασανίζουν άλλο πιά.


Μπράβο στο Εργατουπαλληλικό Κεντρο Λιβαδειάς για την πρωτοβουλία-διαμαρτυρία τους.

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δημάρχου  Ι. Ανδρεαδάκη  - 321 00  ΛΙΒΑΔΕΙΑ  ΤΗΛ. {22610} 28344-23912
                    FAX 22610-28344 -  MAIL  : ergkliv@otenet.gr
                                WORKERS’ UNION OF LEVADIA
         SECTION: GENERAL WORKERS’ UNION OF GREECE

           AΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ  : 391/2011                        Λιβαδειά  11/8/2011

                   
                                                  ΠΡΟΣ: Γερμανική Πρεσβεία  στην Αθήνα
                                                                Κον  Πρέσβη

  

           Κύριε  Πρέσβη
   Θέλουμε να κάνετε άμεσα παρέμβαση στην    DEUTSCHE TELEKOM,                                                                                                                                                               ώστε να παραμείνει ανοιχτό το Διοικητικό Τμήμα του Υποκαταστήματος  ΟΤΕ στο Δίστομο, μέσα στα πλαίσια της  Κοινωνικής  Εταιρικής  Ευθύνης, διότι εξυπηρετεί ηλικιωμένους, οι οποίοι ήταν θύματα της γερμανικής θηριωδίας του 1944.
Είναι άνθρωποι χωρίς να έχουν  την οικονομική  και τη φυσική δυνατότητα να μπορούν να μεταφερθούν μισή ώρα μακριά για να εξυπηρετηθούν.
   Σημειώνουμε ότι δεν υπάρχει άλλο Υποκατάστημα στον ευρύτερο Καλλικρατικό Δήμο Διστόμου ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν.
  
     Περιμένουμε τις άμεσες ενέργειες σας




                                                 ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ      
                                  Πρόεδρος  Εργατικού  Κέντρου  Λιβαδειάς              

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ Ι.ΣΤΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ!

3o mati είπε...

πολυ καλη κινηση. συγχαρητηρια στο εργατικο κεντρο λιβαδειας και στον προεδρο του.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 3!!!!!!!!ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΠΑΓΚΑΛΕ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

mprabo proedre gia to xionodromiko esy gia ta sfagia oso gia to bohtheia gia thn araxwba tha ta brei h dikaiwsynh gia to 2009 poy einai aplyrwtoi kapoioi alloi ta efagan mallon kai oxi oi ergazomenoi araxwbites jypnate mas doyleyoyn akomh oi dikoi mas edw einai xeiroteroi kai apo toys pasokoyw toy distomoy

3o mati είπε...

προς ανωνυμο ψευτη 11.23

ο κυριος σταθας σαν προεδρος του εργατικου κεντρου λιβαδειας δεν εστειλε καταγγελια στο δημοτικο συμβουλιο για τα 3 επιδοματα που γραφεις.αυτα τα περνουν ολοι οι εργαζομενοι στο ''προγραμμα βοηθεια στο σπιτι'' απο το υπουργειο εσωτερικων. ολη η ελλαδα εχει το ιδιο προγραμμα εκτος απ την αραχωβα!!!!!εκει τα επιδοματα ειναι στα συρταρια της δετπα και ειναι καταμαυρα.
ο κυριος προεδρος του εργατικου κεντρου λιβαδειας ρωτουσε την δημοτικη αρχη γιατι ειναι απληρωτοι οι εργαζομενοι στην αραχωβα απο το 2009,και στην αντικυρα απο το 2010.
λασπολογοι και ψευτες δεν σας σωζει τιποτα.
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ....

Γ.Κ. είπε...

Μπράβο στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου. Αλλο ένα παράδειγμα που η ηθική και η αιδώς θυσιάζονται μπρος στο υλικό κέρδος και τα μικροσυμφέροντα. Λέτε τελικά να μην ήταν καλύτερα που πουλήσαμε τον ΟΤΕ αντί ενός πινακίου φακής;

3o mati είπε...

31/8/2011

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΘΕΜΑ : Καθυστερήσεις στην καταβολή δεδουλευμένων και μη υπογραφή συμβάσεων για τους εργαζόμενους στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι » Διστόμου - Αράχοβας – Αντίκυρας.

Γιατί; Επιτέλους πείτε μας .Το Σωματείο εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι » Ν. Βοιωτίας διαμαρτύρεται έντονα για την αδιάφορη στάση του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας και πιο συγκεκριμένα για την απαράδεκτη στάση της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του παραπάνω Δήμου απέναντι στους εργαζόμενους , οι οποίοι εργάζονται σε αυτά τα προγράμματα από το 2003 έως και σήμερα.

Όλοι, και ιδιαίτερα οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι , συμβάλλουν καθημερινά με τη στάση και την εργασία τους στη διατήρηση του Κράτους Πρόνοιας αλλά πλέον έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση για να μη πούμε εξαθλίωση, αφού δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τις βασικές τους υποχρεώσεις .

Όπως γνωρίζετε , αυτή τη χρονική περίοδο , η οποία είναι μεταβατική και κρίσιμη για την μελλοντική πορεία των Προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» παρατηρείται:
Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 10 μηνών ( 2010 – 2011) χωρίς να συνυπολογίσουμε και την καθυστέρηση πληρωμών 6 μηνών από το 2009 από τη Δημοτική Επιχείρηση για το πρόγραμμα της Δημοτικής Ενότητας Αράχοβας.
Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην υπογραφή συμβάσεων των εργαζομένων από 01/01/2011 με τη Δημοτική Επιχείρηση η οποία είναι ο φορέας υλοποίησης του παραπάνω προγράμματος .
Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Διστόμου - Αράχοβας – Αντίκυρας είναι μια από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που δεν έχει αποστείλει τα δικαιολογητικά – έγγραφα τα οποία έχουν ζητηθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος για την κάλυψη δαπανών λειτουργίας των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι » του πρώτου εξαμήνου του 2011.
Αδικαιολόγητες περικοπές στα επιδόματα των εργαζομένων .

Δυστυχώς η υπομονή μας και η καλή μας θέληση εξαντλήθηκε και εάν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα άμεσα, οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας , κινητοποιήσεις και σε κάθε νόμιμη ενέργεια .

Είμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε .


Για το Δ.Σ.


Πρόεδρος
Παπαϊωάννου Λουκία

Γεν. Γραμματέας
Κοσμίδης Κων/νος

Ανώνυμος είπε...

1oν:
Γράφει ο Πρόεδρος στην επιστολή "..δεν υπάρχει άλλο Υποκατάστημα στον ευρύτερο Καλλικρατικό Δήμο ΔΙΣΤΟΜΟΥ (;) ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν.."
είπαμε το όνομα του Δήμου είναι ΔΑΑ, πάρτε το επιτέλους εκεί κάτω απόφαση

2ον:
Δεν είδα καμία κινητικότητα από μέρους σας όταν κλείνανε τον ΟΤΕ της Αράχωβας, δεν έχουμε γέρους εδώ; Δεν ήρθαν Γερμανοί κι εδώ; Αλλά τώρα που τα τύμπανα ήρθαν στο δικό σας χωριό ξυπνήσατε ε;
Anyway, από τη στιγμή που εσείς τον ξεπουλήσατε τον ΟΤΕ, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, έναντι πινακίου φακής και χωρίς να αποσπάσετε δεσμεύσεις περί "Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης" όπως λέτε,τί μιλάτε τώρα; Για τα μάτια του κόσμου; Βρε κουρνιαχτός...