Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Σήμερα το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Φρέσκα εγκυρα και αποκλειστικά.

Τελική η απόφαση του προέδρου δεν υπάρχει περίπτωση να τον μεταπείσουν.
Ανυπόστατες οι φήμες ότι ο πρόεδρος δεν θα είναι παρών στο ΔΣ. Γύρισε από την βόρεια Ελλάδα ειδικά γιαυτό το λόγο.
Μετά απο έντονο παρασκήνιο και άπειρες τηλεφωνικές επαφές:
Δύο οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για την θέση του προέδρου αλλά όχι απο τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΑΕΠ


Το συμβούλιο αρχίζει σε........

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καταψηφιζεται η παραιτηση του γιανελου.πως την αλλη μερα η καγκελαριος-ετσι αποκαλουν στην δημαρχια την αδελφη του δημαρχου-θα ξαναπαει στην δημαρχια πως πως.αμ ο υπασπιστης της η ακομη κι ο δημαρχος?οποτε ψηφιστε κανεναν αλλο εκει απο το σορο-ακουσα κατι παραλιακα ονοματα που θα γελασει και ο..παστρας που λενε-να τελειωνουμε.ετσι κι αλλιως δημαρχε δεν σ εμπιστευεται πια καανενας.απλα θελουν τους μισθους και σε γλειφουν.

Ανώνυμος είπε...

Τόσο σημαντικό πια αυτό το Δ.Σ.??Εδώ ο κόσμος χάνεται και στο ΔΑΑ ασχολούμαστε με το ποιός θα κάνει τον αρχηγό. Έχει σήμερα Δ.Σ. για θέματα ήσσονος σημασίας ενώ δεν έχουν σταλεί ακόμα οι λογαριασμοί του νερού για το 2011. Κύριοι ας σοβαρευτούμε όλοι μας και ας αρχίσουμε κάποτε να ξεχωρίζουμε τα σοβαρά από τα πυροτεχνήματα.

3o mati είπε...

Συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες , μετα την αναδιαρθρωση του Δημου
και μετα την εκλογη του νεου Προεδρου του Δημου Δ.Α.Α ολο το βαρος
πεφτει στους Συμβουλους της Α.Ε.Π.
Χρονοδιαγραμματα, μπονους, κριτηρια παραγωγικοτητας, υπερωριες,
νυχτερινα, κυριακες και αργιες, τεχνοοικονομικες μελετες, διαδημοτικα
οραματα, ομαδικες θεραπειες και παρεμβασεις , μεχρι το τελος της
τετραετιας πολύ τρεξιμο...
Για να μπορεσουν να ανταποκριθουν στους νεους ρυθμους και μιας και
μεχρι σημερα δεν εκαναν απολυτως τιποτα, μετα το τελος κάθε
Δημοτικου Συμβουλιου ,θα υπαρχει μυω χαλαρωτικη διαδικασια και
φυσιοθεραπειες για να πετανε οι Συμβουλοι σαν ελικοπτερα.!!!!
Είναι εντολη του κυριου Δημαρχου προς τον νέο Προεδρο του Δημοτικου
Συμβουλιου του Δημου Δ.Α.Α.
Μακαρι να πετυχει το νέο σχεδιο.

-Χιουμορ υπαρχει. Λεφτα δεν υπαρχουν...-
-Μαζι μπορουμε να κανουμε την Α.Ε ...Π.Α.Ε.-
-Εχασα το στοιχημα. Ειχα την Λιλικα για Προεδρο...-

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΖΕΜΕΝΟ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ
ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ......

3o mati είπε...

Συμφωνα με πληροφοριες που για τεχνικους και μονο λογους δεν μπορω αυτη την ωρα να διασταυρωσω ειναι σε εξελιξη συσκεψη των
αραχοβιτων
Συμβουλων
της ΑΕΠ και
θεσμικου παραγοντα του δημου Δ.Α.Α
σε γνωστη ταβερνα του Ζεμενου με σουβλα και καλο κρασι και
διαμορφωνουν
την στρατηγικη τους για το εκτακτο σημερινο δημοτικο συμβουλιο.
Αντιπροταση στην προταση του δημαρχου.
συνολικη ρηξη
για το ονομα του νεου προεδρου...

Δεν εχασα το στοιχημα...!!!!
ακουγεται πως τελικα η προταση τους θα με δικαιωσει για μια ακομα φορα.!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ON LINE ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ?

ΗΛΙΑΝΑ ΦΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

.... ΓΙΑΤΙ '' ΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ '' ΚΡΥΒΕΣΤΕ '' ΠΙΣΩ '' ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ .. ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ...??? ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ '' ΣΑΣ''.. , ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ '' ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ'' ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ,ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΓΙΑ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ..!!!! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ - ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ '' ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ''..?? ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ '' ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ'' ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ..??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ '' ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ''...??? ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΗ Η '' ΜΕΘΟΔΟΣ'' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.....!!!!!!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ είπε...

ΕΜΠΑΙΝΕ ΗΛΙΑΝΑ! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ!!! ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΚΟΒΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ, ΠΟΥ ΤΑΧΑΤΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΓΙΑΝΕΛΟΤΡΙΤΟΜΑΤΙΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.... ΖΗΤΑΜΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγανακτισμένη,έλα όμως που η εντιμότητα χαρακτηρίζεται ως μαλακία!!!Δυστυχώς!!!!Όποιος έχει το θάρρος της γνώμης του είναι για τον καιάδα...Η Ελληνική ιστορία έχει αποδείξει ότι τα λαμόγια ευημερούν.Αλλά και λαμόγιο να μην είσαι όταν στηρίζεις τα λαμόγια η ευθύνη είναι η ίδια..και ιδού τ΄αποτελέσματα.....Να δώσω με τη σειρά μου συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο.Φαίνεται καλό παιδί και έντιμο,ελπίζω να διαθέτει και το αίσθημα της ευθύνης...Διότι η ευθυνοφοβία μόνο καταστροφές μπορεί να δημιουργήσει.Καλή συνέχεια στο έργο σας!!!!!!

Η ΑΝΩΝΥΜΗ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ

ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;
ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΕΙΤΕ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΑΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτες , προσέξτε το Μπάμπση, γιατί είναι πατριώτες με τον Παπαδήμο και …… έχει μυαλό!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΖΑ.
ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
Η ΜΙΚΡΗ ΤΕΡΕΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΕΙ ΤΕΖΑ.!
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΩΡΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ.....;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΑΚΑΙΜΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΑΚΗΣ .....
ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ Ο...ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
ΜΠΛΑΡΡ ΠΙΟ ΚΤΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΩ ΜΑΧΑΛΑΣ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΟΥΤΕ...Ο ΜΙΡΑΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανεξαρτήτως Μπάμπη ο οποίος μια χαρά παιδί φαίνεται,θεωρείτε ότι είναι κίνηση ματ η αλλαγή προέδρου;Όταν υπάρχουν λαμόγια τα οποία μέσα από τις απειλητικές στάσεις τους επιβιώνουν;Δυστυχώς ασχολούμαστε με λάθος πρόσωπα (λόγω προσωπικών εμπαθειών)κι αφήνουμε τα λαμόγια (με στοιχεία αρκετών χιλιάδων ευρώ και όχι μόνο)να επιβιώνουν και να συνεχίζουν το ανήθικο έργο τους ανενόχλητα.Πραγματικά λυπάμαι,τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή μας τελικά,η καταστροφή μας από εμάς τους ίδιους προέρχεται.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ 11:48?

αραχωβιτης είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 10:35, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣ

ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΣΣΑ είπε...

ΑΔΕΛΦΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΥ ΠΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ Ε ΕΛΑΜΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΤΟ 1-4 ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΝΑ ΤΑΝ ,Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΣΥΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Η Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΑΜΠΕ .ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ -ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ-ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ Μ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΙ ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΩ ΠΡΟΕΔΡΕ.ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΞΑΝΑΒΟΥΡΚΩΣΕ ΕΝΩ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΑΝΤΙΚΥΡΑ 15%ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

γαυρος είπε...

4-1 ο παρνασσος.ο ολυμπιακος 3-0,ο βαζελος εχασε 0-2,στο Ε ποτακι με κεφι,προεδρε μου αυτη ειναι η ζωη.οχι να καθεσαι να ασχολεισαι με τους πεθαμενους.2 χρονια θα περασουν γρηγορα.οι αντιπαλοι σου προχθες σε εκτιμησαν,οι δικοι σου στο διαδρομο λεγαν καλα του τα πε.ΞΕΚΙΝΑ.τωρα ξερεις με ποιους πρεπει να συμπαραταχθεις.ο πτεραρχος κι η ..αστοχη βαγγελιω προχθες τελειωσαν.

παραλια διστομου είπε...

το σκηνικο ηταν ετοιμο και καλοστημενο.η κυρια χαμογελουσε!!θα παθουνε πλακα.μαζι κι ο συνδικαλας παλαμακια!!!την δοξα πολλοι εμισησαν το χρημα ουδεις.λοιπον παρασκευη πρωι ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ο γιατρος της παραλιας και το απογευμα προεδρος Δ.Σ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΙΠΛΑ!!παλαμακια η κυρια,φιλια ο υποτακτικος,ο πτεραρχος τιποτα γιατι ηταν τιμωρημενος που πηρε τον γιαννελο τηλ.ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.και τοτε βοη ηκουσθη και παγωσαν ολοι.κι αν τα παρει ο προεδρος και αποσυρει την παραιτηση....αχ βαχ.μεγαλη περισκεψη.τοτε ευρεθη η λυση.να βρουμε εναν μεχρι το τελος του χρονου απο τους κατω και 1-1 2013 βαζουμε τον γιατρο.μπορει να μην καταλαβαινει κανεις τι λεει αλλα κι αυτος εχει 450.θα επανελθω με νεοτερα απο την ολη ιστορια.προς το παρον γραψτε 2 τριαδες.δημαρχος-σαμουηλ-μιχος και απο εκει γιαννελος-αργυρης σφουντουρης-φουντα με τυχαια σειρα.εκλογες 2014

ΕΝ ΑΡΑΧΩΒΗΣ είπε...

Για το πρωτο σεναριο εισαι μεσα.
οσο αφορα το δευτερο εισαι 360 μοιρες μακρια.
Σταθας ,Δημακας,Ανταρσιας, Tερεζα.

νομικος είπε...

η εκλογή προέδρου είναι πέρα για πέρα παράνομη και θ απορριφθεί απο την περιφέρεια διότι δεν έγινε ψηφοφορία για την αποδοχή της παραίτησης του πρώην.πανικόβλητος ο δήμαρχος ΔΙΕΤΑΞΕ τον οικονομάκη να μην κάνει ψηφοφορία,φοβούμενος το αποτέλεσμα.Για πρώτη φορά παραδέχομαι τον γιαννέλο γιατί έχοντας σίγουρους τουλάχιστον 19 ενάντια στην παραιτησή του μπορούσε να τα κάνει όλα μπάχαλο αφου θα δημιουργούταν μέγαν ηθικόν θέμα για το δήμαρχο/μαγκιά σου πρόεδρε.η ευαγγελία αν δεν ηταν συννενοημένη με τον δήμαρχο είναι ----δεν λέω τίποτα μην με κόψει ο τσοπάνος.τπάρχει ένας αρμόδιος στην περιφέρεια που να ψάξει το έγκυρον η μή αλλιώς μπάμπη θα σαι υπό διαρκή αίρεση

Ανώνυμος είπε...

ηρθε κ.δημαρχε η ωρα για ανασχηματισμο,με την ευκαιρια του νεου προεδρου..τους δοκιμασες τους τωρινους..απλα δεν πετυχαν..

Ανώνυμος είπε...

νομικε εισαι ασχετος.

Αγανακτισμένος είπε...

13 Μαρτίου 2012 5:59 μ.μ.
ξεχνάς ότι η λαϊκή σοφία λέει:
το ψάρι από το κεφάλι βρομάει, μήπως λέω,
όχι απλά δεν πέτυχαν οι τωρινοί... αλλά έχει αποτύχει 100% ο καπετάνιος της αεπ, που κάνει οτι διοικεί το καραβοτσακισμένο πλοιάριο και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια όλο τον δήμο στην ξέρα.ασε τον ανασχηματισμό, άλλος είναι το πρόβλημα, δυστυχώς φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

τι να πω φιλε 1.31.θα τους δεις στις παρελασεις πως θα καμαρωνουν..αλλα δεν ξερουν για ποιο λογο.ειναι σαν τον παπανδρεου κι αυτοι,που νομιζει οτι εσωσε την ελλαδα..οτι μας γυρισαν δεκαετιες πισω δεν το καταλαβαινουν;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 9.10'
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΕΙΣΑΙ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ? ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

η καλη μερα απο το πρωι φαινεται..κρυφτηκατε πισω απο την κριση της χωρας μας..για να κρυψετε την απραξια σας..και την αδυναμια σας...ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ..

Ανώνυμος είπε...

