Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ο πρόεδρος της Τσεχίας εκτός από ρατσιστής είναι και… ολίγον κλεφτάκος!

«Οι Έλληνες δεν δουλεύουν, κάθονται όλη μέρα, πίνουν ούζο και πρέπει να βγουν από την ΕΕ» απεφάνθη ο γνωστός ρατσιστής και αντευρωπαϊστής πρόεδρος της Τσεχίας Βάτσλαβ Κλάους.  Μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε  την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη λέγοντας ότι μια μείωση του αριθμού των μελών της ευρωζώνης «δεν θα είναι καταστροφή». Εκτός όμως από αντιευρωπαϊστής και ρατσιστής ο Κλάους, είναι και λίγο… κλεφτάκος. Ας θυμηθούμε με πόση μαεστρία… τσέπωσε το στυλό σε μια συνέντευξη Τύπου στο Σαντιάγκο της Χιλής όπου ήταν καλεσμένος…





Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού στο παραλήρημα του Τσέχου προέδρου: «άκουσα  τον Πρόεδρο της Τσεχίας, τον Βάτσλαβ Κλάους, ο οποίος βεβαίως είναι γνωστός αντιευρωπαϊστής, αλλά τώρα θέλει να εκφράζει τον λαϊκιστικό αντιευρωπαϊσμό του υβρίζοντας τους Έλληνες, λέγοντας ότι “εμείς είμαστε εδώ και πίνουμε τα ούζα μας και καλοπερνάμε και αυτοί είναι οι σκληροί που δουλεύουν κ.λπ.”
Αν η Ευρώπη δεν ξεπεράσει τέτοιες αντιλήψεις και εγκλωβιστεί σ’ αυτά, τότε θα πάμε σε μια Ευρώπη κατακερματισμένη» τόνισε.
http://www.kentrinews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 7:32ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΗ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ?ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΛΑΣ ΑΕΡΩΛΟΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ.