Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Δελτίο τύπου της Δημοτικής Συνεργασίας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Κύριε Δήμαρχε
  
Πολλές φορές έχετε δηλώσει ότι είστε υπέρμαχος της νομιμότητας και της διαφάνειας στην πολιτική ζωή του τόπου.
Όλοι έχουμε ζήσει στο παρελθόν, φαινόμενα κακοδιαχείρισης και αδιαφορίας  στις  Δημοτικές Ενότητες , ο καθένας ξεχωριστά, που μας υποβάθμισαν  σαν κοινωνίες ποιοτικά και οικονομικά.

 Η καθαριότητα είναι ο καθρέφτης κάθε τόπου , το πρώτο πράγμα που βλέπει ο επισκέπτης, δείχνει το επίπεδο πολιτισμού του.

Δυστυχώς, οκτώ μήνες τώρα, υπάρχει μια απραξία, κανένας δεν γνωρίζει τι γίνεται, απασχολούμενοι στην καθαριότητα, από διάφορες Δημοτικές Ενότητες πάνε κι’ έρχονται, και το αποτέλεσμα μηδέν.
Τώρα τελευταία ακούστηκε, ότι αναθέσατε σε εργολάβο το κόψιμο χόρτων στην Αράχοβα και στον Οικισμό Άσπρα Σπίτια της Παραλίας Διστόμου αναθέσατε την καθαριότητα και το πράσινο σε γνωστό συγγενικό σας πρόσωπο.
Οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν Σαββατοκύριακα;
Εάν αληθεύουν αυτά κ. Δήμαρχε, πως ο τέως Δήμος Διστόμου τα κατάφερνε με το ίδιο προσωπικό ,το οποίο και σήμερα έχετε.
Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην Δήμο Αράχοβας.
Με ποια απόφαση τους κάνατε την ανάθεση; 
Ο κ. Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος καθαριότητας, γιατί δεν συντονίζει σωστά το προσωπικό καθαριότητας, για καλύτερα αποτελέσματα;
Πιστεύω, κ. Δήμαρχε, ότι εάν υπήρχαν κάποια προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας, θα έπρεπε να απευθυνθείτε στο Δημοτικό σας Συμβούλιο και όχι στους διάφορους συγγενείς σας εξαργυρώνοντας εκλογικές επιταγές.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ. Ο Κ.ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΡΟ ΠΕΤΥΧΕ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ. ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΟΒΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΑΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΙΟΝΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

ΞΑΔΕΛΦΟΣ είπε...

Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΑΘΗΣ.ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 3 ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΟ.ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ .ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ 600 ΟΙ ΡΗΜΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

το γνωστο γραφειο μηχανικων ξαναχτυπησε.στη λασπη μαθανε τοσα χρονια .η δουλεια τους ειναι.χασαν την κουταλα

3o mati είπε...

και στον τομεα αυτον δηλ.στην καθαριοτητα υπαρχει ενα μπαχαλο κακοδιαχειρισης.
ειναι ενα πολυ σοβαρο ζητημα που θα σκασει σε λιγο η μπομπα και θα φαει και τους καθαρους....

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δ.Σ.Α.Α ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ .
ΕΤΣΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ Δ.Α.Α