Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Αναζητείται ένας σύγχρονος ήρωας

Έχει σκεφτεί κανείς οτι αυτός που μπορεί να ανατρέψει και να απαλάξει την χώρα και τους πολίτες αυτής, απο την σημερινή κατάντια της... είναι σίγουρα ένας απο τους λεγόμενους "Αγανακτισμένους" του Συντάγματος?

Έχει κανείς σκεφτεί, οτι ο "Αγανακτισμένος" που θα καταφέρει να ξεγλυστρίσει απο τις χιλιάδες των αστυνομικών που περιφρουρούν την Βουλή (λές και είναι κτήμα τους) σε κάθε πορεία και πατήσει πρώτος το πόδι του στη Βουλή, θα είναι ο σύγχρονος ήρωας της σύγχρονης εποχής?

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το βροντερό παρόν στις πορείες που πραγματοποιήθηκαν πρό μηνών στο Σύνταγμα και αυτό πιστεύω οτι ήταν η αρχή, γιατί οι προγραμματισμένες κινητοποιήσεις θα είναι εντονότερες και σίγουρα με αποτέλεσμα

  Θα πρέπει όλοι να είμαστε εκεί!!! ΟΛΟΙ!!!!!!!!!

Θα πρέπει να είναι εκεί άνθρωποι απο όλα τα κοινωνικά στρώματα, άνθρωποι που δουλεύουν ή είναι άνεργοι, άνθρωποι που τρώνε απο τα σκουπίδια αλλά και αυτοί που τρώνε με χρυσά κουτάλια... πρέπει να είμαστε ολοι εκεί ΟΛΟΙ!!!!!!!!!! Ο στόχος της  συγκέντρωσης πρέπει να είναι η είσοδος μας στη Βουλή! Δεν υπάρχει άλλη λύση!! Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια!! Αν όλοι καταλάβουμε οτι αυτά που θα υπογγραφούν αύριο μας δεσμεύουν στην πείνα και την αβεβαιότητα για τα επόμενα 4೦-50 χρόνια τοτε θα καταλάβουμε την αναγκαιότητα του να βρισκόμαστε εκεί! Απο όπου και να το πιάσεις θα καταλάβεις οτι ΠΡΕΠΕΙ να είσαι εκεί!!! Λόγο εθνικής συνήδεισης? Λόγο υποχρέωσης απέναντι στα παιδιά σου/μας? Λόγο προσωπικής υποχρέωσης? Απλά ΠΡΕΠΕΙ να είσαι εκεί!


Ας αφήσουμε για λίγο τον καναπέ μας
Ας μην μπούμε αύριο σελίδες κοινωνικής δικτύωσης
Ας μην πάμε στις δουλειές μας
Ας είμαστε έτοιμοι να κινδυνεψουμε άν χρειαστεί για ένα καλύτερο αύριο


Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια! ΑΥΤΟ πρέπει να το καταλάβουμε!!!Άν  υπογράψουν οι προδότες ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!! Αύριο θα τελειώσουν όλα!!! ΕΜΕΙΣ μπορούμε Αύριο να ανατρέψουμε τα πάντα και να είμαστε εκεί έτοιμοι για ΟΛΑ!!!!!!!!

Μην σπεύσετε να κρητικάρετε την συγκεκριμένη ανάρτηση! Όλοι θέλουμε το ίδιο! Κάποιοι θα συμφωνούν με τα λεγόμενα μου και κάποιοι άλλοι απλά θα έλεγαν τα ίδια με άλλα λόγια! Άς τα αφήσουμε όμως στην άκρη αυτά και άς δούμε την ουσία του πράγματος! Αύριο μας καταδικάζουν!!!!! Ας μην γίνει ένα δικαστήριο για εμάς ερήμειν μας!!!!!!

Διευκρινήζω οτι δεν ανήκω ΠΟΥΘΕΝΑ και δεν είμαι κάν πολιτικοποιημένος και αυτό δεν είναι ένα φανατισμένο μήνυμα, είναι ένα οργισμένο μήνυμα γιατί θέλω να ζώ εγώ και τα παιδιά μου αξιοπρέπώς και αύριο...γιατι δεν έκλεψα ποτέ, και ότι...¨έφαγα" τα έβγαζα δουλεύοντας 13 ώρες την ημέρα νόμιμότατα, πληρώνοντας όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που μου επέβαλε το κράτος!

...και όσον αφορά τα όργανα της τάξης:
Ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω τον λόγο που κάποιος σήμερα μπορεί να προστατεύει κάποιους που προδίδουν τόσο αισχρά την πατρίδα αλλά κυρίως που προδίδουν εμάς! Εσείς θα βρίσκεστε ποιό κοντα στην είσοδο της Βουλής και θα έχετε σίγουρα ευκολότερη πρόσβαση απο κάθε άλλον...κάντε εσείς την αρχή ή έστω αφήστε τον κόσμο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του। Εσείς τι πιστεύετε? Οτι δεν θα πτωχεύσετε? Δεν θα πεινάσετε? Δεν είναι μαύρο το μέλλον των παιδών σας? Πετάξτε επιδεικτικά τις ασπίδες και τα γκλοπ μπροστά στη Βουλή και αφήστε του προδότες στα χέρια μας!!

 Αναγνώστης

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: