Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Κατασκηνώσεις ηλικιωμένων απο τον Δήμο Λεβαδέων

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
Λιβαδειά, 18- 08-2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στο πλαίσιο του προγράμματος κατασκηνώσεων για ηλικιωμένους του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακοινώνει ότι δημότες άνω των 60 ετών μπορούν να συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί στον κατασκηνωτικό χώρο Αγίας Παρασκευής Λάρισας και για το χρονικό διάστημα 25/8 έως 4/9.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ότι η κατάσταση της υγείας τους, τους επιτρέπει τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν και ηλικιωμένοι που είτε επισκέπτονται ΚΑΠΗ είτε όχι εφόσον βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία.
Επισημαίνεται ότι όσων εκ των συμμετεχόντων έχουν ετήσιο εισόδημά που υπερβαίνει το ποσό των 12.000 € υποχρεούνται να καταβάλλουν 30 € ως συμμετοχή.
Σημειώνεται τέλος, ότι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα διαμένουν σε σκηνές τουλάχιστον 6 ατόμων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, παρακαλούμε να απευθύνεστε στο ΚΑΠΗ του Δήμου Λεβαδέων, μέχρι την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011 (αρμόδιος υπάλληλος κα Αναστασία Καλομοίρη, τηλ. 22610-24984).

Δεν υπάρχουν σχόλια: