Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Γαλάζιοι τυμβωρύχοι έκλεψαν το Μουσείο ΛΑΟΣ!

Δύο σαρκοφάγους που περιείχαν πολύτιμα στελέχη, άδειασαν οι θρασύτατοι ληστές, που μπήκαν στα γραφεία του κόμματος και αφού εξουδετέρωσαν τον φύλακα Καρατζαφέρη, έφυγαν με την πολύτιμη λεία τους

Αυτό το ανατριχιαστικό θέαμα των άδειων σαρκοφάγων, αντίκρισε το πρωί ο Κυριάκος Βελόπουλος μπαίνοντας στην αίθουσα παλαιοκομματικών εκθεμάτων του ΛΑΟΣ. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
 
Αυτό το ανατριχιαστικό θέαμα των άδειων σαρκοφάγων, αντίκρισε το πρωί ο Κυριάκος Βελόπουλος μπαίνοντας στην αίθουσα παλαιοκομματικών εκθεμάτων του ΛΑΟΣ. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Ο ελάχιστος χρόνος κατά τον οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας ο «Συναγερμός», του «Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού», ήταν αρκετός για να αφαιρεθεί
ένα κομμάτι της πολιτιστικής και ιστορικής παλαιοκομματικής κληρονομιάς, ανυπολόγιστης αξίας: Ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης!
Ο ίδιος ο πρόεδρος-φύλακας Γιώργος Καρατζαφέρης, επιχείρησε να υποβιβάσει τη σημασία της κλοπής, λέγοντας ότι τα εκθέματα που κλάπηκαν, έτσι κι αλλιώς δεν ταίριαζαν με την φυσιογνωμία του κόμματος αλλά «αλλοίωναν τη γεύση». Οστόσο είναι φανερό ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, έχασε ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του.   
Εν τω μεταξύ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν την θεωρία ότι τα πολύτιμα εκθέματα του μουσείου του ΛΑΟΣ, ζωντάνεψαν χάρη σε μια παλιά κατάρα που ονομάζεται «υπουργοποίηση», με αποτέλεσμα να αποκτήσουν δική τους βούληση εκτός κομματικής γραμμής και να δραπετεύσουν από τις σαρκοφάγους τους ζητώντας εκδίκηση.
Μετά την αυτοψία στο χώρο της κλοπής, πάντως, η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κατά πάσα πιθανότητα, οι ληστές, εκτελούσαν παραγγελία ενός γνωστού κυκλώματος συλλογής ακροδεξιών ψήφων. Ψήφων που σε ορισμένους «μαυρογιαλούριους» κύκλους συλλεκτών, έχουν αποκτήσει αμύθητη αξία, αφού έχουν την σπάνια ιδιότητα της γέφυρας: Δηλαδή, κρατάνε ικανοποιημένο και τον μέσο αντιμνημονιακό ψηφοφόρο (κλείνοντάς του το μάτι) και τον μέσο μετριοπαθή ψηφοφόρο (κλείνοντάς του το άλλο μάτι). Ενώ ταυτόχρονα εκείνοι ψηφίζουν «ναι σε όλα» στα τυφλά, αφού έχουν και τα δύο τους μάτια κλειστά.

 http://www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: