Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Μπλόκο σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας από τον Ολυμπιακό Βόλου

Χαραμάδα ελπίδας για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος δικαιώθηκε από το το Διοικητικό Εφετείο στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε με αίτημα να μην πάρει καμία ομάδα τη θέση του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας προτού εκδικαστεί η κύρια αγωγή που έχει καταθέσει στο ίδιο δικαστήριο με αίτημα την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) που τον υποβιβάζει στη Δ΄ Εθνική.

«Κάναμε αίτηση ακύρωσης της απόφασης της ΕΕΑ και το Διοικητικό Εφετείο αποφάσισε την αναβολή των αγώνων του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και την απαγόρευση της εξέτασης των φακέλων και χορήγησης πιστοποιητικού στη Δόξα Δράμας και το Λεβαδειακό. Όπως καταλαβαίνετε δεν ευοδώνονται μέχρι στιγμής οι προσδοκίες κάποιων. Είμαστε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ισοφαρίσαμε: Κυβέρνηση – Ολυμπιακός Βόλου: 1-1», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας» ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Βόλου κ. Θανάσης Χαρμάνης.

Ο κ. Χαρμάνης εμφανίστηκε σχεδόν σίγουρος πως όλα θα έχουν τελειώσει το επόμενο 20ήμερο θετικά για την ομάδα του: «Εκτιμώ πως θα υπάρχει απόφαση. Το πιο σωστό είναι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο. Δεν θα χανόταν ο κόσμος αν η πρώτη αγωνιστική, εν όψει και της διακοπής λόγω της εθνικής, να αναβληθεί».

Κατά την άποψη των παραγόντων του Ολυμπιακού Βόλου η αποδοχή των ασφαλιστικών μέτρων είναι ένα σημαντικό βήμα, μια και το Εφετείο μπλοκάρει τον υποβιβασμό της ομάδας μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Η απόφαση αυτή αυτόματα συμπαρασύρει και την Καβάλα οι αγώνες της οποίας επίσης δεν μπορούν να διεξαχθούν. Μέχρι να εκδώσει απόφαση το Διοικητικό Εφετείο το πρωτάθλημα της Λίγκας προφανώς θα διεξάγεται με 14 ομάδες. Η Σούπερ Λίγκα έσπευσε πάντως να διαγράψει από την ιστοσελίδα της τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.
www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: