Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία εργαζομένων στα προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι

31/8/2011
 
ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
 
ΘΕΜΑ : Καθυστερήσεις στην καταβολή δεδουλευμένων και μη υπογραφή
συμβάσεων για τους εργαζόμενους στα προγράμματα <<Βοήθεια στο Σπίτι >>
Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας.
 
Γιατί; Επιτέλους πείτε μας .Το Σωματείο εργαζομένων <<Βοήθεια στο Σπίτι
>> Ν. Βοιωτίας διαμαρτύρεται έντονα για την αδιάφορη στάση του Δήμου
Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας και πιο συγκεκριμένα για την
απαράδεκτη στάση της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του παραπάνω
Δήμου απέναντι στους εργαζόμενους , οι οποίοι εργάζονται σε αυτά τα
προγράμματα από το 2003 έως και σήμερα.
 
Όλοι, και ιδιαίτερα οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι , συμβάλλουν
καθημερινά με τη στάση και την εργασία τους στη διατήρηση του Κράτους
Πρόνοιας αλλά πλέον έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση για
να μη πούμε εξαθλίωση, αφού δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τις βασικές
τους υποχρεώσεις .
 
Όπως γνωρίζετε , αυτή τη χρονική περίοδο , η οποία είναι μεταβατική
και κρίσιμη για την μελλοντική πορεία των Προγραμμάτων <<Βοήθεια στο
Σπίτι>> παρατηρείται:
Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη καταβολή των δεδουλευμένων των
εργαζομένων για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 10 μηνών ( 2010 - 2011)
χωρίς να συνυπολογίσουμε και την καθυστέρηση πληρωμών 6 μηνών από το
2009 από τη Δημοτική Επιχείρηση για το πρόγραμμα της Δημοτικής
Ενότητας Αράχοβας.
Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην υπογραφή συμβάσεων των εργαζομένων από
01/01/2011 με τη Δημοτική Επιχείρηση η οποία είναι ο φορέας υλοποίησης
του παραπάνω προγράμματος .
Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Διστόμου - Αράχοβας -
Αντίκυρας είναι μια από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που δεν έχει
αποστείλει τα δικαιολογητικά - έγγραφα τα οποία έχουν ζητηθεί από την
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος για την κάλυψη δαπανών λειτουργίας των
δομών <<Βοήθεια στο Σπίτι >> του πρώτου εξαμήνου του 2011.
Αδικαιολόγητες περικοπές στα επιδόματα των εργαζομένων .
 
Δυστυχώς η υπομονή μας και η καλή μας θέληση εξαντλήθηκε και εάν δεν
καταβληθούν τα δεδουλευμένα άμεσα, οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε
επίσχεση εργασίας , κινητοποιήσεις και σε κάθε νόμιμη ενέργεια .
 
Είμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε .
 
 
Για το Δ.Σ.
 
 
Πρόεδρος
Παπαϊωάννου Λουκία
 
Γεν. Γραμματέας
Κοσμίδης Κων/νος

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΡΩΤΑ Ω ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ .ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Α ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ.ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΩΡΕ ΩΡΕ ΩΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΣΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΗ ΓΕΡΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ?ΝΤΡΟΠΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι άνεργος Πτυχιούχος, με ταΐζουν ακόμα οι γονείς μου. Προτείνω να εργαστώ στη θέση αυτών που αργούν να πληρωθούν, να παίρνω τα μισά λεφτά, να πληρώνομαι μια φορά το χρόνο και να δουλεύω όλες τις μέρες της εβδομάδας. Έτσι κι αλλιώς στη Λάκα τη βγάζω κάθε μέρα, θα γλιτώσω και τους καφέδες.

Ανώνυμος είπε...

Η άλλη πλευρά που ακούγετε είναι ότι τα επιδόματα αυτά είναι νόμιμα και δίνονται σε όλους τους Εργαζόμενους των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι Πανελλαδικά. Μάλλον η Αράχωβα δε τα έδινε τόσο καιρό για να μπαίνουν στα συρτάρια της Επιχείρησης. Οι εργαζόμενοι στο Δίστομο καλά κάνουν να διεκδικήσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους. Προτείνω στους εργαζομένους να κινηθούν νομικά και να τους δοθεί ότι είναι νόμιμο. Άκουσα πάλι ότι τους κόβουν το οικογενειακό επίδομα - γάμου!!! Από πότε είναι παράνομο ένας εργαζόμενος παντρεμένος να παίρνει αυτό το επίδομα???? Ας μας απαντήσουν οι αρμόδιοι που το έκριναν παράνομο!!

3o mati είπε...

λασπη,λασπη,λασπη...
απαξιωση σε ολους και σε ολα...
κομπλεξ...ψεματα συνεχεια...ξεπετσωτα ανθρωπακια…

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε των 7.35 εχεις τρια ελαττωματα.πρωτον.εισαι απο την αραχωβα κι οχι απο το διστομο.δευτερο δεν ακουγεσαι για πορωμενος πρασινοφρουρος και τριτο δεν ζητας καμια δεκαρια επιδοματα επιπλεον.αρα λαμπρου δεν σταθας δεν εστω ρε παιδι μια φουντα εναν δημακα να χες που πας ρε καραμητρο.ρε λαμογια του δημοσιου τομεα αφου δεν σας αρεσει στο δημοσιο τραβατε ρε στο αλουμινιο να δουλεψετε να δειτε ποσα απιδια ποιανει ο σακκος

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι όποιος θέλει μπορεί να βρει κάποια δουλειά και να μην την βγάζει στα καφέ! Αλλά περιμένουν όλοι να βρουν δουλειά στο αντικείμενό τους ή σε γραφείο. Δύσκολο στις μέρες μας δε λέω, ακατόρθωτο όμως όχι!!! Αν ο καθένας εργαζόμενος οικειοθελώς θέλει να παίρνει τρεις και εξήντα, καλά κάνει το Δ.Ν.Τ. Άντε, αργήσατε κατεβάστε το βασικό μισθό στα 200 ευρώ!!!!! Είναι μάλλον πολλοί αυτοί που θα συμβιβαστούν να εξαθλιωθεί κι άλλο αυτη η Χώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ο αρχιμπετατζης της λασπης το 3 ματι μιλαει για λασπη κι ανθρωπακια και ψεμματα.ελεος ωρε ελεος

Ανώνυμος είπε...

καλα ο πατσανταρας βρε σταθη.δημοσιος υπαλληλος ηταν.εσυ που ξερεις απ αυτα ριξτους ενα σουτ τους τεμπεληδες ολους

Ανώνυμος είπε...

Στην Επιθεώρηση Εργασίας είπαν ότι τα επιδόματα αυτά δεν είναι παράνομα και ότι τα δικαιούνται οι εργαζόμενοι. Καλά είναι λοιπόν οι υπεύθυνοι πριν κάνουν ανακοινώσεις περί παρανομίας να το ψάχνουν λίγο καλύτερα πρώτα! Εκτός αν είναι ο Νέος Ενοποιημένος Δήμος ανεξάρτητο κρατίδιο και λειτουργεί με δικούς του ΝΟΜΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΩΣ¨ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ¨ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ!!!!ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να ρωτήσω το εξής:ο νόμος που επικαλούνται οι εργαζόμενοι υπάρχει μόνο για τα επιδόματα και τους μισθούς; Με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιούν τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για να κινούν το αυτοκίνητο της "Βοήθειας στο σπίτι" για τις προσωπικές τους ανάγκες;

Ανώνυμος είπε...

Αντί να αγκαλιάσουμε Προγράμματα όπως το Βοήθεια στο Σπίτι και να τα δικτυώσουμε καλύτερα, κάνουμε ακριβώς το αντίθετο!!! Στις μέρες μας που ο φτωχός γίνεται φτωχότερος και βιώνει την απομόνωση και την κοινωνική εξαθλίωση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ! Άλλωστε είναι αποδεκτό από την πολιτεία ότι τα ΚΕΠ και το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ είναι ότι σημαντικότερο δημιουργήθηκε με στόχο πάντα την εξυπηρέτηση του πολίτη!!!

