Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση/καταγγελία απο τους υπαλλήλους του μουσείου των Δελφών

http://www.ktel-fokidas.gr/userfiles/forthnet_ktel_fokidas/images/Fokida/Museuarqueologicodelfos.jpgΑ Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΤΟΠΙΚΗ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
ΥΠ.ΠΟ.Τ

Καταγγέλλουμε με την παρούσα Ανακοίνωσή μας τα γραφόμενα στην από 22-02-2012 δημοσιευθείσα επιστολή της κ. Μπακολουκά, Αντιδημάρχου Δήμου Δελφών, διότι περιέχει απαράδεκτα στοιχεία για την ασφάλεια του Μουσείου Δελφών και μάλιστα ανυπόστατα.

Μετά την κλοπή Αρχαίων στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, της οποίας κλοπής τα κίνητρα διερευνώνται και σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για τη χώρα μας, η κυρία Αντιδήμαρχος παρακάμπτοντας την Προϊσταμένη της Ι΄Εφορείας κ. Αθανασία Ψάλτη, αλλά και όλο το προσωπικό, που εργάζεται στους χώρους φύλαξης του Μουσείου, γράφει επιστολή, με την οποία
ζητά μέτρα ασφαλείας χωρίς να ενημερώσει για την ενέργειά της το ΥΠΠΟΤ και την Ι΄ Εφορεία και αναρμοδίως εκθέτει σύσσωμο το προσωπικό, μάλιστα προτείνοντας η φύλαξη να ενισχυθεί από την Δημοτική Αστυνομία κλπ.


Ειδικά σε μία εποχή, που συζητούνται ιδιωτικοποιήσεις και απολύσεις προσωπικού, η κυρία Αντιδήμαρχος μη σεβόμενη τους εργαζόμενους και την ηγεσία του ΥΠΠΟΤ, θέτει κατ΄ουσίαν με την παρέμβασή της το ζήτημα της ανάθεσης της φύλαξης των Δημόσιων Μουσείων της χώρας μας σε Ιδιωτικές Εταιρείες, εφόσον γνωρίζει καλά την αδυναμία προσλήψεων τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Τ.Σ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΠΟΤ

Ο Πρόεδρος / Η Αντιπρόεδρος / Ο Γραμματέας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιδιωτικές εταιρειες;Καπως ετσι ανοιγουν οι κερκοπορτες συνέλληνες...Αντε βουρ για την Ακροπολη μετα..

Ανώνυμος είπε...

σωστα επρεπε να ρωτησετε τον σπαρταλη/βρε ου συνδικαλες καταστρεψατε τον τοπο

Ανώνυμος είπε...

ο πολιτισμος ανηκει στο υπ πολιτισμου...και μονο,,,,οι ιδιωτικοι ας φυλαγουν αλλες θερμοπυλες....μη λοιδωρειτε υπαλληλους των μουσειων....και μαλιστα που αγαπουν τη δουλεια τους. τα αρχαια ανηκουν σε ολους .....κ εχουμε υποχρεωση ολοι γι αυτο....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ.

ΥΠΑΛ.ΥΠ.ΠΟΛ είπε...

Ο Σπαρταλης με την εντιμοτητα του, μας τιμαει με τους αγωνες του στο σωματειο για αυτο και οι ψηφοι μας τον εκαναν Προεδρο μας.
Σε αυτους τους καιρους τετοιους θελουμε κ α θ α ρ ο υ ς!!!!!

Ανώνυμος είπε...

vrikane ta lamogia eykairia na valoun mesa ksenous
na paroun thn patrida mas
na dwsoun xarisma stous ksenous
eytyxws exoume fylakes ma tolmh kai me h8os kai empeiria
na valoun mpros ta sth8h tous
na meinei edw h dikh mas ISTORIA
8a epanel8w...........

Ανώνυμος είπε...

24 Φεβρουαρίου 2012 8:42 μ.μ.
γράψε πρώτα ελληνικά ,γιατί με το αλφάβητο που χρησιμοποίησες για να γράψεις το σχόλιό σου, τα λαμόγια την πήραν την πατρίδα μας Ελληναρά του @όλου !!!!!!!!!!!