Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Δραματικές ώρες και αβέβαιο μέλλον για τη χώρα. Δεν τα βρήκαν στις συντάξεις.

Την ελπίδα ότι και στις διαπραγματεύσεις των πολιτικών αρχηγών αλλά και στο σημερινό Eurogroup θα υπάρξει τελικώς μια θετική απόφαση για το νέο πρόγραμμα δανειακής στήριξης από το οποίο εξαρτάται η ολοκλήρωση η μη του PSI και το αν η χώρα μας θα παραμείνει στην ευρωζώνη η όχι, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά το ολονύχτιο θρίλερ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 6 το πρωί ο κύριος Βενιζέλος μίλησε και πάλι για τις ευθύνες όλων όσοι εμπλέκονται στη διαπραγμάτευση-σταθμό για τη χώρα μας. Έκανε λόγο για ώρα ευθύνης όλων και χαρακτηριστικά τόνισε: «Πρέπει να βλέπουμε τους Έλληνες κατάματα».


Ο υπουργός τόνισε ότι....
στη διαπραγμάτευση των αρχηγών απομένουν ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν και εξαρτώνται από τη διάθεση όλων να επιλυθούν. Και δίνοντας το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και δη προς τον Αντώνη Σαμαρά τόνισε πως όλοι πρέπει να συναισθανθούν τις ευθύνες τους, «ιδίως όταν φιλοδοξούν να παίξουν ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου».

«Φεύγω σε λίγη ώρα για τις Βρυξέλλες, με την ελπίδα να διεξαχθεί η συνεδρίαση του Eurogroup και να ληφθεί μια θετική απόφαση για το νέο πρόγραμμα», κατέληξε. 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 12.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ (ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ )ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΑΣ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΕΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ¨ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.