Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Σας φτύνω όλους στα μούτρα

 http://suckerpunchcinema.com/main/wp-content/uploads/2011/04/scream.jpg
Στο κέντρο της Αθήνας οι "γνωστοί άγνωστοι" τα σπάνε για μιά ακόμα φορά".
Το ΠΑΣΟΚ είναι κατά του μνημονίου σήμερα.
Η νέα δημοκρατία υπέρ και μάλιστα ίσως επιβάλει και κομματική πειθαρχία κατά την ψηφοφορία.
Ο Καρατζαφέρης όπου φυσάει ο άνεμος,  άλλα το πρωί άλλα το βράδυ.
Το ΚΚΕ το βιολί του.
Οι άλλοι στην κοσμάρα τους'
Η τρόικα τους έχει πάρει χαμπάρι όλους και δεν δίνει καμμία μπέσα σε ότι και αν λένε
.
Η ζωή μας μοιάζει με το τραινάκι του τρόμου εδω και 2 χρόνια.
Κάθε μέρα και χειρότερα και κατάληξη καμμιά.
Μνημόνια, δημοψήφισμα, όχι δημοψήφισμα, νέα μνημόνια, περικοπές, μειώσεις , ανεργία, φτώχεια, φόροι, και άλλοι φόροι, χαράτσια, και άλλα χαράτσια, ¨Ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.......................

Τί να κάνω εγώ; Ένας απλός Τσοπάνος.
Δουλειά δεν υπάρχει. Τα χρέη μαζεύονται, η θλίψη έγινε ρουτίνα και η αξιοπρέπεια κινδυνεύει.
Δεν με είχε προετοιμάσει κανένας γιαυτή την κατάντια.
Να ανέβω στην Λιάκουρα και να πηδήξω; Δεν θα τους κάνω την χάρη.
Να φύγω; Πού να πάω;
Να κάτσω; Με τι ψυχή να προσπαθήσω, οι αντιστάσεις έχουν μειωθεί, τα κουράγια λίγα.
Δεν κοιμάμαι προσπαθώντας να φανταστώ πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε , πως θα επιβιώσουμε ,πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα.
Αν οι δουλειές και η αγορά ήταν όπως παλιά θα είχα πάει σε ψυχίατρο. Τώρα ούτε και γιαυτό δεν φτάνουν τα λεφτά.
Μόνο o Θεός μπορεί να μας βοηθήσει.

 Πολιτικοί, Βουλευτές, Υπουργοί, Κυβερνώντες και όλοι εσείς που είχατε και έχετε λόγο για το μέλλον των παιδιών μου και του Ελληνικού λαού.
Σας φτύνω όλους στα μούτρα, γελοία υποκείμενα  που νοιάζεστε μόνο για το τομάρι σας. 
Ντροπή σας που με τις μικροπολιτικές σας σκοπιμότητες σας μα φέρατε σε αυτή την κατάντια.
Αν δε κάποιος πολιτικός θίχτηκε από αυτά που έγραψα, ας μου κάνει μήνυση να τα πω και στο δικαστήριο  και αν πάω μέσα (αφού δεν έχω ασυλία σαν και εσάς), ίσως ελαφρύνω και  την οικογένεια μου από τα έξοδα του φαγητού μου. (κατάντια).

Από σήμερα ο τσοπάνος αρνείται να δημοσιεύει ειδήσεις η δελτία τύπου οποιουδήποτε πολιτικού, πολιτευτή, κόμματος. 
Εξαίρεση θα κάνω μόνο αν αφορούν αυστηρά τον δήμο μας και τα συμφέροντά του
Δεν θα σας ξανακάνω την τιμή. Δεν θα ξαναβρωμίσω το μπλόγκ μου με τα μούτρα σας.

Ένας Ηγέτης ωρέ δεν υπάρχει;,
Ένας Έλληνας ωρέ δεν υπάρχει να μπεί μπροστάρης και να καθαρίσει όλη αυτή την βρώμα που μας έχει πιεί το αίμα στον βωμό των σκοπιμοτήτων:


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tsopane i genia tvn 30, eite me xreokopia eite me mnimonio pethane. Min psifistei to ektroma, mpas kai exoun elpida oi neoteres genies. kai as katalavoume oloi ta lamogia pou tosa xronia limenontan to dimosio plouto. Kai den milao gia tin kenterikh politiki skini. As xekinisoume na vlepoume tous kleftes gyro mas, stis koinonies mas pou oloi tous xeroume kai oloi tous anexomaste, kai sti synexeia otan xevromisoume ton mikrokosmo mas tha allaxoume kai ton kosmo!!!

Ανώνυμος είπε...

xevromisoume ton mikrokosmo mas tha allaxoume kai ton kosmo!!!
καλα τα λες οπως και να τα γραφεις.
δεν φταιει η κεντρικη πολιτικη οταν στο μικροκοσμο μας βγαζουμε μικρους τοπικους πολιτικους που με θρασος ανταλασουν καποιους σταυρους διαγραφοντας τις οικ.υποχρεωσεις του ψηφοφορου απο καταναλωση νερου με πλαστες βλαβες στην καταμετρηση και πολλα αλλα.
εχουμε οτι μας παει.
δεν φταιει η κεντρικη πολιτικη οταν γραφουμε εργα που δεν εγιναν για να παρει τα λεφτα του ο αλλος απο εκανε αν το εκανε, αλλο εργο.
δεν φταιει αλλος εκτος απο μενα και απο εσενα.
αυτα ....

Ανώνυμος είπε...

11 Φεβρουαρίου 2012 3:27 π.μ.
τι καλά να έγραφες ελληνικά....

για να καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα αυτά οραματίζεσαι....

γιατί ο λαός που ξεχνά το παρελθόν δεν έχει μέλλον.

αυτά κάνετε γράφοντας την γλώσσα των προγόνων σας με το λατινικό αλφάβητο.

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΗΛΙΟΣ,ΘΑΛΛΑΣΑ,ΑΝΕΜΟΣ,ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ,ΠΕΤΡΑΙΛΕΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ..ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ(ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ)ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ..ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΡΙΓΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ) ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ..ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ..ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ(ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ...-ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ..ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...-ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ 8Α ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΚΑΤΟΦΑΡΕΣ(ΤΟΥΚΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ 8ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 1.25
ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΑΠΑΛΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΦΤΩΧΟΣ ? ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΦΙΖΕ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

11 Φεβρουαρίου 2012 6:04 μ.μ.
γιατί αυτά δεν γίνονται με τους δημάρχους,για δες τα στοιχεία του Ρακιντζή για την τοπική αυτοδιοίκηση.η διάβρωση είναι σε όλα
τα επίπεδα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 1.25

ΜΗΠΩΣ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ Η Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΛ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.?ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ?ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

12 Φεβρουαρίου 2012 3:40 π.μ.
και οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας Λεόντιος,Πατσαντάρας, Λακούβας,Πανουργιάς,Μίχος,Αρκάδης κλπ. λειτουργούσαν και λειτουργούν με τις μεθόδους της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Επειδή αναφέρεσαι στους Αραχωβίτες σου υπενθυμίζω ενδεικτικά μερικά :τις μαύρες σακούλες με τα τιμολόγια του Λεόντιου προτού τελειώσει η θητεία του και του Πανταντάρα(ειδικοί σύμβουλοι Τε φυτικής παραγωγής,ομόφωνη απόφαση για το Δίστομο χωρίς να γίνει δ.σ., προεκλογικές δεσμεύσεις,υποσχέσεις σε δημοτικούς συμβούλους και σε ψηφοφόρους για προσωπικό βόλεμα κλπ) σε τι διαφέρουν από αυτά που κάνουν ο εκάστοτε πρωθυπουργός και οι βουλευτές.
Δυστυχώς και αυτοί μας θεωρούν και μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε ηλίθιοι και ιθαγενείς. επομένως μην τους δίνεις με ελαφρά την καρδία άφεση αμαρτιών γιατί μπορεί να έχουμε χρεωκοπία του δήμου από τα ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ... όπως γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10.47

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΥΘΕΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΩΧΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΕΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ(ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)ΒΟΗΘΑΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Για μενα ειναι ολοι υπευθηνοι, (δημαρχαιοι,συμβουλοι,νομαρχαιοι,υπερνομαρχαιοι, περιφεριαρχες, βουλευτες, υπουργοι,πρωθυπουργοι,προεδροι δημοκρατιας)ολοι ολοι κουμασια μακρια μακρια απο ολους...!!!