Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

"Πόρτα" στους βουλευτές και απο το Αγνάντι της Ρούμελης

 Αγνάντι της Ρούμελης: Εμπάργκο στους Βο(υ)λευτές.

Εμείς εδώ στο Αγνάντι, αποφασίσαμε να κάνουμε ΕΜΠΑΡΓΚΟ, σε όλους εσάς τους ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ, σ' αυτό το blog δεν θα έχετε βήμα.

Οπότε μην μπαίνετε στον κόπο να μας στέλνετε οτιδήποτε για να αναρτήσουμε, γιατί δεν θα κάνουμε ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ από σας πλέον.


Χάρηκα πολύ όταν έλαβα το e-mail με την ανακοίνωση από το Αγνάντι.
Όπως θα ξέρουν οι αναγνώστες μου ο Τσοπάνος το έκανε αυτό από την περασμένη παρασκευή και το ανακοίνωσε με το άρθρο " Σας φτύνω όλους στα μούτρα" όπου έγραψε χαρακτηριστικά

......."Από σήμερα ο τσοπάνος αρνείται να δημοσιεύει ειδήσεις η δελτία τύπου οποιουδήποτε πολιτικού, πολιτευτή, κόμματος. 
Εξαίρεση θα κάνω μόνο αν αφορούν  αυστηρά τον δήμο μας και τα συμφέροντά του
Δεν θα σας ξανακάνω την τιμή. Δεν θα ξαναβρωμίσω το μπλόγκ μου με τα μούτρα σας."......
Κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε όλο το άρθρο.

3 σχόλια:

Ένας φίλος από τα παλία είπε...

Αντιμετωπίζεις τη χούντα με χούντα φίλε. Τόσο εσύ όσο και το Αγνάντι της Ρούμελης, αλλά και όποιο άλλο blog έχει την ίδια αφελή ιδέα. Λυπάμαι, είστε αφελείς!

Καταλαβαίνω την οργή σας, καταλαβαίνω την εκδικητικότητα και την τιμωρία που προσπαθείτε να επιβάλλετε. Εγώ είμαι το ίδιο, αν όχι πιο οργισμένος από σας.

Όμως σκέψου: τι εμποδίζει τον οποιοδήποτε βουλευτή, πολιτευτή, βολεμένο κομματόσκυλο, παλιόσκυλο κτλ. να στείλει μια επιστολή που θα λέει αυτά που θέλει να πει ανεπίσημα? Τίποτα. Σε έναν κόσμο πίσω από προσωπεία, bytes κτλ. δεν τον εμποδίζει απολύτως τίποτα.

Η λύση λοιπόν που επιλέγετε είναι αφελής, αν και παραδέχομαι ότι στέλνει ένα μήνυμα δυσφορίας.

Αν κάτι θα έπρεπε να κάνετε, είναι να δίνετε το λόγο στον απλό λαό, να αναδεικνύετε τα προβλήματα που φορτώνουν στις πλάτες μας, να καλείτε το λαό σε αντίδραση, να τον αφυπνίσετε, να τον σηκώσετε από τον καναπέ που κάθεται ξαπλωμένος.
Επίσης, να απαντάτε στις βλακώδεις επιστολές των πολιτευτών και των βουλευτών κατάλληλα, τονίζοντας τις παραφωνίες και τις βλακείες που ξεστομίζουν όταν κυνηγάνε ψηφαλάκια αριστερά και δεξιά.

Για παράδειγμα, ουκ ολίγες φορές έχεις βγάλει τις επιστολές κάποιου κυρίου Ανδρέου, και αντί να του απαντήσεις κάθεσαι αμέτοχος. Πού είναι τώρα αυτός ο κύριος πολιτευτής και επίδοξος βουλευτής να μας πει γιατί το κόμμα του (το τωρινό αλλά και το προηγούμενο) ψήφισε τη μείωση των μισθών μας και ξεπούλησε την πατρίδα μας?
Που είναι αυτός ο κύριος Ανδρέου να μας εξηγήσει το ακατανόητο γεγονός του ΝΑΙ - ΟΧΙ - ΟΧΙ -ΝΑΙ. Που σημαίνει το γεγονός ότι η κυρία Μπακογιάννη, "εκλεκτό" μέλος του Κοινοβουλίου, αποπέμφθηκε από τη Νέα Δημοκρατία επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο πρώτο μνημόνιο στο οποίο η ΝΔ ψήφισε ΟΧΙ, και τώρα κυνηγάει τους επίσης αποπεμφθέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι ψήφισαν ΟΧΙ στο δεύτερο μνημόνιο, ενώ η ΝΔ ψήφισε ΝΑΙ, αν αυτή επίσης ψήφισε ΝΑΙ.
Δώσε μας τη χαρά να μας κάνει μια δημοσίευση αυτός ο επίδοξος πολιτευτής, και κατά τον ίδιο τρόπο και οι άλλοι βολεμένοι "εκλεκτοί" μας προδότες.

Και κυρίως οργανώστε τον κόσμο, μιλήστε του, εξηγήστε του, δείξτε του το δρόμο, ξυπνήστε μας.

Αυτά είχα να σου πω. Το σχόλιο αυτό θα ήθελα να σταλεί και στο Αγνάντι Ρούμελης, αν το διαβάσει ελπίζω να το αναρτήσει και στον δικό του χώρο.

Φιλικά,
Ένας φίλος από τα παλιά

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΟΛΙΟ-ΑΠΟΨΗ.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ....ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

μωρε τι μας λες τσοπανη?