Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Δελτίο τύπου της Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη σχετικά με την παραίτηση του Σ. Γιαννέλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Με έκπληξη χθες πληροφορηθήκαμε την παραίτηση από το αξίωμα του Προέδρου του Δ.Σ του Δήμου Δ.Α.Α κ. Ε. Γιαννέλου.
  Τον τελευταίο καιρό, πολλές φήμες κυκλοφορούσαν για ενδοπαραταξιακές διαμάχες στην "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" του κ. Πατσαντάρα, που αφορούσαν συγγενικά πρόσωπα του Δημάρχου, πολλά προβλήματα στη διοίκηση και λειτουργία του Δήμου.
   Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και εγώ προσωπικά τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια. Θέλω όμως να του επισημάνω ότι τον τελευταίο καιρό λειτουργούσε σαν Πρόεδρος και της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, ως όφειλε, και αυτό ήταν μια κατάκτηση την οποία δεν έπρεπε ν' απαρνηθεί.
   Θέλω να πιστεύω ότι οι λόγοι της παραίτησής του δεν είναι καθαρά προσωπικοί και όπως αναφέρει και ο ίδιος στην επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο
μένει πιστός στις αξίες της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, αξίες κοινά αποδεκτά από όλους μας.
  Στο επόμενο Δ.Σ τον παρακαλώ να εκθέσει τους λόγους παραίτησής του, αφορούν  τον κόσμο που τον ψήφισε, αφορούν όλους εμάς, εάν πραγματικά θέλουμε, ο καθένας από την θέση του, αυτός ο ωραίος Δήμος να λειτουργήσει σωστά, οικονομικά βιώσιμος προς όφελος των συμπολιτών μας.
    
       ΕΥΑΓ. ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα εσύ το έχεις χάσει ζεισ αλλού ...

Νηφαλιος είπε...

Kυρία Βαγγελιώ γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό ; Πότε συνεδρίασε η παράταξή που ΗΣΟΥΝ επικεφαλής για να πάρει απόφαση να ...ευχαριστήσει τον κ. Γιαννέλο για την ...αντικειμενική -άκουσον άκουσον- άσκηση τηςΠροεδρίας!
Δεν κοιτάς - ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ... - μήπως ειναι ...ληγμένα;Να πάρουμε κάτι ...φρέσκο, βρε παιδί μου... Ρεφενέ...

Ανώνυμος είπε...

στο εκτακτο συμβουλιο να παρεις το κρανος απο τον χαρουλη