Π.Ι είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ Σ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.

Υ.Γ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΠ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΡΑΦ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι δεν πληρόνονται! Και επίσης το αυτοκίνητο οταν τα πήραν οι Δήμοι υπέγραψαν ότι θα υπάρχει μονιμος υπάλληλος οδηγός (γιατί το αυτοκίνητο βάση νόμου επειδη φέρει ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ πινακίδες είναι παράνομο να το κινεί κάποιος που δεν είναι ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΠΠΑΛΗΛΟΣ με την ειδικότητα του ΟΔΗΓΟΥ στον Δήμο) Οπότε να ξέρετε ότι οι εργαζόμενοι στα Βοήεθια στο Σπίτι δεν καλύπτονται να οδηγούν το αυτοκίνητο και τυχόν ατύχημα δεν θα τους διασφαλίζει έστω κι αν έχουν δίπλωμα. Λοιπόν οι Δήμαρχοι όταν υπογράφανε να είχαν τόσα χρόνια και την ανάλογη πρόβλέψη για να το οδηγεί μόνιμος όδηγος. Όχι απλά να υπογράφουν με σκοπό να έχουν ένα ακόμη ΙΧ στην υπηρεσία του Δήμου!!!!
Και πολλά Προγράμματα μεταφέρουν άτομα με προβλήματα κινητικά σε υπηρεσίες... Αλλά αν δεν γνωρίζεται μην γενικολογείτε!!! Δεν είναι μόνο το Βοήθεια στο Σπίτι της Αράχωβας. Υπάρχουν και άλλα προγράματα που και ασθενεις μεταφέρουν, και αίματα στο Νοσοκομείο της Λιβαδειας κλπ. Έτσι πρέπει να μεριμνήσει ο κάθε Δήμος και να προσφέρονται όσο τον δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες στον Πολίτη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ΄΄ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΜΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ΄΄ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΙ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΓΓΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ..ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ Η ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 2.35 ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ??Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ? Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.....???? ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΛΟΓΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Προγραματα-υπηρεσιες για τους πολιτες...μετα φορολογειστε τους πολιτες και δανειστειται η ακομα καλυτερα να πουλησουμε κατι απο ελλαδα για να πληρωσουμε υπαληλους που ποτε δεν χρειαστηκαμε που δεν σεβονταν τιποτα που παιρνουν τη μερα τους χαλαρα μα πολυ χαλαρα..

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Η ΠΟΣΟ ΑΠΟΔΕΙΔΟΥΝ..ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΣΤΗ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΩΝ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑΚΗ ΑΔΑΜΑΚΟ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ..

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν ρωταμε τον κ. Γεωργιαδη ο οποιος και ειναι προισταμενος τους να μας πει την γνωμη του?
Αληθεια που ειναι αυτος ο κυριος?
Καθομαστε και πλακωνομαστε εμεις και κανεις δεν παιρνει θεση.
Ισως να μην βλεπουμε τα παιδια του προγραματος να κινουνται,, γιατι μπορει οι ηλικιωμενοι να ενημερωνουν για την κατασταση της υγειας τους, μεσα απο το προγραμα του εξυπνου οικισμου της αραχωβας.
Παλι κατα τυχει ο ιδιος προισταμενος .

Υ.Γ. εγω παντως οταν χρειαστηκε, με καποιο δικο μου ανθρωπο με βοηθησαν, γιατι εγω δεν μπορουσα καθοτι δεν μενω μονιμα στην αραχωβα.
Αρα δεν μας φταινε οι εργαζομενοι, και μην προσπαθουμε μεσα απο αυτους να δηλωσουμε την αντιθεση μας για το συστημα και την δημαρχεια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΟΣΑ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ", ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ" ΤΟΛΜΑΣ(-ΕΤΕ) ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ (-ΕΤΕ) ΕΠΩΝΥΜΑ ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ Κ.Λ.Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΩΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.Η ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.ΕΔΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ.ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΡΑΩΡΑ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ.ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΕΛΟΣ.ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ.(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ)ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ.ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΡΩΤΑΩ.

9

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΙ..Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ [ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ] ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..