Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήρια του αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας στους επιτυχόντες των πανελλαδικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 
ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗ
ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ  ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους υποψηφίους ΑΕΙ και ΤΕΙ, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Θερμά Συγχαρητήρια σε όλες και  όλους τους υποψήφιους της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας,  για την επιτυχία τους να εισαχθούν στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Αυτοί, αρχίζουν μια σημαντικά γόνιμη περίοδος της ζωής τους,  που θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες στη μόρφωση,  θα τους παρέχει ένα επιπλέον εφόδιο για να βγουν μετέπειτα στην αγορά εργασίας, αλλά και θα τους διαμορφώσει ως ολοκληρωμένους ακαδημαϊκούς πολίτες. Τους έχουμε ανάγκη.
         Οι υποψήφιοι, που  δεν κατάφεραν όπως σχεδίαζαν και επιθυμούσαν, έχουν πάντοτε μια δεύτερη ευκαιρία. Η ζωή βρίσκεται μπροστά τους και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να αναδείξουν τις ικανότητες τους. Μια πρόσκαιρη αποτυχία, είναι η νέα αφετηρία. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στους νέους στόχους τους.
Συγχαρητήρια στους γονείς και τους καθηγητές μας, που συμπαραστάθηκαν στους υποψηφίους.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ

1 σχόλιο:

Μικροί άνθρωποι είπε...

Για τέτοια, δεν τους πιάνει κανείς.
Για την φτώχεια που βιώνουν και θα βιώσουν οι γονείς των παιδιών,για την δημόσια και δωρεάν παιδεία που μας επιβάλει το κόμμα του( ΠΑΣΟΚ )μούγκα.

Μικροί άνθρωποι ,μικρές και οι πράξεις τους.