παραλιακος αντιδημαρχος-παραλιακος γιατρος-προεδρος κοινωφελους-νεος προεδρος δ.σ μαζι ολοι με το ιδιο αμαξι την μερα του Δ.Σ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.ΚΑΗΜΕΝΗ ΛΙΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 2.48
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΑ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ? ΞΥΠΝΑ . ΞΗΜΕΡΩΣΕ.ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Με εκπλήσσεις ανώνυμε των 9.50 μ΄αυτή σου τη πληροφορία...Η πρόεδρος της κοινωφελούς δεν ήταν αυτή που βομβαρδίστικε με άνήθικους χαρακτηρισμούς από γνωστό για τις απειλητικές του στάσεις άτομο;;;;Μου κάνει εντύπωση πώς αποδέχτηκε να μπει στο ίδιο αμάξι με άτομο που ξεστόμισε ύβρεις εναντίον της.Άλλη εντύπωση είχα για την εν λόγω κυρία,την είχα για τσαμπουκαλού.Τέλος πάντων άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.Μάλλον ήταν η περίοδος που ο εν λόγω ''κύριος'' ήθελε να κάνει εντύπωση στους βουνίσιους,εκεί την πάτησαν οι βουνίσιοι...μέγας ρήτορας αμορφωσιάς αλλά με πειθώ πολιτικού...μην το αγνοούμε αυτό!!!!!!

ΤΙ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ είπε...

η κυρία κάνει μήνυση στον παραλιακό αντιδήμαρχο-κολλητάρια τώρα.ο νύν πρόεδρος κάνει μήνυση στην πρόεδρο της κοινωφελούς για τους σταυρούς κολλητάρια τώρα και τον τέως πρόεδρο που τον είχαν θεό ο βόρειος αντιδήμαρχος-η πρόεδρος του τοπικού αράχωβας και η κολλητή του λενα τον πούλησαν όλοι.ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ

ΛΕΟΝΤΙΟΣ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΘΩΩΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΤΕΡΑΡΧΟ.ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕ.ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ.ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΟΝΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΗ ΜΟΥ.ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ.ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.Η ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΣΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡ ΜΙΧΟ ΙΩΑΝΝΗ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!!!!! Είναι Ο ΜΌΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΞΕΙΖΗ ΤΑ € ΠΟΥ ΠΕΡΝΗ ( άσε που χαλά περισότερα ) ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΟΠΟΙΟ ΛΙΘΟ ΠΆΝΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΗ ΤΟΔΗΜΑΡΧΟ

Ανώνυμος είπε...

Ναι το καμάρι μας,πάντα φροντίζει τα του δήμου.Αγχώνεται να πάει καλά ο τόπος του γι΄αυτό οι ενέργειές του είναι πάντα ηθικές,τίμιες,ξεκάθαρες και προπάντων σταθερές.Νά σαι καλά που υπάρχεις και μας φροντίζεις καλέ μου άνθρωπε!!!!!Γι΄αυτή του τη καλοσύνη τον ψήφισε ο κόσμος άλλωστε......

δημοτικον-παραλιακον ποιημα είπε...

γιαννος τον γιαννο εθαβε
με φτυαρι απο ατσαλι

μα ο τροχος εγυρισε
και τον εγλυφει παλι

ειναι πολυ οι τρεις μισθοι
πως να τους αφησεις


σε αλλαζουν τα λογικα

ξεχνας και τις μηνυσεις

κι εκει που εφτυνες γιαννο μου
εκεινη που κατηγορας

σ αναγκασαν οι μισθοι
νατηνε προσκυνας

ορεινος δημοτικος ποιητης είπε...

τσ αραχωβας οι συμβουλοι ειναι μαζεμενοι
ολοβραδις το συζητουν οι δυσμοιροι καημενοι

το πρωτο πρωτοπαλλικαρο ελακισε και παει
ο προεδρος πετρα μαυρη ερριξε κι αλλου πια ξενυχταει

τωρα ποιον θα κατηγορουν σε ποιον θα τα φορτονουν
οταν με τις αποφασεις τους τον κοσμο ξεσηκωνουν

εμεις φωναζαμε στις εκλογες γιατηνε δημαρχια

πως το κουμαντο θα το χει ο νικος κι η κυρια

εσυ σταθαρα δεν ακουγες κανενανε δικο μας
επηγες και τσακωθηκες και με το γιατρο μας

σου το χα πει προεκλογικα πως θα λθει τετοια μερα
που θε η ψυχη σου να τους σιχαθει
οσο βαστα κι ακομα περα

εδω συμμαθητη δεν ειναι coca-cola
εδω και οι φιλοι σου σου τα πουλησανε ολα

που ναι ο πανος σταθη μου και που ναι η λενιω
του δημαρχου υπασπιστες με την κατερινιω

το ειχες γραψει μια φορα καλα εις τον αχο
πως τα λεφτα πουλησανε ακομη και το χριστο

γι αυτο στις αλλες εκλογες σκεψου ποιον θα προτεινεις
γιατι σε βλεπω ακομη μια φορα φαρμακι θε να πεινεις