Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ο πρόεδρος του ΔΣ του δήμου ΔΑΑ συγχαίρει τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ.ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΙΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΩ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΦΗ ΚΟΡΟΔΗΜΟΥ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ-ΚΑΛΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ
ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε πες και καμμιά καλή κουβέντα γιαυτούς που δεν τα κατάφεραν

Ανώνυμος είπε...

τι να πει...οτι θα τον πιεζουν να τους παρει στη coca cola.ωραιο κειμενο,ανθρωπινο προεδρε.μη γκρινιαζουμε συνεχεια

ΑΝΝΑ_ΜΑΡΙΑ είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ...ΣΟΥΠΕΡ!!!!

ΑΝΝΑ_ΜΑΡΙΑ είπε...

...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΑΚΙ...
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΠΡΟΕΔΡΕ;;;

Ανώνυμος είπε...

μη βρε αννα μαρια.καλα λογια εσυ για τον προεδρο.χαλασες.ριξε λιγο λασπη να ξαναβρεις τον εαυτο σου

Ορεσίβιος είπε...

Αυτό που γίνεται σε αυτό το blog (ενίοτε και σε άλλα) και γενικότερα στο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας είναι φοβερό. Θα σας το εξηγήσω με δυο λόγια:

Γίνεται λοιπόν κάτι (ας πούμε ένα επίτευγμα σαν το σημερινό) για το οποίο πρέπει όλοι να χαρούμε και να δώσουμε συγχαρητήρια σε αυτόν ή αυτούς που το κατάφεραν.
Εδώ εμφανίζεται ο Πρόεδρος κύριος Γιανέλλος και με μια βαρύγδουπη δήλωση, που φανερώνει την μεγάλη του αγάπη για τον τόπο αλλά και την ανωτερότητά του, καταφέρνει το εξής μαγικό: "όλοι (εντός εισαγωγικών)" στρέφουν τα συγχαρητήριά τους προς τον Πρόεδρο για τη δήλωσή του, ενώ αυτός ο δόλιος που προσπάθησε και κόπιασε για κάτι, μένει με την χαρά της... αναγνώρισης του Προέδρου! Αυτή βέβαια η αναγνώριση, μοιάζει να πηγάζει από όχι και τόσο ανιδιοτελή κίνητρα, αλλά από την έμφυτη τάση της αυτοπροβολής.

Τούτο το πραγματικά αξιοπερίεργο, το παρατηρώ επί μακρόν, αν και δεν είχα την όρεξη να το επισημάνω νωρίτερα.

Είναι τόσο έντονο το φαινόμενο αυτό, που αναρωτιέμαι αν όλοι εμείς οι απλοί πολίτες αντλούμε μερική από την σπουδαία ομολογουμένως προσωπικότητα του Προέδρου και καταφέρνουμε τα επιτεύγματά μας, ή αν οι επιτυχίες μας οφείλονται σε καθαρή τύχη.

Πραγματικά κύριε Γιανέλλο δεν έχω κάτι ιδιαίτερο μαζί σας, και αναγνωρίζω τις σπουδαίες ικανότητες σας ως επαγγελματία (αυτό έτσι κι αλλιώς το αποδεικνύει η επιτυχημένη πορεία σας στον επαγγελματικό στίβο), όμως μπορείτε να μας δώσετε εσείς μια εξήγηση πώς γίνεται πάντα στο τέλος να σας χειροκροτούν (εξαιρώ τον εαυτό μου για ευνόητους λόγους);

Μήπως τελικά είμαστε δεν έχουμε το θάρρος να κοιτάμε ίσα στα μάτια Προέδρους, Δημάρχους, βουλευτές και άλλους αξιωματούχους και να αποδίδουμε τα του Καίσαρως τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ;

Η απάντηση είναι δική σας... Το ίδιο και οι κρίσεις.

Ορεσίβιος

simos είπε...

ορεσιριε
οι ομπρελες της coco-cola δεν αντεξαν τον αερα του distomoy και επεσαν.

ανταρσιας 85 είπε...

καλα τον γιαννελο τον μαθαμε ολοι τον ορεσιβιο τον ξερει κανεις;
θελω και γω να συγχαρω ολα τα παιδια του δημου δ.α.α που περασαν και αυτα που δεν τα καταφεραν.

Ανώνυμος είπε...

τωρα ποιος ειναι ο ορεισιβιος.το 3 ματι ο ηλιος η ο γιανοδιστομιυτης.θα το παιξω ασσο προεδρε

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΡΕΙΣΙΒΙΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ .ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ Η ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ.ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ 2 ΛΟΓΙΑ.Α ΡΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙΤΕ

ΑΝΕΠΑΦΟΣ είπε...

ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ .ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ.,ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΜΑΖΩΞΕΙΣ.ΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ,ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ...ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ..,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΙΧΑΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ρ Ε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ.ΡΕ ΤΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ.ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Τσοπανε δεν εισαι σωστος. Κοβεις σχολια που θα επρεπε να το βγαλεις. Ουτε εβρισα ουτε τιποτα αλλα με εκοψες. Γλυψε λοιπον το Γιανελλο μπας και σου πεταξει κανα κοκαλο να γλειψεις. Ξεφτιλισμενε ε ξεφτιλισμενε.

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

αγαπητε τσοπανε θα ηθελα να ζητησω μια χαρη για πρωτη φορα.εγραψα το κειμενο αυτο απο την χαρα μου που παιδια που εζησα την αγωνια τους και των γονιων τους τα καταφεραν ενθυμουμενος αναλογα χρονια δικα μου και την χαρα που ειχε νοιωσει τοτε ο μακαριτης ο πατερας μου.ουτε αυτοπροβολη ουτε τ αλλα.θα σε παρακαλεσω λοιπον να σταματησεις τα σχολια σ αυτην την αναρτηση σεβομενος την προσπαθεια των παιδιων.οι γνωστοι εχθροι μου και οι δηθεν φιλοι μου μπορουν να βριζουν ελευθερα απο αλλες στηλες .οταν ασχοληθηκα με τα κοινα ειχα πληρη επιγνωση τι με περιμενει.θα μας παρει λιγο καιρο να γνωριστουμε αλλα θα τα καταφερουμε.ευχαριστω

Γιάννης ΛΟΥΚΑΣ είπε...

Στην ονομαστική αναφορά παρακαλώ να συμπεριληφθεί και ο Δημοτικός Σύμβουλος (και μεταλλωρύχος) κ. Γιάννης Ανδρίτσος, που είχε τη μεγάλη χαρά (μαζί με τη σύζυγό του εκ Διστόμου) να απολαύσουν τη διπλή επιτυχία (και τα διπλά έξοδα άραγε;) από τις δίδυμες κόρες τους.
Επίσης θερμά συγχαρητήρια και στους συναδέλφους κ.κ. Γιώργο Ράπτη από την Αράχωβα, Γιάννη Τζοβάνα από το Δίστομο και Λουκά Ματθαίου από το Στείρι για τις επιτυχίες των παιδιών τους.
Πέρα από την ονομαστική αναφορά, ευχές για καλές σπουδές σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν και καλές αποφάσεις για όσους "απέτυχαν" και οι οποίοι μπορεί να αποδειχθούν πολύ πιο τυχεροί!
ΥΓ: Για το θέμα αυτό ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο μου (στην ενότητα ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ- ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ) στις 22/06/2011. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας του ρίξει μια ματιά.

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ .ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Πρόεδρε έχεις απόλυτο δίκιο. Ετσι και αλλιώς μετά τον ανώνυμο που με βρίζει επειδή δεν έβγαλα τα προσβλητικά του σχόλια είχα αποφασίσει και δεν αναρτούσα πλέον σχόλια σε αυτό το Θέμα.
Αγαπητοί αναγνώστες, καταφέρατε για μία ακόμα φορά να χάσετε την ουσία της ανάρτησης και του θέματος και να βρείτε πεδίο για άλλον έναν καυγά γιανελλικών και αντιγιανελλικών.
Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο, και το λέω εγω που δεν έχω τίποτα εναντιον του προέδρου αλλά ούτε και του χρωστάω κανένα "γραμμάτιο" ώστε να τον χαϊδεύω όταν δεν πρέπει.
Καταφέρατε να κάνετε πεδίο μάχης μία συγχαρητήρια επιστολή που καλώς η κακώς ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που εστάλη από όσους ασχολούνται με τα κοινά στον δήμο μας και αυτό τιμά τον αποστολέα.
Όσο για τον ανώνυμο που με βρίζει γιατί δεν έβγαλα το σχόλιο του για τον Γιαννέλο, προφανώς θα ήταν ένα από τα 32 που έκοψα γιατί είτε ήταν ευθέως υβριστικά , είτε προσβλητικά. Το ύφος και ο τρόπος έκφρασης της διαμαρτυρίας δείχνουν ίσως και τι θα ήταν το περιεχόμενο του σχολίου του αντίστοιχα.
Καταφέραμε τελικά να κάνουμε την χαρά των παιδιών μας πεδίο μάχης και αντιπαράθεσης. Ας σταματήσουμε εδώ και ας ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά ένα λαμπρό μέλλον.