Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Επανόρθωση σχετικά με ανακριβές και μεροληπτικό σχόλιο που δημοσίευσα

Εχτές πέρασε ένα σχόλιο που λασπολογούσε εναντίον του Στάθη Γιαννέλου και συνέδεε την παραίτηση του από πρόεδρο του ΔΣ με τα της εργασίας του. Όλοι στην περιοχή γνωρίζουμε ότι οι λόγοι της παραίτησής του δεν ειχαν καμμία σχέση με τα εργασιακά. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για το λάθος μου και θέλω να τονίσω ότι δεν υπήρχε καμμία σκοπιμότητα. Κάποιοι με χρησιμοποίησαν για να περάσουν τις λάσπες τους και εγώ δημοσίευσα σχόλιο χωρίς να ελέγξω τον σύνδεσμο στον οποίο αναφερόταν.
Αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες αυτού του λάθους μου.
Ο τσοπάνος είναι ένα τοπικό μπλόγκ που δεν είχε ποτέ σκοπό να γίνει μοχλός προώθησης σκοπιμοτήτων που ξεπερνούν τα τοπικά ενδιαφέροντα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΥΜΠΑΘΗΣΑΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

αντιπολιτευση είπε...

το ερωτημα τσοπανε δεν ειναι ποιοι κατασκευασαν αυτο το οντως φρικτο δημοσιευμα που διαβασαμε.σημασια εχει ποιος απο χθες το διοχετευει σε ολη την περιοχη και σε διαβεβαιω δεν ειναι δικος μας της αντιπολιτευσης.ο νοων νοειτο.προσπαθουν να φορτισουν τον γιανελο να παραιτηθει απο συμβουλο.

giannisdistomo είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α, ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ.
ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ Ή ΜΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

OΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΤΑ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΦΑΝΤΟΜ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΑ,ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΤΗΝ ΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΑΚΚΟ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

καποτε προεδρε προεκλογικα σου χα πει οτι εισαι καθαρος και η θεση σου ηταν μαζι μας με τον φιλο σου τοτε λεωνιδα κι αδελφο σου οπως ελεγες,τα ξαδελφια σου θωμαδες.πηγες κι εμπλεξες .δεν ηξερες δεν ρωταγες..σου σκαβαν το λακκο ολοι τοσο καιρο γιατι προεδρε μου τα λεφτα πουληδαν και το χριστο.ακομα και οι κολλητοι σου συμβουλοικαι συνδιασκεδαστριες σου την θεση σου θελαν